Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 21, 14:43)
daliai rožiu turiu pasiruošus duobes tai sodinsiu kai tik gausiu, aišku pamažu, nes kaip greit dabar temsta  unsure.gif o kitoms teks nugara lenkti savaitgali

ax.gif na mano žemė sukasta , bet ten tik dalis tilps , kitas reiks kasti sodinant...na , bet kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 21 spalio 2016 - 14:05
QUOTE(diuni @ 2016 10 21, 14:47)
ax.gif na mono žemė sukasta , bet ten tik dalis tilps , kitas reiks kasti sodinant...na , bet kaip nors rolleyes.gif

aš tai save tik raminu tuom, kad jau kitą rudenį nereiks nieko kast (gal??? biggrin.gif ) ir galesiu gyvent vasaros žiedų prisiminimais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 21, 14:53)
aš tai save tik raminu tuom, kad jau kitą rudenį nereiks nieko kast (gal??? biggrin.gif ) ir galesiu gyvent vasaros žiedų prisiminimais  bigsmile.gif

biggrin.gif ...gal...kažkiek vistiek kiekvieną rudenį reik kasti...šiemet , pvz.bajores iš vieno galo pernešiau į kitą , pamažinau ramunių pagrindiniame gėlyne , žieminius astrus į kitą vietą irgi pernešiau...nežinau , kaip čia nekast... hmm.gif flirt.gif
O šiaip tai dar dabar rožės žydi , tiesa jau ne visos tikrai...Bet kai kurios , matyt , nuo šalto oro tiesiog užsikonservavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 21 spalio 2016 - 14:17
tai va tam tie ir klaustukai bigsmile.gif

žydi ir pas mane ir pumpurų pilna, nežinau turbut jau nupjauti juos reikia?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 21, 15:57)
tai va tam tie ir klaustukai  bigsmile.gif

žydi ir pas mane ir pumpurų pilna, nežinau turbut jau nupjauti juos reikia?

Prognozės tai labai nedžiuginančios hmm.gif lapkričio pradžioje truputį atšils ir bus 8 C, bet nuo to, rožės nepradės žydėti. Jei yra laisvo laiko, tai galvoju, kad galima šiemet rožes pradėti ruošti žiemai jau dabar. AH nugenėti, kitas nuskabius pumpurus ir lapus prilenkti, purkšti ir galvoti apie dengimą. Tarp kitko, tai ta juoda agrodanga labai gerai uždengti apatiniam dengimo sluoksniui. Prie jos rožių spygliai ne taip kimba. Aš dengiu ir viršutiniu sluoksniu, tose rožyno vietose, kur saulė pavasarį neužšviečia.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 10 21, 20:57)
Prognozės tai labai nedžiuginančios  hmm.gif lapkričio pradžioje truputį atšils ir bus 8 C, bet nuo to, rožės nepradės žydėti. Jei yra laisvo laiko, tai galvoju, kad galima šiemet rožes pradėti ruošti žiemai jau dabar. AH nugenėti, kitas nuskabius pumpurus ir lapus prilenkti, purkšti ir galvoti apie dengimą. Tarp kitko, tai ta juoda agrodanga labai gerai uždengti apatiniam dengimo sluoksniui. Prie jos rožių spygliai ne taip kimba. Aš dengiu ir viršutiniu sluoksniu, tose rožyno vietose, kur saulė pavasarį neužšviečia.

4u.gif ačiū
Papildyta:
https://floratube.wo...british-garden/
Gal nelabai apie rožes ...bet gal kam įdomu bus...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 21, 10:31)
tai dar negavot lenkų rožių?

Gavau jau vakar - kokybė puiki, krūmai stiprūs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 21, 13:43)
na tik pakalbėjom paie siuntimus ir gavau pranešimą, kad mano rožės jau turi siuntos nr ir yra kažkokiam siuntų punkte Liubline  ploja.gif

Iš Liublino maždaug per parą atveža į Vilnių, nežinau kaip į kitus miestus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama+ @ 2016 10 21, 23:48)
Gavau jau vakar - kokybė puiki, krūmai stiprūs smile.gif
Papildyta:

Iš Liublino maždaug per parą atveža į Vilnių, nežinau kaip į kitus miestus. smile.gif

O kaip super mirksiukas.gif kokia siuntų tarnyba atvežė?
Atsakyti
biggrin.gif vakar atėjo ir man žinutė , kad rožės mano Liubline , netikėtumas, kad spėjo penktadienį išsišsti bigsmile.gif , GLS veža . Bet tikrai jos anksčiau pirmadienio nebus. Per išeigines , man rodos , nedirba jų ligistika. Nes lelijas kai vežė , kai jau parašė , kad siuntinys Lt - buvo penktadienis , tai atvežė pirmadienį.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 10 22, 08:33)
biggrin.gif vakar atėjo ir man žinutė , kad rožės mano Liubline  , netikėtumas, kad spėjo penktadienį išsišsti  bigsmile.gif ,  GLS veža . Bet tikrai jos anksčiau pirmadienio nebus. Per išeigines , man rodos , nedirba jų ligistika. Nes lelijas kai vežė  , kai jau parašė , kad siuntinys Lt - buvo penktadienis , tai atvežė pirmadienį.

speju gausim kartu, Lt neveš gls, bus kokia vietine tarnyba smile.gif

žiūrineju dangas, kažin Agro plėvelė 50 g/m2 balta tinkama tokia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 spalio 2016 - 10:43
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 23, 12:24)
speju gausim kartu, Lt neveš gls,  bus kokia vietine tarnyba  smile.gif

žiūrineju dangas, kažin Agro plėvelė 50 g/m2 balta  tinkama tokia?

4u.gif labai gera...o kur pirksit ją ax.gif
jo , gausim...bet koks purvas ...kaip reiks pasodinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 10 23, 14:50)
bet koks purvas ...kaip reiks pasodinti rolleyes.gif

nieko nieko, man teke yra sodinti per slapdriba nemaza kieki roziu, buvo labai nemalonu, bet rezultatas buvo geras smile.gif net labai
Atsakyti