Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 03, 09:53)
Skaitet fb rožiu grupėj kaip tik eina diskusija, kad jokių rožiu pakirpt rudenį nereikai ir netgi  negalima  unsure.gif

kodel negalima, juk jos vistiek nusalas jei paliksim stoveti visu ugiu, pvz arbatiniu juk neprilenksim..

kerpi kiek ten jau, paskui dengi ir tai dar buna galiukai nusale
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 03, 11:53)
Skaitet fb rožiu grupėj kaip tik eina diskusija, kad jokių rožiu pakirpt rudenį nereikai ir netgi  negalima  unsure.gif

4u.gif taip , jau seniau esu taip girdėjusi...kad kirpti reikia pavasarį ., jei apšąla ir panašiai...arbatines hibridines tik reikia nukirpti , nes jos kitaip auga...
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 11 03, 10:05)
kodel negalima, juk jos vistiek nusalas jei paliksim stoveti visu ugiu, pvz arbatiniu juk neprilenksim..

kerpi kiek ten jau, paskui dengi ir tai dar buna galiukai nusale

nežinau kodel, aš dar pasitikslinau ar floribundiniu nekerpa tai kelios atrašė, kad ir tų blink.gif

šiaip ten kaip pavyzdys ideta:
http://www.rozes.lt/...ar-palikti.html

tipo sibirka jokiu nekerpa

na aš tai kerpu tas žemas ir užpilu ant ju durpiu ir tada kai jau pašala dar eglišakiu
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 03, 12:19)
nežinau kodel, aš dar pasitikslinau ar floribundiniu nekerpa tai kelios atrašė, kad ir tų  blink.gif

šiaip ten kaip pavyzdys ideta:
http://www.rozes.lt/...ar-palikti.html

tipo sibirka jokiu nekerpa

na aš tai kerpu tas žemas ir užpilu ant ju durpiu ir tada kai jau pašala dar eglišakiu

mirksiukas.gif galima ir jokių nekirpti , bet arbatinių hibridinių pagal mane neapsimoka nekirptų dengti , vistiek nušals stiebai tie...o nukirptas galima stipriau uždengti. Be to jos gerai atželia , ..
Atsakyti
Gal kas vln nori kooperuotis vln plevelei uzsisakiau 3,2 x 100 50 mg su pristatymu gaunas beveik 93.. Jei kas dar nenusipirke i az ;)
Atsakyti
unsure.gif kitą savaitę praneša šalčius...ką daryt - kloti jau normaliai viską...jeigu bus , kaip žada -10 ir daugiau , o sniego nėr...bus pakankamai jau ekstremalu unsure.gif
Atsakyti
nezinau kur jums tiek rodo, trumpalaikeje prognozeje iki 13 d. man tik nakti rodo -4 o nuo tiek tikrai dar ne viena roze nenumire smile.gif

savaitgali jau eisiu apziureti savo ukio, bet dengti tikrai dar nedengsiu
Papildyta:
ekstremalu butu jei butu staigiai -20 ir jokio sniego
va tada tai..
Atsakyti
Kad matuoja ta 3,2 m pločio tai nera reikalo tokius kiekius pirktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 lapkričio 2016 - 13:36
QUOTE(b.kite @ 2016 11 04, 14:58)
nezinau kur jums tiek rodo, trumpalaikeje prognozeje iki 13 d. man tik nakti rodo -4 o nuo tiek tikrai dar ne viena roze nenumire smile.gif

savaitgali jau eisiu apziureti savo ukio, bet dengti tikrai dar nedengsiu
Papildyta:
ekstremalu butu jei butu staigiai -20 ir jokio sniego
va tada tai..

rolleyes.gif per teliką vakar girdėjau...nesinori tikėti , bet jau šiais laikais tai visko gali tikėtis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 11 04, 13:15)
rolleyes.gif per teliką vakar girdėjau...nesinori tikėti , bet jau šiais laikais tai visko gali tikėtis unsure.gif

tikėkimes nepaspaus kokie 15 o kokie 5 laikinai nieko blogo nepadarys, gal lapai prades greičiau kristi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 lapkričio 2016 - 13:36

Na man nepavyko raati kur mazesniais kiekiais parduotu placia 50-ine ir balta tad uzsisakiau :) aisku ne beda pavasari plantacijas plesiu tai i ateiti pravers va tik kad is karto didele investicija :(

tad jei kam dar reiktu vilniuj rasykit pasidalinsiu :)

Atsakyti

Va ir as girdejau kad kita savaitgali vietom iki -16 kazkaip net nupurto pagalvojus jei taip is karto toks suolis ir bus...

Atsakyti