Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

kad nera dabar kur patikimą oru prognozę sužinot, aš jau kelis kart ant jos pasivedus smile.gif

prie agrodangos pirkau dar tokiu smeigtuku kažin ar jie pasiteisins smile.gif galvoju bent nuo tako jais prismeigt, kad kokie plytgaliai vaizdo nedarkytų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 15, 16:11)
kad nera dabar kur patikimą oru prognozę sužinot, aš jau kelis kart ant jos pasivedus smile.gif

prie agrodangos pirkau dar tokiu smeigtuku kažin ar jie pasiteisins smile.gif galvoju bent nuo  tako jais prismeigt, kad kokie plytgaliai vaizdo nedarkytų  unsure.gif

rolleyes.gif pasiteisins , jei vėjas neįsisuks ne neišplėš skylių , kur tie smeigtukai...jeigu gražiai pašals ir gražiai užsnigs , viskas bus super su jais...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 11 14, 15:27)
unsure.gif o tai nuo žemės kaupų taip nebus...visur visi liepia užpilti žemėmis.

nezinau- zemem niekad nepyliau unsure.gif
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 15, 12:41)

Vobla, ar išgyveno paskui tos rožės?

isgyveno visos, tik tais metais smarkiai visokios ligos kabinosi. kita vertus rozems tai buvo pirma ziema, nesenai sodintos, tai gal del to, kad dar kaip reikiant neisiaugusios buvo ir sirgo...
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2016 11 15, 17:23)
nezinau- zemem niekad nepyliau unsure.gif

isgyveno visos, tik tais metais smarkiai visokios ligos kabinosi. kita vertus rozems tai buvo pirma ziema, nesenai sodintos, tai gal del to, kad dar kaip reikiant neisiaugusios buvo ir sirgo...

unsure.gif gal ne dėl to , kad jaunos...tie sodinukai , kaip tik pirmus metus retai serga , nes yra , manau , pripurkšti nuo visų ligų...o , štai , jau kitais metais , vaistų veikimas būna pasibaigęs...
Atsakyti
4u.gif Labas rytas ,
Kaip kaikotės, Kokie planai dėl rožių dengimo toliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 11 25, 08:00)
4u.gif Labas rytas ,
Kaip kaikotės, Kokie planai dėl rožių dengimo toliau rolleyes.gif

Labas rytas smile.gif

kolkas jokiu planų smile.gif, pažiurejau menesio prognozę, tai tik gruodžio antroj pusej žada naktimis iki -5, tai jeigu gismeteo nepaves, kolkas dengti nereiks jų smile.gif, nors mačiau kai kas jau uždengęs egliu šakomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 25, 10:59)
Labas rytas smile.gif

kolkas jokiu planų smile.gif, pažiurejau menesio prognozę, tai tik gruodžio antroj pusej žada naktimis iki -5, tai jeigu gismeteo nepaves, kolkas dengti nereiks jų smile.gif, nors mačiau kai kas jau uždengęs egliu šakomis  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif oho , tai šaunu...
Ne , dabar dar joms peršilta bus...ir žemės gal tos ant jų nėr dabar gerai...bet jau ką bedarysi...
Atsakyti
na as jau ruosiuos savaitgali padirbeti prie ju, jau pradesiu galvoti apie dengima smile.gif apeisiu apziuresiu kaip laikosi ukis smile.gif
Atsakyti
Aš retkarčiais paskabau lapus, prie kurios prieinu. Ne visi lengvai atplyšta, tai dar neskubu. Turiu tik vieną guldomą, tai iki pirmadienio prilenksiu, jei prognozės nepasikeis. Antradienį Kaune žada -6, vėliau vėl gali atšilti. Tegu sau guli neuždengta, bet jeigu neatšils, tai bent nesulaužysiu.
Atsakyti
Ir aš lapus baigiu skabyti, juos rinkti ir panašius lauko švarinimo darbus dirbti. Reikėtų man dar spėti rožes bent prilenkti. Bet nelabai laiko savaitgalį turėsiu. Teks kažkaip verstis ir bandyti nors kelias valandas lauke padirbti. Kitą savaitę numatomi jau bjaurūs orai, o vėliau po truputį lyg ir oras vės. Vis tik, jei tik turite laiko, pradėkite dengti rožes (kas dar neuždengėte). Gal tos prognozės dar pasikeis, bet vis tik žiema yra žiema.
Atsakyti
rolleyes.gif aš vakar pradėjau dengti...gal trečdalį tik uždengiau , nes gan negreit man einasi...ir palikau kitas kitan savaitgaliui...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 11 28, 08:07)
rolleyes.gif aš vakar pradėjau dengti...gal trečdalį tik uždengiau , nes gan negreit man einasi...ir palikau kitas kitan savaitgaliui...

taip ir nepradejau, nu matysiu kaip čia eisis , supratau tik tik gismeteo mažumėlę netikslus smile.gif, bet ir didelio minuso dar nepraneša, apie -1 -3 blogiausiu atveju imsiu išeiginę ir dengsiu jei jau pranešines didesnius šalčius

o kaip dengiat Diuni? Ar tik agro danga ar dar kažkuom sukat? Aš tai bandysiu ištisiunius plotus dangą kloti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 lapkričio 2016 - 08:47