Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 24, 15:27)
na tai kitam sezonui bus smile.gif

pas mus seniuose iš vis pati ploniausia tik ar ne 17 gr tik yra

unsure.gif na , tokia tai labai plona...tuomet reik dengti pirmą sluoksnį juoda , jos būna storesnės , o ant viršaus baltą , ir tuomet saulė ne taip kabins...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 10 24, 14:43)
unsure.gif na , tokia tai labai plona...tuomet reik dengti pirmą sluoksnį juoda , jos būna storesnės , o ant viršaus baltą , ir tuomet saulė ne taip kabins...

tai jei neatsilieps tas lutrasil tai pirksiu iš to kur rašiau 50 gr storio
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 24, 15:46)
tai jei neatsilieps tas  lutrasil tai pirksiu iš to kur rašiau 50 gr storio

unsure.gif hm, jeigu vasarį atsilieps...tai vistiek dabar pirkti reikia , nes tuoj ir dengti reiks...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 10 24, 16:10)
unsure.gif hm, jeigu vasarį atsilieps...tai vistiek dabar pirkti reikia , nes tuoj ir dengti reiks...

"Vokietijos gamintojas Lutrasil jau antri metai nebegamina agroplėvelės. " va atsakymas, siūlo tik paprastą agro
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 24, 17:35)
"Vokietijos gamintojas Lutrasil jau antri metai nebegamina agroplėvelės. " va atsakymas, siūlo tik paprastą agro

4u.gif o tai , aišku tuomet...net nėr prasmės ten ko nors ir laukti...Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 24 spalio 2016 - 15:51
Kaip gaila, kad negamina verysad.gif Aš dar galvojau pati jos užsisakyti. O ją visada atvešdavo į namus, kai jau šaldavo, praktiškai su pirmaisiais didesniais šalčiais sutapdavo. Gaila unsure.gif
Atsakyti
Sveikos iš ryto smile.gif Mano rožės iš lenkų jau Lietuvoje smile.gif Duobės jau paruoštos,laukiuu biggrin.gif Nu bet orelis...Dabar galvos skausmas,kaip-kuo apdengt,pirmą kartą tai darysiu,paskui gal bus lengviau.Jeigu pirmas sluoksnis agro plona, po to kibiras ar vazonas didesnis,ant viršaus difuzinė plėvelė?Normaliai čia?
Atsakyti
blink.gif o mano vis dar tas pats įrašas , kad Liubline...nelabai supratau blink.gifLyžuka o kaio jusiškės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 25 spalio 2016 - 08:01
Mano jau vakar per pietus buvo Lietuvoje, bet kolkas jokia tarnyba siuntų nepranešė, kad šiandien atveš..
o dėl to Lutrasil tai skaičiau, kad dabar jo prekinį ženklą nupirkę ispanai, tai gal kas pradės įsivežineti į Lietuvą o gal jau dabar įsiveža, jei kuri ką sužinosit prašykite mirksiukas.gif

aš tai turbut ta pirksiu 50 gr agro dangą ir bandysiu dangstyti ištisinius plotus, seniau galvojau iš seniu maišus pirkti, bet tikrai ten nesamonė gausis, kaip[ ir rašė čia kuri
Atsakyti
na va rožės jau kieme bigsmile.gif , dabar tik kad lyt nustotų, bet gal ir pastovėt dar jos gali, žiuresiu kaip supakuota jos vakare smile.gif

o lutrasilo, gal lenkai turi, čia kas važineja apisprekinti galėtu kokiam ju ala senukuose pasižvalgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 25, 11:39)
na va rožės jau kieme  bigsmile.gif , dabar tik kad lyt nustotų, bet gal ir pastovėt dar jos gali, žiuresiu kaip supakuota jos vakare smile.gif

o lutrasilo, gal lenkai turi, čia kas važineja apisprekinti galėtu kokiam ju ala senukuose pasižvalgyti smile.gif

4u.gif kaip gerai...o aš parašiau siuntėjui emeilą , kad pasiterautų , kodėl jos ten Liubline taip ilgai guli , gal kas negerai... unsure.gif

Gali jos pastovėti , tikrai neišdžius , manau stovėti gali netgi gana ilgai supakuotos...

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 25, 09:39)
na va rožės jau kieme  bigsmile.gif , dabar tik kad lyt nustotų, bet gal ir pastovėt dar jos gali, žiuresiu kaip supakuota jos vakare smile.gif

jei gerai supakuotos maisuose, kad neisdziutu gali lauke taip stoveti iki 2 savaiciu
Atsakyti