Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 28, 18:52)
mane tai orai neramina, taip išsigiedrijo  kad matomai spustels šaltukas  unsure.gif

unsure.gif taip ...šals tikrai...bet aš manau , kad dėl to rožės nenukentės...gal...nes jeigu jau tokio šalčio, kaip dabar neatlaikys, tai ir neuždengsi taip , kad prie -20 joms būtų šilta...nežinau , gal klystu...
Papildyta:
QUOTE(s2002m @ 2016 11 28, 19:29)
<p>Aš dvi rožes persodinau per išeigines, tai viena turi labai mažai smulkių šaknų. Ji ir augo prastai, vos porą šakų užsiaugino. Jau antrą tokią rožę randu. Net nežinau kas kaltas, gal grambuoliai pasidarbavo???</p>

rolleyes.gif mano tokia viena buvo...bet ne dėl grambuolių , o jai vieta netiko, ...ją užgožė tiesiog kiti augalai. Irgi persodinau , bet jau seniai , spalio mėn. Žiūrėsiu kaip bus .Irgi prastos buvo šaknys , bet tai ir nenuostabu. Jei pati blogai augo , tai ir šaknys nesivystė.
Atsakyti
Uzdengiau rozes, sniegu rolleyes.gif
Idealu butų, kad jis nenutirptu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2016 11 28, 21:33)
Uzdengiau rozes, sniegu  rolleyes.gif
Idealu butų, kad jis nenutirptu  ax.gif

Gerai, kai to sniego pas jus yra smile.gif Prognozuoja naktį sniegą ir pas mus, ir temperatūra turėtų truputį pakilti. O jau rytojaus naktis bus šaltesnė. Aš pradėjau dengti rožes, bet pradėjau nuo ten, kur lengviau. Kažkaip tingėjosi rimtai dirbti ir statyti šiltnamiukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 28 lapkričio 2016 - 21:04
nu as siemet turbut visai roziu neapklosiu: savaitgali buvo dar penelyg silta, kad kutoti, o dabar vel uzsnigta iki ausu unsure.gif ant sniego velgi nedengsiu...
Atsakyti
vakar paziurejusi prognozes - rode minusus visam menesiui, tai ir uzdengiau rozes... o siandien girdziu vel pliusine bus
Atsakyti
pas mus kokie 40 cm min sniego, bet kad diena pliusa praneša, esmėj nutirps jis dar čia ne kartą, bet jau kad reikia dengt jam nutirpus tai faktas

O kaip darom šiltnamiukus? Sukalat karkasa iš kokiu lenteliu?
Atsakyti
rolleyes.gif gal tas sniegas jau neištirps...kitą savaitę kaip ir žadami žiemiški orai ir parašyta , kad tęsis žiemiški orai...pliusas tik šią savaitę vieną dieną, rytoj...
o kaip dengti , jei bus tiek sniego , kaip dabar ? Ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 29 lapkričio 2016 - 08:25
QUOTE(diuni @ 2016 11 29, 08:14)
rolleyes.gif gal tas sniegas jau neištirps...kitą savaitę kaip ir žadami žiemiški orai ir parašyta , kad tęsis žiemiški orai...pliusas tik šią savaitę vieną dieną...
o kaip dengti , jei bus tiek sniego , kaip dabar ? Ką manot?

na įdomu kaip čiareikėtu dabar daryti smile.gif, turbut dengti ant sniego irgi nera gerai
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 29, 10:25)
na įdomu kaip čiareikėtu dabar daryti smile.gif, turbut dengti ant sniego  irgi nera gerai

rolleyes.gif galvoju...gal reik apvalyti ir tuomet uždengti ir vėl sniegu užpilti unsure.gif nes jeigu ateis laikas kai bus gerokas minusas , blogai bus visai nedengtoms... unsure.gif
|odžiu , lauksiu visų nuomonės šiuo klausimu...savos aiškios neturiu šiuo metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 11 29, 08:30)
rolleyes.gif galvoju...gal reik apvalyti ir tuomet uždengti

čia kaip aš per praeitą apsinigimą tulpes sodinau biggrin.gif, nukasiau sniegą ir pasodinau, žemė tai dar neįšalus buvo visai tada
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 29, 10:34)
čia kaip aš per praeitą apsinigimą tulpes sodinau biggrin.gif, nukasiau sniegą ir pasodinau, žemė tai dar neįšalus buvo visai tada

biggrin.gif aha , panašiai...ir gerai buvo...tai aš šeštadienį taip darysiu vistiek...nes nėr kur trauktis jaučiu...o man bus ramu , kad viskas padaryta...tiesa , dar tom , kur ilgos liko , aprištos , nupirkau maišus tokius ( sintetika , bet austiniai , todėl laidūs orui) tai apmausiu visas didžiąsias , kad nešlaptų labai...
Atsakyti
Kaip aš jums pavydžiu sniego rolleyes.gif rolleyes.gif Pas mane tik žolė vos padengta sniegu. Tarp kitko labai patogu dengti apsnigtas rožes, ne taip spygliai prie dangos kabinasi ir darbas daug greičiau einasi. Denkite nieko nekasinedamos smile.gif Sniegas po to nutirps ir pavasarį atidengsite sausas gražias rožes. Aš vienais metais pradėjau dengti lyjant, po to prasidėjo lijundra ir rožės apledėjo, o baigiant dengti dar ir užsnigo. Tuomet tikrai neįsivaizdavau, ką rasiu pavasarį. Bet pavasarį atidengusi pamačiau gražias sausas rožes su sveikais stiebais.
O apie savo šiltnamiukus tai čia esu parašiusi:My Webpage
Atsakyti