Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(diuni @ 2016 10 27, 15:23)
rolleyes.gif pamirkyt reikia gal porą valandų , ...kol tą kol aną...aš tai gan lėtai tokius darbus dirbu rolleyes.gif  biggrin.gif tai nusprendžiau laukti šeštadienio ir iš ankstaus ryto pradėti rolleyes.gif

smile.gif jau susodintos.Penkios.Užtrukau,nes irgi lėtokai tokius darbus dirbu..Priminkit,žinau kažkuri jau klausė,bet neberandu.Ar tinka karbamido-vario mišinys purškimui rožių,liko nuo medelių?Naujai pasodintas irgi purkšti?Tiesa,puodelio ir aš negavau unsure.gif Ir anei jokio prezento blink.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 10 28, 09:42)
Para nu jau grozis
vardas koks
Papildyta:

rudeni pavasari purskiam vario sulfatu

Ačiū
Red Berlin - naturoje ji tamsiai raudona. Ja is seno rozininko pirkau. Bet baisi ji ligone, vis kariaujam su ligomis, nors ziedu negaili ir kvepiam rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 28 spalio 2016 - 17:07
NA va pasorodysiu iš kokio puoduko kavytę geriu smile.gif
user posted image

ir lekiu į lauką rožes sodinti, nes gavau turbūt viena pirmųjų iš lenkų, o susodinsiu paskutinė bigsmile.gif

Atsakyti
Na kagi, iš 14 liko tik dvi nepasodintos, kurioms reikia duobes kasti smile.gif, pasidariau kavos pertraukėlę, tai pakomentuosiu floribundos rožes:

- labai trumpai pakirpti leonardai , šakų palikta tik apie 10 cm , tai dar pasodinus tuos 5 cm giliau liko kyšoti beveik tik šakų galiukai

- poros rožių stipriai paskusta šaknys, čia gal kasant kokiu kastuvu neatsargiai pereita per jas

- vienos rožės kažkokios plikos šaknys, ta prasme be jokių smulkių, pridetiniu šaknelių tik pagrindinės tos storosios

tai tiek pastebėjimų, tikiuosi kad visos prigis ir laimingai žydės smile.gif

ai dar ta proga persodinau juozapines lelijas , bus kaip bus nes visai nutempiau i velyva rudenį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 spalio 2016 - 11:58
rolleyes.gif 4u.gif aš pasodinau visas... wub.gif kaip ti oras buvo dėkingas...baigiau sodinti , lyti pradėjo...
apie sodinukus- rožės iš https://rozaria.pl/ aukščiausios kokybės. Kai kurie krūmai aplamai nemaži su daug storokų jau šakų...menkų aplamai nebuvo nė vieno...mažiausiai-3 šakos , bet toks gal tik vienas iš 14 buvo. Šaknys irgi geros , ilgos ir gyvos , tiesa , smulkių skirtingai , gal ir nuo veislės priklauso...
Tai , žodžiu , aš žiūrėsiu kaip bus jos vasarą , gal rudenį dar iš jų pirksiu...man patiko.
4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 29, 10:08)
NA va pasorodysiu iš kokio puoduko kavytę geriu smile.gif
user posted image

ir lekiu į lauką rožes sodinti, nes gavau turbūt viena pirmųjų iš lenkų, o susodinsiu paskutinė  bigsmile.gif

wub.gif puiku...
o aš jokios dovanėlės neradau biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi spėjau prieš pat lietų mirksiukas.gif

O puodukas nieko ypatingo, storos keramikos, bet šiaip aišku malonu tokios dovanėlės, čia gal kad pirkau pirma karta bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif o , dar pamiršau parašyti...vienas klaustukas visgi yra...nebuvo Ottelo užrašo. Visas atradau , o viena liko su paslaptingu užrašu Rossana ar Rossarium...panašiai...ranka užrašyta...nu tai galvioju , čia Otello ir bus...dabar galvoju , kodėl jis ten turėtų būti biggrin.gif
ROSARIUM pnąca
https://rozaria.pl/r...-pnace-rosarium
jaučiu bus šita... rolleyes.gif tai dar viena ružava... bigsmile.gif
Jaučiu jai ten mažai bus vietos...reiks tuomet kitą rudenį perkelti unsure.gif rolleyes.gif
Ir jau vieną rutiu , užpernai pasodinau...tokią
http://www.rosebook....arium-uetersen/
nu bet dar nežinia kas jo tokia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 29 spalio 2016 - 19:18
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 29, 17:42)
Aš irgi spėjau prieš pat lietų  mirksiukas.gif

O puodukas nieko ypatingo, storos keramikos, bet šiaip aišku malonu tokios dovanėlės, čia gal kad pirkau pirma karta  bigsmile.gif

Skanios kavos iš naujo puodelio :4u
Atsakyti
na smagu girdeti, kad roziu kokybe nenuvyle, lauksim ziedu vasara smile.gif
Atsakyti
Mergaitės,o prilenktom šakom rožių tas vielutes darotės pačios ar pirkt yra,gal supratot apie ką as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 10 30, 11:55)
na smagu girdeti, kad roziu kokybe nenuvyle, lauksim ziedu vasara smile.gif

tikrai nenuvylė, tuo labiau, kai toks geras kainos ir kokybes santykis, tai menkos pastabėlės didelio vaidmens vertinime nevaidina, aišku kiek esu pirkus iš sibirkos tikrai ateina sakykim išpuoselėti daigai, bet ir kaina jų kita mirksiukas.gif

dabar belieka protingai uždengti ir tikėtis, kad ir pražįs taip kaip ir buvo tikėtasi smile.gif
Atsakyti
victory.gif pritariu...

Tai šitų ir dengti nereikia , kur dabar pasodinom , tik užpilti po kaupą žemės...
Ryt užklosiu celofanu žemes , kad nesušaltų jei ką...paskui neiškasiu... unsure.gif
Atsakyti