Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

Aš Kaune jungciausi 4u.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, dar nezinau kaip perziemojo mano pernai sodintos, bet jau nagus niezti vel kibt i paieskas geltojajam oranziniam gelynui.. apsistojau ties angliskom ir senovinem - kas parekomenduosit graziu istvermingu? :)

Skaičiau, skaičiau visus puslapius ir neradau atsiliepimų apie lenkų floribunda.pl. Kokia rožių kokybė pas juos? Antramečiai sodinukai?

Brangioji gi mes pernai is ju sakemes nepameni - pavasari ;)

Dabar berods butu jei politika nepasikeite 5proc nuolaida.. reiks pasiziuret account'a ;)

Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2017 02 17, 22:38)
<p>Brangioji gi mes pernai is ju sakemes nepameni - pavasari ;)</p>
<p>Dabar berods butu jei politika nepasikeite 5proc nuolaida.. reiks pasiziuret account'a ;)</p>

Aš pernai nesijungiau prie jūsų užsakymo unsure.gif Man atrodė, kad nieko jau nereikia. Po to vis tiek prisipirkau rožių iš Olisevičiaus rolleyes.gif
Atsakyti
As su pora krumu prisijungciau. Is 4 vnt pirktu floribundoj 3 puikiai zydejo.

Tik kas bus po ziemos unsure.gif
Atsakyti
Laba, merginos ;)

Kadangi nei Floribundoj, nei Sibirkoj, nei vitafloroj mano ieškomos rožės nebuvo, tai prisiminiau, kad prieš kelis metus esu pirkusi Žemaičio ūkyje kelias rožes. Paskambinau ir liuks - rezervuotos man keturios krūminės Iceberg. bigsmile.gif belieka sulaukt kovo galo ir važiuosiu pasiimt. Man iki ten tik 15km. Prieš kelis metus, kai pirkau, tai už 3 rožes sumokejau gal 5€ bigsmile.gif pigiau grybo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkaa @ 2017 02 27, 12:11)
Laba, merginos ;)

Kadangi nei Floribundoj, nei Sibirkoj, nei vitafloroj mano ieškomos rožės nebuvo, tai prisiminiau, kad prieš kelis metus esu pirkusi Žemaičio ūkyje kelias rožes. Paskambinau ir liuks - rezervuotos man keturios krūminės Iceberg.  bigsmile.gif  belieka sulaukt kovo galo ir važiuosiu pasiimt. Man iki ten tik 15km. Prieš kelis metus, kai pirkau, tai už 3 rožes sumokejau gal 5€  bigsmile.gif  pigiau grybo  biggrin.gif

4u.gif Man atrodo Vitaflora jo sodinukais anksčiau prekiavo. Geros jo rožės , veislės atitinka.
Atsakyti
Bet mane šia vasara tai pavede vitaflora, atsiunte sergančia rožę, tokie lapai pusiau apsziuve, susisukė, dar laiku nenupurškiau, kita šalia susirgo, iš vietos važiavo bendradarbe pirkti tai gražias parinko, o kuri sirgo pasake, nu aišku kas beliko unsure.gif

ir kainos ju nerealiai sukelta, o del ivairoves sutinku, daug ko jie turi ko kitur nera mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 vasario 2017 - 13:42
QUOTE(diuni @ 2017 02 27, 13:55)
4u.gif Man atrodo Vitaflora jo sodinukais anksčiau prekiavo. Geros jo rožės , veislės atitinka.

drinks_cheers.gif tikrai taip.
Ta proga, apėjau visas savo valdas. Visos rožės jaučiasi puikiai, kurios uždengus buvau, tai šiek tiek sukėliau dangalus, kad ventiliacija būtų... ax.gif et, kaip jau norisi sukišt rankas į žemę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 27, 14:41)
Bet mane šia vasara tai pavede vitaflora, atsiunte sergančia rožę, tokie lapai pusiau apsziuve, susisukė, dar laiku nenupurškiau, kita šalia susirgo, iš vietos važiavo bendradarbe pirkti tai gražias parinko, o kuri sirgo pasake, nu aišku kas beliko  unsure.gif

ir kainos ju nerealiai sukelta, o del ivairoves sutinku, daug ko jie turi ko kitur nera  mirksiukas.gif

Šiokį tokį nusivylimą turiu ir aš... pernai iš jų pirkau 8 raganes, iš kurių 4 buvo perlaistytos su išpuvusiom šaknim ir be gyvybės ženklų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkaa: 27 vasario 2017 - 13:55
ax.gif galvoju , taip šilta , galima būtų viršutinį dangalų sluoksnį nuimti , palikti , tik apatinį ploną...bet , kažkaip girdėjau , kad po kovo 8 atšals , ir berods-16 dar bus...
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 27, 14:41)
Bet mane šia vasara tai pavede vitaflora, atsiunte sergančia rožę, tokie lapai pusiau apsziuve, susisukė, dar laiku nenupurškiau, kita šalia susirgo, iš vietos važiavo bendradarbe pirkti tai gražias parinko, o kuri sirgo pasake, nu aišku kas beliko  unsure.gif

ir kainos ju nerealiai sukelta, o del ivairoves sutinku, daug ko jie turi ko kitur nera  mirksiukas.gif

rolleyes.gif tai aš iš Vitafloros jas pirkau gal jau 3 metai ar daugiau atgal...tuomet labai dar pigios buvo vienmetės. Dabar tokiomis jie nebeprekiauja , nes , matyt , tas ūkininkas licenzijų joms neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 27 vasario 2017 - 15:57

merginos, kur perkat astrancijas? noriu rozem i kompanija, reikia maziausiai 20vnt ir kaina susidaro jau nebejuokinga. Is seklu neauginsiu, neturiu tiek  kantrybes...

Pernai pirkau pasdaugiametes.lt, bet tokias susnas gavau, kad abejoju ar perziemojo.

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2017 02 27, 22:27)
<p>merginos, kur perkat astrancijas? noriu rozem i kompanija, reikia maziausiai 20vnt ir kaina susidaro jau nebejuokinga. Is seklu neauginsiu, neturiu tiek  kantrybes...
</p><p>Pernai pirkau pasdaugiametes.lt, bet tokias susnas gavau, kad abejoju ar perziemojo.
</p>

aš irgi į jas akis blizginu smile.gif, mačiau lenku sklepe yra bet kaina irgi nejuokinga apie 16 zl be siuntimo
Atsakyti
Astrancijas siunčiausi iš daugiametes.lt. Maži augaliukai, bet aš ir nesitikėjau milžinių pagal vazono dydį. Naujos veislės visada brangios, paprastos rūšinės pigesnės. Net ir dideliais kiekiais perkant jų kaina nėra maža. Rudenį ieškojau su kuo kooperuotis pirkti daugiamečių gėlių pigiau, bet neradau.
Atsakyti