Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(diuni @ 2016 11 09, 08:57)
ax.gif na tai taip...aš tai neturiu...bet , turint kur laikyti , gal gerai būtų , nevienkartinės... biggrin.gif

tai dar kažin, gi jos supūtų po poros sezonu turbut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 09, 10:59)
tai dar kažin, gi jos supūtų po poros sezonu turbut  mirksiukas.gif

ačiū visoms už atsakymus, bandysiu užpilti ax.gif o dėžes naudoju plastmasines, kur prie parduotuvių būna 4u.gif o prieš tai prie parduotuvių visą laiką prisirinkdavau medinių, paskui pavasarį naudodavau rasodui, po rasodo MB sudegindavao trąša anr daržu, taip kad nei sandeliuoti nei pūdinti reikia... o prie parduotuvių tokių dėžių pilna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2016 11 09, 11:14)
... o dėžes naudoju plastmasines, kur prie parduotuvių būna  4u.gif o prieš tai prie parduotuvių visą laiką prisirinkdavau medinių...

Žinau, kad didelėse maisto parduotuvėse būna kartoninių dėžių - dėžučių nuo daiktų pakuočių.
Būna nuo pomidorų skylėtos plastmasinės dėžutės, bet jos parduodamos patyliukais, o ne išmestos.
Plastmasinių ir neskylėtų kažkaip niekad nemačiau. Gal nežiūrėjau kur reikia. Prie maisto parduotuvių?
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 11 09, 10:38)
Žinau, kad didelėse maisto parduotuvėse būna kartoninių dėžių - dėžučių nuo daiktų pakuočių.
Būna nuo pomidorų skylėtos plastmasinės dėžutės, bet jos parduodamos patyliukais, o ne išmestos.
Plastmasinių ir neskylėtų kažkaip niekad nemačiau. Gal nežiūrėjau kur reikia. Prie maisto parduotuvių?

aš aplamai nemačiau, kad prie parduotuviu kažkas mėtytusi unsure.gif , gal reikia žinot kur ieškot, na kur ju ūkine dalis kažkokia yra, bet ar ten leistu va taip laisvai eit ir rinktis?
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 11 09, 12:38)

na prie IKI parduotuvių visur mačiau ten reikia eiti kur prekes pristato su mašinom ir šalia daug kur mačiau. Jos skylėtos buna ir neskylėtos, jeigu patenka skylėtos arba su tarpiukais tarp lentučiu tai prieš pilant rasodui žemes įtiesiu laikraštį smile.gif o rožėm nemaišo vistiek sulaiko sniegą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2016 11 09, 11:52)
na prie IKI parduotuvių visur mačiau ten reikia eiti kur prekes pristato su mašinom ir šalia daug kur mačiau. Jos skylėtos buna ir neskylėtos, jeigu patenka skylėtos arba su tarpiukais tarp lentučiu tai prieš pilant rasodui žemes įtiesiu laikraštį smile.gif o rožėm nemaišo vistiek sulaiko sniegą  4u.gif

Dėkui. Reiks praskanuoti biggrin.gif.
Atsakyti
http://www.rozes.lt/...mas-ziemai.html
Sibirkos straipsnis...gan aiškiai viskas parašyta...ir apie lapus rašo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 11 09, 11:55)
http://www.rozes.lt/...mas-ziemai.html
Sibirkos straipsnis...gan aiškiai viskas parašyta...ir apie lapus rašo rolleyes.gif

skaitot mano mintis, perskaičiau ir sakau nu superinis straipsnis,reikia kelt į sm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 09, 14:13)
skaitot mano mintis, perskaičiau ir sakau nu superinis straipsnis,reikia kelt į sm  bigsmile.gif

wub.gif taiva...nereik draskyti lapų nuo mano Exelsos , nei nuo šliaužiančių...
Bet galvoju ir nesugalvoju - tai jau uždengti pilnai savaitgalį šį ar dar ko laukti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos :0

kaip laikos rožės po sniegu, maniškes liko su žiedais unsure.gif , bandysiu šiandien apkarpyt kažkiek

ar jau dengiat?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 12, 12:57)
Sveikos :0

kaip laikos rožės po sniegu, maniškes liko su žiedais  unsure.gif , bandysiu šiandien apkarpyt kažkiek

ar jau dengiat?

Labas rytas...aš vakar užpyliau žemėmis ir daugiau dar nieko nedariau...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 11 13, 08:04)
Labas rytas...aš vakar užpyliau žemėmis ir daugiau dar nieko nedariau...

aš šaindien tą darbą pabaigiau , o toliau bus matyt, gi aplamai atšilima praneša dar unsure.gif
Atsakyti