Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(mamaSandra @ 2017 02 01, 17:43)
<p>oi neturiu as tam kantrybes, o ir neprigijo man nei viena roze kiek esu bandzius.
</p><p>Noriu zia ir dabar, o ir nebrangiai smile.gif
</p><p></p><p>Jauciu jog dar is floribundos noreciau uzsisakyt, kazin jie kaip nors papildomai uzsakyma priima? Bandet kuri?
</p><p></p>

Maloniai priima mirksiukas.gif, esu pildzius viskas pavyko, atsiuntė tokia nuoroda kur iš kart per PayPal sumokėjau papildymą

Diuni atsiprašau, kaip sakoma girdėjau varpus tik ne nugirdau iš kur mirksiukas.gif

O ta psl sezono metu iš viso pavojinga atsidaryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 vasario 2017 - 18:34

Lyzuka, dekui, per PayPal ir mokejau pries tai, reiks jiems parasyt.

Klaipedietes jei norit - junkites.

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 01, 17:28)
Tik nereikia tragedijos lygioje vietoje. smile.gif
Tos pirmametės kaip tik šiuo metu skiepijamos. Pavasarį turi vieną stiebą, kurį reikia nukirpti virš 3 lapo. Vasarą išleis 2-3 stiebus. Rudenėjant jeigu jau trypiate kojomis, galite leisti vienam žiedui pasirodyti. O jau kitų metų vasarą bus per akis grožio. Bus apynormalis krūmas. Beje, dar yra šalutinis produktas. Nukirpus tą ilgą stiebą, kuris dažnai jau būna su pumpuru, pasidarau 1-2 auginius. Pernai padariau eksperimentą. Sodinu tą apkarpytą vienmetį sodinuką, palieju, šalia už kokių 30 cm susmeigiu kelis to pačio krūmo auginukus. ( Kaip paversti nukirptus stiebus auginukais, gal pernai buvau rašiusi ir nuotrauką įkėlusi. Pati turiu tam "lengvą" ranką, tiksliau atidirbusi techniką, tai man prigyja be problemų. Beje, pademonstravau gyvai Parai, pas ją irgi dabar dauginasi  smile.gif ) Apvožiu plastikiniu kibirėliu nuo kopūstų, viršuje akmenuką, kad vėtros nebijotų. Stiklainis gal būtų negerai, bijau sufokusuoti per stiklą saulės spindulius. Įsmeigiu iš pietų pusės kelias pušies šakeles pavėsiui sudaryti, na, kad saulės atokaitoje neiškeptų. Visi šiuo būdu pasodinti šalia prigijo. Kurių nedengiau, tik pavėsį dariau, išdžiūvo.  Taigi gavosi krūmai iš 2-3 rožių, kaip čia kažkas rekomendavo. Tskant, visokeriopa ekonomija.
Mano visos rožės iš "vamzdelių" . Gerai, kad yra pigu ir galima pirkti daug. wub.gif
Žodžiu, laukti žilos senatvės neprireiks. biggrin.gif

Mane mini, aš jau čia. Labai dziaugiuosi latviu rozemis. O pagal Is kaimo dauginimo pamoka pasidauginau ir neviena. Jau antrameciu krumu savašakniu turiu. rolleyes.gif

O pirmametes kaip atrodo kazkada rodziausi smile.gif

Lyžuka, mes su is kaimo perkam is kitos. Bet speju, kad tiekejai tie patys.
Atsakyti

Taip, teisingai, iš rozaria.pl neverta siųstis pavasarį, dėkui diuni, kad atkreipė dėmesį ( o taip reikėjo poros rožių sad.gif ).
Atsakyti

Sveikos, merginos, įdomu ar latviai į Vilnių atveža antramečių rožių pavasarį, gal su žemėmis būna. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 01 vasario 2017 - 21:15
QUOTE(Para @ 2017 02 01, 19:30)
Mane mini, aš jau čia. Labai dziaugiuosi latviu rozemis. O pagal Is kaimo dauginimo pamoka pasidauginau ir neviena. Jau antrameciu krumu savašakniu turiu.  rolleyes.gif

O pirmametes kaip atrodo kazkada rodziausi  smile.gif

Lyžuka, mes su is kaimo perkam is kitos. Bet speju, kad tiekejai tie patys.

Ir aš manau, kad tie patys. Dar toks vyrukas prekiauja netoli paviljono, man rodos jis kartais paaugina iki antramečių. Kažin, kaip sužinojus koordinates to rožininko Latvijoje. ax.gif
Tai va, ir aš savašaknių jau turiu kurios gražesnės. Nors dažniausiai išdalinu. Vienintelė, kuri nenori šaknydintis - Pastela. Jau du kartus iš eilės. Para, atrodo ją turi. Nebandei?
Atsakyti

Atsidariau sita puslapi ir mano sirdis nustojo plakti  :wub:  :wub:  :wub:  http://www.davidaust.../rambling-roses

Grožių ten pilna, bet dažniausiai vieną kartą žydinčios. Aš ieškau rožės su tokiais spalvų perėjimais kaip http://www.davidaust....uk/russelliana, tik kad žydėtų ne vieną kartą. Gal kas matėt panašią?

Atsakyti
rolleyes.gif gal CESAR panašūs žiedai
https://rozaria.pl/roze-pnace-cesar
Aš dar ant jos akį padėjus esu biggrin.gif
Papildyta:
smile.gif ir daugiau spalvotų+
https://rozaria.pl/roze-wielobarwne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 02 vasario 2017 - 11:41
Aš pernai pirkau tokią:

http://www.floribund...pe-id-2556.html

ji tokio neryškaus perėjimo matysiu kaip gyvai žiuresis smile.gif
Atsakyti
Praeitais metais iš lenkų įsigytos rožės smile.gif
Rose 'Gospel' - žiedo dydis tikrai nemažas ir spalvos fotoapratas realios neišgavo. Ji labiau turi tamsios vyšnios barchato atspalvį.
vartotojo įkelta nuotrauka

Rose 'New Imagine' - Sunkiai kabinosi, tik rudeniop pražydo, bet nenuvylė.

Rose 'Sophia Renaissance' - Gan ilgai žydinti.

Rose 'Summer song' - labai laukta ir mylima, bet buvo labai silpna, nežinau kaip peržiemos, bet kaip pražydo iš karto įsimylėjau smile.gif .

Na irgi 'Gloria die', kurią pasirodo turiu jau trečią, nes turi ji daug vardų, o vis neprisimenu jų, o kaip renkuosi ir pamatau kur šios rožės paveiksliuką negaliu susilaikyti.

Atsakyti
Pernai turguje žiūrinėjau tą Imaginą, bet nusipirkau Papageno. Atrodo , ir Gospelas buvo. Kažin ko nepirkau hmm.gif Ko gero , man pasirodė per tamsi. Nelabai myliu raudonas rožes.
Summer Songo iš tiesų labai liauni stiebai. Nors šiaip stipri rožė. Man ji labai panaši su Belvedere. Netoliese abi auga, tai vis namo skuodžiu pasižiūrėti į planą, kuri pražydo. Skiriasi truputį atspalvis baigiant žydėti.
Jei kam labai patinka Gloria Dei, tai panaši Aquarelle, gal net kiek stipresnė.
Atsakyti
wub.gif kokios gražios....neturiu nė vienos...nei pavardintų panašių neturiu unsure.gif nežinau , ką aš ten vis sodinu sodinu...i biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti