Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

Vis galvoju, kaip palėkti iki Rygos. O gal jie siunčia, reikėtų pasiskambinti. Pasirinkimas pas juos labai jau gundantis.

https://www.dailasro...ogs/anglu_rozes

Dar reikės žiūrėti, ką naujo atveš latviai į mūsų turgų. Kasmet vis papildau kolekciją 15-20 krūmų. ax.gif

kainos geros, bet turbut ir pasensiu kol ziedu sulauksiu, kokio amziaus sie daigeliai? nenoriu keliu cm virveliu...

Atsakyti
luju, Apricola superinė smile.gif Labai gražūs blizgantys lapai, visiškai neserga. Žiedai nors ir margi (ant krūmo gali būti visi persikiniai atspalviai, taip pat rausvi ir gelsvi) tačiau žydintis krūmas niekuomet neatrodo margas ir netvarkingas. Žiedlapai nubyra, o patys žiedai atsparūs lietui ir saulei. Žydi visą vasarą su labai mažomis pertraukomis tarp žydėjimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 31 sausio 2017 - 22:34

ar kuri auginate

Crocus Rose (Ausquest)

jauciu, kad man keliu tokiu reikia :)

Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2017 01 31, 10:19)
Blue For You ir Eyes For You labai gražiai žiūrėsis  prie Iceberg'o.

Ačiū 4u.gif

čia kaip topinis atsakymas kas gali būt geriau už rožę - dvi rožės smile.gif

iš to lenku psl man atrodo pernai diuni siuntesi, atejo padziuvusiom šaknis,nors gal geriau tegul ji pati pakomentuos, gal ir maišau kažką unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 vasario 2017 - 08:04

luju, Apricola superinė smile.gifLabai gražūs blizgantys lapai, visiškai neserga. Žiedai nors ir margi (ant krūmo gali būti visi persikiniai atspalviai, taip pat rausvi ir gelsvi) tačiau žydintis krūmas niekuomet neatrodo margas ir netvarkingas. Žiedlapai nubyra, o patys žiedai atsparūs lietui ir saulei. Žydi visą vasarą su labai mažomis pertraukomis tarp žydėjimų.

nudziuginot, tai isitraukiu i pirkimo sarasa :4u:

ar kuri auginate

Crocus Rose (Ausquest)

jauciu, kad man keliu tokiu reikia :)

As tik pirmus metus auginu, sunku man dar ka pasakyt, bet ziedukai labai grazus, tik pasirode, kad neilgai laikosi :hmm:

Atsakyti
Dėl Crocus Rose žiedų išsilaikymo nepastebėjau trumpai ar ilgai jie laikosi. Bet žiedai tai nuostabaus grožio. Pats krūmas labai tankus ir tvarkingas. Būtinai užsisakykite, nes tai viena iš gražiausių ir geriausių angliškų baltų rožių.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 01, 09:02)
Ačiū  4u.gif

čia kaip topinis atsakymas kas gali būt geriau už rožę - dvi rožės smile.gif

iš to lenku psl man atrodo pernai diuni siuntesi, atejo padziuvusiom šaknis,nors gal geriau tegul ji pati pakomentuos, gal ir maišau kažką   unsure.gif

4u.gif Sveikos , mane paminėjot...Aš siunčiausi rudenį iš https://rozaria.pl
Atėjo puikūs sodinukai , sveiki , stiprūs , gerai supakuoti...Iš kitų lenkų nesu pirkusi.
tikrai aukštos kokybės šviežias produktas...niekada nerašiau , nes nerašiau apie padžiuvusias šaknis biggrin.gif nes jos nebuvo padžiuvusios...laukiu pavasario , pažiūrėsiu , kaip gyvos tuomet bus...smile.gif

