Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(burbuline @ 2016 10 30, 12:10)
Mergaitės,o prilenktom šakom rožių tas vielutes darotės pačios ar pirkt yra,gal supratot apie ką as biggrin.gif

patys pasidarom is vielos storos
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2016 10 31, 08:29)
victory.gif pritariu...

Tai šitų ir dengti nereikia , kur dabar pasodinom , tik užpilti po kaupą žemės...
Ryt užklosiu celofanu žemes , kad nesušaltų jei ką...paskui neiškasiu... unsure.gif

ar tikrai reikia celofano?

as tai bijociau juom dengti.. man rodos nusutinti galir ir juk nekvepuoja po celofanu

nesu juo niekad dengusi..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 10 31, 09:41)
patys pasidarom is vielos storos
Papildyta:

ar tikrai reikia celofano?

as tai bijociau juom dengti.. man rodos nusutinti galir ir juk nekvepuoja po celofanu

nesu juo niekad dengusi..

tai čia turbut kalbejo, apie kažkokią žemių krūvą, kur vėliau jomis užpils rožes mirksiukas.gif

Aš tai durpėmis užpilsiu, bet turiu iš vyresnių rožių, apie jų protongą smile.gif dengimą kalbėjau
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 31, 10:48)
tai čia turbut kalbejo, apie kažkokią žemių krūvą, kur vėliau jomis užpils rožes  mirksiukas.gif

Aš tai durpėmis užpilsiu, bet turiu iš vyresnių rožių, apie jų protongą smile.gif dengimą kalbėjau

4u.gif taip taip...celofanu žemes galvoju apdengti , kurias naudosiu užpilimui... 4u.gif
ne rožes...Bet gal agro ant tų kaupų irgi būtų neblogai , sausiau joms būtų , jei lietinga žiema unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 31 spalio 2016 - 08:54
QUOTE(diuni @ 2016 10 31, 09:51)
4u.gif taip taip...celofanu žemes galvoju apdengti , kurias naudosiu užpilimui... 4u.gif
ne rožes...Bet gal agro ant tų kaupų irgi būtų neblogai , sausiau joms būtų , jei lietinga žiema unsure.gif

Jei tik turite agrodangos, tai ir uždenkite. Ypač negerai atodrėkiai rožėms užpiltoms tik durpėmis.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 10 31, 11:20)
Jei tik turite agrodangos, tai ir uždenkite. Ypač negerai atodrėkiai rožėms užpiltoms tik durpėmis.

4u.gif ačiū...taip tuomet padarysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 10 31, 06:48)
4u.gif ačiū...taip tuomet padarysiu 4u.gif

Ar jau pirkote iš kur ta agrodangą?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 02, 10:05)
Ar jau pirkote iš kur ta agrodangą?

4u.gif Pirkau tik juodos 50, Arkoramoje. O šiaip tai dar nieko nepirkau , žiūrėsiu , gal dar senų prorankiosiu.Bet plonos visos , gal keliais sluoksniais dengsiu ant juodos tuomet...
Papildyta:
biggrin.gif paskaičiavau , kiek dabar turiu rožių...61 pasirodo , bet gal reik skaičiuoti 60 , nes viena , kur tris pirkau iš cebule kwiatovy su lelijomis , labai jau seniai matėsi užkonservuota...gal nieko iš jos ir nebus. kitos dvi tai gyvos , su pumpuriukais...
tai va...visai dar nedaug pasirodo jų pas mane rolleyes.gif
Atsakyti
oho tai jau daug, pas mane bus žymiai mažiau , o jei dar skaičiuoti tik veisles tai dar mažiau, nes aš esu kai kuriu po 3-4 pasodinus mirksiukas.gif

nu va mano 31 veislė o vienetais 41 vnt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 lapkričio 2016 - 08:59
jau kiekiai dideli

aisku susirgus si liga ribu nera smile.gif norisi vis dar ir dar ir dar biggrin.gif
Atsakyti
LOVELY FAIRY turiu 2 .Bet tai jos ten kaip viena , greta auga , tai skaičiuoju kaip vieną...o kitos po vieną visos...
Atsakyti
Aš knirpsu 3 turiu, leonardu raudonu 4 smile.gif, getės 3
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 11 02, 11:18)
Aš knirpsu 3 turiu, leonardu raudonu 4 smile.gif, getės 3

4u.gif o Getės rožė , tai čia kokia ax.gif
a...radau
http://www.floribund...se-id-2339.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 02 lapkričio 2016 - 13:48