Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

verysad.gif o aš neužsakiau...nes jie nepriima pavedimais eurų į sąskaitą , o kitaip aš mokėti negaliu šiuo metu...
paskui nuėjau į Cebule kwiatowy...galvoju paimsiu lelijų , juolab , kad ten jie iš karto ir eurinę sąskaitą turi parašę...suformavau užsakymą ir užklausiau , kiek jau tų eurų mokėt...ir tyla , nieko...taip suprantu , kad jie ir nenori jokių ten eurų ir panašiai... lotuliukas.gif
Tai žodžiu , nieko ir ten nepešiau... lotuliukas.gif
Nežinau , eisiu dar kur nors pabandyti iš lenkų , dėl sportinio jau intereso gal...
O jei ne , tai lauksiu Vilniuje , gal kas priims į kompaniją , kam labiau sekasi su lenkais tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 09 27, 10:59)
verysad.gif o aš neužsakiau...nes jie nepriima pavedimais eurų į sąskaitą , o kitaip aš mokėti negaliu šiuo metu...
paskui nuėjau į Cebule kwiatowy...galvoju paimsiu lelijų , juolab , kad ten jie iš karto ir eurinę sąskaitą turi parašę...suformavau užsakymą ir užklausiau , kiek jau tų eurų mokėt...ir tyla , nieko...taip suprantu , kad jie ir nenori jokių ten eurų ir panašiai... lotuliukas.gif
Tai žodžiu , nieko ir ten nepešiau... lotuliukas.gif
Nežinau , eisiu dar kur nors pabandyti iš lenkų , dėl sportinio jau intereso gal...
O jei ne , tai lauksiu Vilniuje , gal kas priims į kompaniją , kam labiau sekasi su lenkais tongue.gif  mirksiukas.gif

floribunda priima mokejimus visa ir mastercard ir paypal, bent jau taip rašo g.gif , o siuntimas i es 25 eurai, ar seniau ne 15 buvo?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 27, 14:49)
floribunda priima mokejimus visa ir mastercard ir paypal, bent jau taip rašo  g.gif , o siuntimas i es 25 eurai, ar seniau ne 15 buvo?

g.gif nelabai m,an ten aišku buvo...kiek rašiau , nieko jie man neatsakė , gal bendrauti nenorėjo... tongue.gif aš užsisakiau ką tik kitur
https://rozaria.pl/
pavedimas paprastas į euro sąskaitą , pervežimas apie 100 zlotų...vienžo , išėjo rožė viena maždaug 4 eurai , ir tai nepilnai...aišku , nuo kiekio priklauso. mažai vežti bus brangiau...
Žiūrėsiu , kokios bus kai atvež... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 27 rugsėjo 2016 - 14:11
QUOTE(diuni @ 2016 09 27, 14:09)
g.gif nelabai m,an ten aišku buvo...kiek rašiau , nieko jie man neatsakė , gal bendrauti nenorėjo... tongue.gif aš užsisakiau ką tik kitur
https://rozaria.pl/
pavedimas paprastas į euro sąskaitą , pervežimas apie 100 zlotų...vienžo , išėjo rožė viena maždaug 4 eurai , ir tai nepilnai...aišku , nuo kiekio priklauso. mažai vežti bus brangiau...
Žiūrėsiu , kokios bus kai atvež... g.gif

cia plikomis saknimis ar vamzdeliuose?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 09 27, 15:28)
cia plikomis saknimis ar vamzdeliuose?

plikomis , kas iš žemės po 15 spalio parašyta...
Atsakyti
kokios pigios g.gif ir angliškos tik po 11 zl, kai floribundoj po 26
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 27, 15:46)
kokios pigios  g.gif ir angliškos tik po 11 zl, kai floribundoj po 26

Jo , visų kainos panašios...iš tiesų , juk daugina jas tas pats augintojas , ar tai angliškos , ar senovinės... g.gif
Atsakyti
Gaila, kad mažas pasirinkimas tik
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 27, 15:51)
Gaila, kad mažas pasirinkimas tik

biggrin.gif man užteko , senovinės domino , paėmiau...nes floribundoj jų kaip tik mažiau , man rodos buvo , porą angliškų , dar vijoklinių...ir išėjo 15 rožių rolleyes.gif dar būtų ir dvigubai tiek , bet jau sveiko proto vedama sumažinau , kiek galėjau...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 09 27, 16:00)
biggrin.gif man užteko , senovinės domino , paėmiau...nes floribundoj jų kaip tik mažiau , man rodos buvo , porą angliškų , dar vijoklinių...ir išėjo 15 rožių rolleyes.gif dar būtų ir dvigubai tiek , bet jau sveiko proto vedama sumažinau , kiek galėjau...

aš turbut vistik liksiu ant floribundos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 27, 16:04)
aš turbut vistik liksiu ant floribundos  g.gif

drinks_cheers.gif jau esat išbandę , tai ir gerai...su manim nebendravo , tai aš nelabai ką pati apie juos žinau , tai bandau kitur... tongue.gif cool.gif
Atsakyti
sveikos, rožių mylėtojos, gal pasidalinsite kur galėčiau įsigyti
Boscobel ir Queen of Sweden rožių?

iš anksto dėkinga 4u.gif
Atsakyti