Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

is pereinamos spalvos roziu turiu Augusta Luise, ziedas labai ispudingas didelis ir grazus, del pacio augalo dar negaliu nieko pasakyt, nes pernai buvo pirmi metai pas mane smile.gif bet ziedas suzavejo wub.gif
Atsakyti
O man patiko Heimatmeladie, jos viena pusė žiedlapio balta o vidinė raudona
Atsakyti
Bet palaukite, jūs diskutuojate apie labai skirtingas pereinamų spalvų rožes smile.gif Ne tik spalvų atžvilgiu, bet rožių grupių. Nuo senovinių peršokti prie AH unsure.gif Juk bus žiauriai skirtingi krūmai. Kur senovinės didelės, ganėtinai aukštos ir tankios, ir AH saikingai vidutinio aukščio ir saikingai retos. Jei s2002m ieško violetinio atspalvio senovinio tipo žiedais, tai AH čia nelabai tiks. Reikėtų bent jau angliškų ar krūminių rožių tarpe kažko panašiai ieškoti. Nes dabar nauji selekcininkų darbai, kaip tik ta linkme krypsta, kad rožė būtų senovinio tipo žiedais, būtų atspari ligoms, žiedai būtų atsparūs saulei ir lietui, žydėtų pakartotinai ir dar kvepėtų smile.gif Dar gal galima iš naujausių floribundinių rožių ieškoti.
Iš seno veisimo aš turiu tik D. Austino Gertrudė Jelyll. Žiedas dviejų atspalvių, bet žiedlapiai nėra smulkūs, kokių s2002m ieško ax.gif . Dar yra Maid Marion, Rosemoor. Iš Tantau gal Baronesse panaši. Lavender Ice kūmas bus menkas, bet spalva panaši. Bet gal krūmo aikštis nesvarbu? Tai pasirinkimas tuomet daug didesnis smile.gif Peržiūrėkite Floribunda. pl visas rožes pagal selekcininkus ir tikrai išsirinksite smile.gif
Atsakyti
Skaičiau, skaičiau visus puslapius ir neradau atsiliepimų apie lenkų floribunda.pl. Kokia rožių kokybė pas juos? Antramečiai sodinukai?
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2017 02 06, 12:22)
Skaičiau, skaičiau visus puslapius ir neradau atsiliepimų apie lenkų floribunda.pl. Kokia rožių kokybė pas juos? Antramečiai sodinukai?

Turejo but, gi pernai tiek pavasarį, tiek rudeni siuntėmės smile.gif, mano rudenines labai geros, ne pirmametės, šaknu gausiai, pirmas įspūdis geras buvo, tik pamenu red leonardo buvo stirpiai pakirptas like kokie 8-10 cm tik šakų, gerai supakuotos per kelis maišus, kad dar kokia savaitė tikrai but galima palaikyt jas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 vasario 2017 - 12:44
Ačiū smile.gif Reikės pasižvalgyti ax.gif
Atsakyti
Na kokybe labai panašūs į sibirkos, tik kaina ne smile.gif
Atsakyti
Sveikos rožių mylėtojos,
Ar pavasarį rožes galima sodinti. Klausiau laidą per svajonių sodus, tai ten aiškino, kad reikia rožes rudenį sodinti. Ale rudenį nespėjau, galvoju apie pavasarį. Tik nežinau ar verta.
Atsakyti

Mano visos rozes sodintos tik pavasari ir dabar uzsisakiau is sibirkos :)

Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2017 02 06, 12:22)

antrameciai stiprus grazus sodinukai
Atsakyti
Žiūrėkite, ką radau, kokia pasiūla. wub.gif Ir netoli Lietuvos sienos, kažkur prie Dobelės

http://medrozes.lv/i...hp?View=Pasutit
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 06, 21:17)
Žiūrėkite, ką radau, kokia pasiūla. wub.gif Ir netoli Lietuvos sienos, kažkur prie Dobelės

http://medrozes.lv/i...hp?View=Pasutit

Nerimsti bigsmile.gif vaziuoju savaitgali i šia vietele su kompanija, bet kad nerožiu sezonas. rolleyes.gif reik laukti šilumos
Atsakyti