Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

Mano rožės tik prilenktos. Niekuo dar nedengiau rolleyes.gif
Atsakyti
Aš per turėtas kelias savaitgalio valandas beveik visas rožes prilenkiau. Liko kelios neprilenktos tik namo pasienyje. Tikriausiai kuo mažiau laiko turi, tuo greičiau viską padarai. O orus aš žiūriu visada čia (būtent ilgalaikes prognozes): My Webpage
O po to pasitikrinu dar:My Webpage
Ir galiausiai tik kelioms dienoms pasižiūriu paskutinį savo orų puslapį (kuris gana tikslus ir kas svarbiausia lauko darbams, rodo labai aiškiai spalvomis vėjo stiprumą ir lietų) My Webpage
Kažkaip gismeteo nebežiūriu, o tai pastoviai ne taip prognozuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 28 lapkričio 2016 - 08:50
Ačiū Dalele, paskutinis ko tais sudetingas toks mirksiukas.gif , o pirmi du liux bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 28, 10:29)
taip ir nepradejau, nu matysiu kaip čia eisis , supratau tik tik gismeteo mažumėlę netikslus smile.gif, bet ir didelio minuso dar nepraneša, apie -1 -3 blogiausiu atveju imsiu išeiginę ir dengsiu jei jau pranešines didesnius šalčius

o kaip dengiat Diuni? Ar tik agro danga ar dar kažkuom sukat? Aš tai bandysiu ištisiunius plotus dangą kloti  unsure.gif

Tai žemėm tai jau seniau užpylusi esu , tuomet dengiau ploną agro , tiesiog kad prilenkti daugiau ir kad nesibadytų , tuomet , kur išėjo plotą dengiau juoda stora agro...kurios aukštos aprišau keliais sluoksniais , tokie tipo kupolai gavosi...bet dar pristigau tos juodos agro , labai ji man patiko , lengva dirbti , kol nauja , tokia nekimbanti ji...
Ir taip kol kas bus ...vėliau , prieš šalčius , jei nebus sniego , dar baltą klosiu ant viršaus, kad ir plonesnę...o tuos kupolus gal dar maišais apmausiu...
vienžo , buvo planas irgi viską dengti ištisais plotais , bet dėl rožių didumo nelabai išėjo...arba reikia tuomet dar dvigubai platesnės dangos tos , ir tuomet gal būtų gerai...žodžiu taip kaip buvau suplanavus nesigavo ... rolleyes.gif kaip visada rolleyes.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2016 11 28, 10:44)
Mano rožės tik prilenktos. Niekuo dar nedengiau  rolleyes.gif

smile.gif tai dar tikrai , kad ir bus -6 ar ir daugiau , manau , dėl to jos nesušals...bet aš pradėjau , nes tikrai dar užtruksiu ne vieną dieną ties šiuo darbu...o prastą dieną po darbo nieko nenuveiksiu , nes tiesiog jau tamsu...
Atsakyti
na mano dangos plotis 3,2 m tai tikiuos užteks kol dar krumai nedideli yra
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 28, 11:30)
na mano dangos plotis 3,2 m tai tikiuos užteks kol dar krumai nedideli yra

ir aš manau , kad toks plotis turi būti gerai...
Atsakyti
kažin gerai juoda dengti? Paskui saulė neišutins jų?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 28, 11:52)
kažin gerai juoda dengti? Paskui saulė neišutins jų?

Jeigu bus po sniegu , tai ne...bet todėl dar ir galvoju , kad reik baltą , kad ir ploną ant viršaus dar užkloti...ir dėl šilumos ir pavasarį , kai bus saulė , apsaugos...

Papildyta:
ax.gif tiesa, metai iš metų mane stebina vienas dalykas- kaimynė turi vijoklinę rožę , na pavadinmo nežinau , bet ji labai paplitusi , daug kas turi , tokia raudona žydi kekėmis žiedų , vieną kartą , bet ilgai...
tai va- ji tą rožę apvynioja visą juodu celofanu ir apriša , ir tik pavasarį nuriša , kai praeina šalnos...ir nieko jai , nei ji sušunta , nei apipelyja , visos šakelės gyvos...bet gali būti , kad ji yra nepaprastai atspari , ir jos visai gal netgi nė kiek dengti nereikia...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 11 28, 11:08)
ax.gif tiesa, metai iš metų mane stebina vienas dalykas- kaimynė turi vijoklinę rožę , na pavadinmo nežinau , bet ji labai paplitusi , daug kas turi , tokia raudona žydi kekėmis žiedų , vieną kartą , bet ilgai...
tai va- ji tą rožę apvynioja visą juodu celofanu ir apriša , ir tik pavasarį nuriša , kai praeina šalnos...ir nieko jai , nei ji sušunta , nei apipelyja , visos šakelės gyvos...bet gali būti , kad ji yra nepaprastai atspari , ir jos visai gal netgi nė kiek dengti nereikia...

Tai lyg ir "Flammentanz". Labai atspari šalčiams. Apšala tik kai -25C būna.
Atsakyti
ax.gif gali būti...panašu nuotraukose...jeigu ji tokia didelė virš 2 metrų , tai ta pati bus biggrin.gif
Atsakyti
mane tai orai neramina, taip išsigiedrijo kad matomai spustels šaltukas unsure.gif
Atsakyti

Aš dvi rožes persodinau per išeigines, tai viena turi labai mažai smulkių šaknų. Ji ir augo prastai, vos porą šakų užsiaugino. Jau antrą tokią rožę randu. Net nežinau kas kaltas, gal grambuoliai pasidarbavo???

Atsakyti