Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

wub.gif Ačiū už atsiliepimą...valio... 4u.gif
Atsakyti

Pas mane kaip tik neužgožtos buvo, vienintelis įtarimas - grambuoliai, nu dar skruzdėlynas buvo šalia. Tikėsimės atsigaus, nors dvi turiu, korios taip ir liko mizerno aukščio. Jei jos antrą vasarą neatsigaus - pirksiu iš naujo.

Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 11 29, 11:18)
O apie savo šiltnamiukus tai čia esu parašiusi:My Webpage

DĖkui už informaciją.
Kabliai. Kišate į žemę tuo ilguoju galu, kad kabliukas kitame gale prilaikytų šaką? A ne?
Kokio daug maž ilgio vielos gabalas prieš sulenkiant?
Atsakyti
wub.gif o jau kaip tvarkingai , kaip kruopščiai...turėtų tikrai gerai žiemoti.
Atsakyti
Jeigu išliktų nenutirpęs sniegas, tai tikrai nedengčiau. Bet.... Vis tik teks laukti kol jis nutirps, nes ant tokių sniego kupstų tikrai neuždengsiu
Atsakyti
pas mane dar nuo įvažiavimo užpylė sniegu, tai gavos > metro storis, o kur natūraliai tai apie 50-60 cm niekaip nedengsiu kolks per toki stori
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 30, 10:18)
pas mane dar nuo įvažiavimo užpylė sniegu, tai gavos > metro storis, o kur natūraliai tai apie 50-60 cm niekaip nedengsiu kolks per toki stori

rolleyes.gif ištirps...o gal suledės , nes kitą savaitę bus kaip ir pliusas dienomis...
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 11 29, 13:45)
Kabliai. Kišate į  žemę tuo ilguoju galu, kad kabliukas kitame gale prilaikytų šaką? A ne?
Kokio daug maž ilgio vielos gabalas prieš sulenkiant?

Kabliai maždaug 15 cm. trumpasis galas ir apie 45 cm. ilgasis. Tuo kabliu prikabinamos jau prilenktos prie žemės net kelios šakos. Ilgesnis kablys geriau, nes šakos jo taip lengvai neištraukia. Tačiau ne visos šakos lengvai lenkiasi, tad tokioms naudoju gėlių šakų laikiklius. Štai tokius: My Webpage
Tam tinka ir apvalūs ir puslankio formos. Vienu žodžiu susmaigstau viską, tad sandėliuoti nieko nereikia smile.gif Net ir lauko kėdes panaudoju (paverstas, kad sniegas rožių nesulaužytų.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 12 01, 10:43)
Kabliai maždaug 15 cm. trumpasis galas ir apie 45 cm. ilgasis. Tuo kabliu prikabinamos jau prilenktos prie žemės net kelios šakos. Ilgesnis kablys geriau, nes šakos jo taip lengvai neištraukia. Tačiau ne visos šakos lengvai lenkiasi, tad tokioms naudoju gėlių šakų laikiklius. Štai tokius: My Webpage
Tam tinka ir apvalūs ir puslankio formos. Vienu žodžiu susmaigstau viską, tad sandėliuoti nieko nereikia  smile.gif Net ir lauko kėdes panaudoju (paverstas, kad sniegas rožių nesulaužytų.

Dėkui Dalele. Bus užsakymas vyrui ilgiems, tamsiems žiemos vakarams. Kitais metais gal turėsiu. Visokius smaigalus naudoju, kad prilaikytų paguldytas ir prilenktas šakas (kelios rožės ir n-iolika vynuogių). Net pušišakį kišu labai įstrižai. Labai patiko tos lenktas kablys. Geriau nei du įstriži pušišakiai iš abiejų prilenktos šakos pusių.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 12 01, 11:29)
Dėkui Dalele. Bus užsakymas vyrui ilgiems, tamsiems žiemos vakarams. Kitais metais gal turėsiu. Visokius smaigalus naudoju, kad prilaikytų paguldytas ir prilenktas šakas (kelios rožės ir n-iolika vynuogių). Net pušišakį kišu labai įstrižai. Labai patiko tos lenktas kablys.  Geriau nei du įstriži pušišakiai iš abiejų prilenktos šakos pusių.

Deja, tokie kabliai geriau tinka molyje ar bent priemolyje. Na, nebent po vieną šaką prilenkinėti, jei rožių nedaug ir ne galingos.
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 12 01, 20:43)
Deja, tokie kabliai geriau tinka molyje ar bent priemolyje. Na, nebent po vieną šaką prilenkinėti, jei rožių nedaug ir ne galingos.

Tikrai taip, jie gerai laikosi sunkesnėje žemėje. Bet aš net neįsivaizduoju, kuo tvirtinti šakas kai žemė labai lengva ax.gif
Atsakyti
blink.gif vakar apdengiau likusias rožes , sniegu apkasiau dar visas...o jau šiandien... doh.gif orelis... zoo_taz.gif wacko.gif
Atsakyti