Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

4u.gif tikiu...

Dar man įdomu- prieš dvi savaites sodintos rožės iš lenkų, pradeda busti. pumpurėliai pradėjo matytis...Giliai apkasiau , bet galvoju gal jau dabar iki pat viršaus jau pilnau užpilti žemių kaupais...ar geriau dar iki užšals taip palikti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 10 24, 08:23)
4u.gif tikiu...

Dar man įdomu- prieš dvi savaites sodintos rožės iš lenkų, pradeda busti. pumpurėliai pradėjo matytis...Giliai apkasiau , bet galvoju gal jau dabar iki pat viršaus jau pilnau užpilti žemių kaupais...ar geriau dar iki užšals taip palikti unsure.gif

iš sibirkos vakar apžiūrejau irgi pora bunda, užpyliau durpėm, bus kaip bus

nebent kokia šlapdriba eitų, o šiaip tai nelabai pas mus tas purvas daros
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 24, 10:23)
iš sibirkos vakar apžiūrejau irgi pora bunda, užpyliau durpėm, bus kaip bus

nebent kokia šlapdriba eitų, o šiaip tai nelabai pas mus tas purvas daros

rolleyes.gif priemolis pas mus...tai kastuvo negalima atkelti jau...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 10 24, 09:24)
rolleyes.gif priemolis pas mus...tai kastuvo negalima atkelti jau...

aišku, tada jau taip, kaskitės duobes dabar, kol dar sausiau smile.gif

www.mgm.lt iš čia žiurineju, tik nežinau ar geriau pirkti 1,6 m pločio ar 3,2 ir tada lenkti? Ar dviguba tokio storio neišutins rožiu?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 24, 09:33)
aišku, tada jau taip, kaskitės duobes dabar, kol dar sausiau smile.gif

www.mgm.lt iš čia žiurineju, tik nežinau ar geriau pirkti 1,6 m pločio ar 3,2 ir tada lenkti? Ar dviguba tokio storio neišutins rožiu?

Man tai labai patinka dengti pačiu storiausiu Liutrasil'iu 60 Su juo labai lengvai užsidengia, tiesiog vienas malonumas dirbti smile.gif Jau beveik visą savo dangą baigiu pakeisti vien tik juo. Nes ta paprasta agrodanga metai iš metų vis plyšta ir plyšta, tai tik apatiniam sluoksniui tapo tinkama. Bet labai rožių spygliai prie jos kimba ir plėšo. O Liutrasil'is visiškai nekimba. Tai naujuose rožynuose užmetu ir pamirštu iki pavasario. My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 10 24, 11:24)
Man tai labai patinka dengti pačiu storiausiu Liutrasil'iu 60 Su juo labai lengvai užsidengia, tiesiog vienas malonumas dirbti  smile.gif Jau beveik visą savo dangą baigiu pakeisti vien tik juo. Nes  ta paprasta agrodanga metai iš metų vis plyšta ir plyšta, tai tik apatiniam sluoksniui tapo tinkama. Bet labai rožių spygliai prie jos kimba ir plėšo. O Liutrasil'is visiškai nekimba. Tai naujuose rožynuose užmetu ir pamirštu iki pavasario. My Webpage

4u.gif o kurį čia reikia rinktis , kokį Jūs naudojate ax.gif
A , supratau , pražioplinau , kad parašėt , šis jo
Lutrasil® Pro 60
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 23, 12:24)
speju gausim kartu, Lt neveš gls,  bus kokia vietine tarnyba  smile.gif

rolleyes.gif galvoju , kad gal trečiadienį visgi gausim...iš liublino dar nepajudėjo , tai ryt jeigu atsiras LT sandėlyje , ten rūšiuos , tai trečiadienį ryte gal tik atiduos kurjeriams...o gal klystu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 24 spalio 2016 - 09:35
o kaip pas juos užsakyti? Rašyti tuo adresu nurodytu?

https://www.youtube....;feature=relmfu

čia senose temose radau, gal bus kam įdomu iš naujesnių narių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 spalio 2016 - 09:54
ax.gif parašiau klausimų dėl to lutrasill...nieks neatsako.Lyžuka, jei jums atsakys , papasakosit kas ten ir kaip. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 10 24, 13:24)
ax.gif parašiau klausimų dėl to lutrasill...nieks neatsako.Lyžuka, jei jums atsakys , papasakosit kas ten ir kaip. 4u.gif

aha ir aš parašiau, bet skaičiau senesnėse temose, kad ji užsakineja rugpjūtį, kitur net vasario mėnesį tai kažin ar čia jau nepavėlavę būsim
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 24, 15:21)
aha ir aš parašiau, bet skaičiau senesnėse temose, kad ji užsakineja rugpjūtį, kitur  net vasario mėnesį tai kažin ar čia jau nepavėlavę būsim

biggrin.gif oj , tai gal man tuomet nereik...
Atsakyti

O as naivuole ,galvoju nuvaziuosiu i senukus ir rasiu tos geros agro dangos. Tai kuom dengt, ta beikabinejancia, liudna, tiek liaupsiu prisiklausiau, tai dabar butinai reikia to lutrasilo :unsure:

Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 10 24, 14:23)
biggrin.gif oj , tai gal man tuomet nereik...

na tai kitam sezonui bus smile.gif

pas mus seniuose iš vis pati ploniausia tik ar ne 17 gr tik yra
Atsakyti