Kalbant apie pavasario pirkimą - jos ten visos dabar vazonuose po 2 litrus...Tai , turbūt plikomis šaknimis parduoda tik rudenį , po spalio 15 išsiunčia.
Ir todėl manau , kad pavasarį iš ten siųstis netikslinga. Reikia jau tuomet rudens laukti. Gal ir naujienų bus kokių , nes dabar asortimentas tas pats kaip rudenį ir tų pačių rudeninių jau daug kurių neturi dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 01 vasario 2017 - 15:37
QUOTE(diuni @ 2016 10 19, 10:42)
ax.gif na va...lelijas iš Benex gavau tikrai gražius svogūnus...tiesa , dar ir 3 rožes angliškas paėmiau iš jų...geltoną , raudoną ir ružavą be pavadinimų...labai jau ten pigios jos buvo...bet kokybė tai nelabai...matosi senokai užkonservuotos , viena pavaškuota...bet išvyniojus , šaknys gyvos...gyvens turbūt tikrai...šiaip šakos nemenkos ir daugiau nei trys...
http://cebule-kwiato...wona-1-szt.html
galėsiu kitą met spėlioti -koks pavadinimas biggrin.gif

biggrin.gif va...apie BENEX rožes ( pirkau ir iš ten su lelijomis tris ,) rašiau , kad prastos buvo...bet labai pigios..., gal po 2 eurus išėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 01 vasario 2017 - 15:58
https://rozaria.pl/r...ourire-du-havre
https://rozaria.pl/r...e-audrey-wilcox
šiaip tai dar ten yra yra ko norėčiauu dar... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2017 01 31, 22:33)
p></div></blockquote><p>kainos geros, bet turbut ir pasensiu kol ziedu sulauksiu, kokio amziaus sie daigeliai? nenoriu keliu cm virveliu...
</p>

Tik nereikia tragedijos lygioje vietoje. smile.gif
Tos pirmametės kaip tik šiuo metu skiepijamos. Pavasarį turi vieną stiebą, kurį reikia nukirpti virš 3 lapo. Vasarą išleis 2-3 stiebus. Rudenėjant jeigu jau trypiate kojomis, galite leisti vienam žiedui pasirodyti. O jau kitų metų vasarą bus per akis grožio. Bus apynormalis krūmas. Beje, dar yra šalutinis produktas. Nukirpus tą ilgą stiebą, kuris dažnai jau būna su pumpuru, pasidarau 1-2 auginius. Pernai padariau eksperimentą. Sodinu tą apkarpytą vienmetį sodinuką, palieju, šalia už kokių 30 cm susmeigiu kelis to pačio krūmo auginukus. ( Kaip paversti nukirptus stiebus auginukais, gal pernai buvau rašiusi ir nuotrauką įkėlusi. Pati turiu tam "lengvą" ranką, tiksliau atidirbusi techniką, tai man prigyja be problemų. Beje, pademonstravau gyvai Parai, pas ją irgi dabar dauginasi smile.gif ) Apvožiu plastikiniu kibirėliu nuo kopūstų, viršuje akmenuką, kad vėtros nebijotų. Stiklainis gal būtų negerai, bijau sufokusuoti per stiklą saulės spindulius. Įsmeigiu iš pietų pusės kelias pušies šakeles pavėsiui sudaryti, na, kad saulės atokaitoje neiškeptų. Visi šiuo būdu pasodinti šalia prigijo. Kurių nedengiau, tik pavėsį dariau, išdžiūvo. Taigi gavosi krūmai iš 2-3 rožių, kaip čia kažkas rekomendavo. Tskant, visokeriopa ekonomija.
Mano visos rožės iš "vamzdelių" . Gerai, kad yra pigu ir galima pirkti daug. wub.gif
Žodžiu, laukti žilos senatvės neprireiks. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 01 vasario 2017 - 17:37

oi neturiu as tam kantrybes, o ir neprigijo man nei viena roze kiek esu bandzius.

Noriu zia ir dabar, o ir nebrangiai :)

Jauciu jog dar is floribundos noreciau uzsisakyt, kazin jie kaip nors papildomai uzsakyma priima? Bandet kuri?

Atsakyti

Atsidariau sita puslapi ir mano sirdis nustojo plakti  :wub:  :wub:  :wub:  http://www.davidaust.../rambling-roses

Atsakyti