Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

4u.gif labukas visoms...kažin kaip žiemoja mūsų rožytės , kai žada plius 9 blink.gif
Atsakyti
dabar puiki proga užsidengti toms, kad dar nespėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 12 21, 12:47)
4u.gif labukas visoms...kažin kaip žiemoja mūsų rožytės , kai žada plius 9 blink.gif

mano tai stopudovai sunta sad.gif pries salcius ant kiekvienos supyliau sausos zoles plius samanu( skarifikavom veja rudeni, tai laikiau ta zole su samanom sausai siltnamyje) kaupa, o ant virsaus suneriau kepures is daug sluoksniu agropleveles, paslegiau akmenim, kad vejai neisnesiotu. kai salta- atrode puikai, o dabar jau isivaizduoju kaip ten viskas permirke imirke...
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2016 12 21, 19:00)
mano tai stopudovai sunta sad.gif pries salcius ant kiekvienos supyliau sausos zoles plius samanu( skarifikavom veja rudeni, tai laikiau ta zole su samanom sausai siltnamyje) kaupa, o ant virsaus suneriau kepures is daug sluoksniu agropleveles, paslegiau akmenim, kad vejai neisnesiotu. kai salta- atrode puikai, o dabar jau isivaizduoju kaip ten viskas permirke imirke...

Jei uždengėt sausa žole, tai reikėjo ir pasirūpinti, kad ji išliktų sausa- gabaliukas polietileno ir viskas tvarkoj. O sausa žolė, tai labai tinka pelių lizdams smile.gif , bet, tikėsimės, jos neapsilankys.
O šiaip viskas gerai toms rožėms, kad tik šaltis nepaspaustų, kai visai sniego nėra.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 21, 12:56)
dabar puiki proga užsidengti toms, kad dar nespėjo smile.gif

Na is kur zinai, kad yra nespejusiu rolleyes.gif

As sniegu tik dengiau: kai tik pradeda snigti, uz kastuvo ir viskas. Jau du kartus spejau pasidarbuoti. Visa dengimo medziaga taip ir guli ax.gif
Atsakyti
Aš ne nespėjau, o dar nedengiau, nes rožės prie namų. Pažiūriu į prognozes ir laukiu.
Atsakyti
Aš uždengiau prieš paskutinius buvusius nedidelius šalčius apie gruodžio 10 d. ir tai, vien todėl, kad vėliau tikrai laiko tam jau neturėsiu. Pyragų draugams kepimai, šunų parodos, prieš šventiniai susitikimai ir t.t. Dabar rami smile.gif Po agrodangomis ir šiltnamiukuose bent jau temperatūrų svyravimai mažesni ir niekas nešunta.
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 12 21, 18:17)
Jei uždengėt sausa žole, tai reikėjo ir pasirūpinti, kad ji išliktų sausa- gabaliukas polietileno ir viskas tvarkoj. O sausa žolė, tai labai tinka pelių lizdams smile.gif , bet, tikėsimės, jos neapsilankys.
O šiaip viskas gerai toms rožėms, kad tik šaltis nepaspaustų, kai visai sniego nėra.

taip ir darydavau- dedavau po lapa celofano, tik siemet kazkodel patingejau. na. ziuresim kaip cia bus. klojau pries uzsalant, tai va tokio lietaus ir silumos iki pavasario ir nelabai tikejausi.
Atsakyti
rolleyes.gif aš irgi pergyvenau , kad gal nėr gerai uždengtoms kai taip šilta...bert paskaičiau ,ką rašot...tikiuosi viskas bus gerai...
Atsakyti
atejau paskaityt smile.gif jusu patirties... kazin kaip cia rozes perziemos, viskas perdreke ... galvojau gal atidengti ar ka bigsmile.gif
Atsakyti
O aš dar tik dengsiu, nes dabar tik po žemiu gerą puskibirį užpilta ant ju ir tiek žinių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 12 22, 10:38)
atejau paskaityt smile.gif jusu patirties... kazin kaip cia rozes perziemos, viskas perdreke ... galvojau gal atidengti ar ka bigsmile.gif

unsure.gif bet tai kiek darbo- atidengti...be to atidengus , gali nespėti uždengti kai dės šaltis...
rolleyes.gif ne , aš jau neatidenginėsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 22 gruodžio 2016 - 09:15