Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 21, 09:44)
arba kokiuose botanikos soduose, veisles parodyt atskiras

dėl susodinimo -tai irgi sutinku...man gražiau , kai įvairios kartu ir papildo viena kitą...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 10 21, 09:49)
dėl susodinimo -tai irgi sutinku...man gražiau , kai įvairios kartu ir papildo viena kitą...

tai dar negavot lenkų rožių?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 21, 10:31)
tai dar negavot lenkų rožių?

rolleyes.gif na ne , dar negavau...nors ir parašyta III spalio dekada..tai gal po pirmadienio gausiu jau...bet dar neišsiuntė.
Papildyta:
4u.gif man dar toks klausimas iškilo- o ar galima rožes dengti juoda agroplėve...kaip esu skaičius , kad reik balta , kad jos šviesos gautų...bet , antra vertus , jei paskui apvožiamos tarkim vazonais , tai gal koks tuomet skirtumas plėvelės spalva rolleyes.gif
ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 21 spalio 2016 - 09:48
spalva aktuali kai pradeda pavasareti ir sale buna labai aktyvi, jau vasario gale, kova tikrai kibirus nuimu, kad nenusutintu.. nes i juoda spalva labai saule kimba
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 21, 07:45)

idomus tai idomus, man kas uzkliuvo.. matosi kad miskas, galvoju kaip apskritai miske auga rozes, aisku sviesos joms pakanka, bet salia miskas yra miskas ir ne viskas gali salia augti..

antra tai kaip tuos lygius krastus priziuri, kaip apdirba augant zolei..

o i viena vieta susodinta tos pacios veisles rozes visada grazu, kai svoris didelis, o nera viena nustypusi pvz rozele kaip buna 1,5 aukscio ir 0,5 plocio smile.gif visada tokios ziuresis kelios graziau..
Atsakyti
4u.gif ačiū , dėl dengimo supratau...tai galima turbūt viršutinį sluoksnį padaryti , jei ką , ir juodą , o pavasarį anksčiau jį nuimti , kad neperkaistų...
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 10 21, 11:45)
spalva aktuali kai pradeda pavasareti ir sale buna labai aktyvi, jau vasario gale, kova tikrai kibirus nuimu, kad nenusutintu.. nes i juoda spalva labai saule kimba
Papildyta:

idomus tai idomus, man kas uzkliuvo.. matosi kad miskas, galvoju kaip apskritai miske auga rozes, aisku sviesos joms pakanka, bet salia miskas yra miskas ir ne viskas gali salia augti..

antra tai kaip tuos lygius krastus priziuri, kaip apdirba augant zolei..

o i viena vieta susodinta tos pacios veisles rozes visada grazu, kai svoris didelis, o nera viena nustypusi pvz rozele kaip buna 1,5 aukscio ir 0,5 plocio smile.gif visada tokios ziuresis kelios graziau..

mačiau ir šiaip natūroj pvz prie senu pušų rozynas didelis, o čia kraštuose greičiausia bus kokios juostos ikasta, kad veja nelįstų į rožes, ir šienauja tai jau tikrai su žoliapjove kur surenka ji pati, o ne su kokiu trimeriu, kur žolė lekia 5 metrus aplink biggrin.gif

dar skaičiau vienam bloge, kad jeigu nori prie didleiu medžiu daryt gėlyną tai reiktu nuo gėlyno puses min metra ikasti kokias nors ribojančias plokštes kad medžiu šaknys nesiurbtu naudingu medžiagu
Atsakyti
Man tai , tarkim toks variantas gražus...nors čia be rožių , bet galima padaryti kompozicijas su rožėmis...
Atsakyti
ax.gif o , mano užsakymo būsena pasikeitė į prioritetinį...nu tai gal jau išsiųs pirmadienį... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 10 21, 13:41)
ax.gif o , mano užsakymo būsena pasikeitė į prioritetinį...nu tai gal jau išsiųs pirmadienį... rolleyes.gif

na tik pakalbėjom paie siuntimus ir gavau pranešimą, kad mano rožės jau turi siuntos nr ir yra kažkokiam siuntų punkte Liubline ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 21, 13:43)
na tik pakalbėjom paie siuntimus ir gavau pranešimą, kad mano rožės jau turi siuntos nr ir yra kažkokiam siuntų punkte Liubline  ploja.gif

4u.gif tai jūs gausit ansčiau...bet aš vistiek be šeštadienio nesodinsiu...tai gal ir gausiu dar iki jo , per savaitę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 21, 13:43)
na tik pakalbėjom paie siuntimus ir gavau pranešimą, kad mano rožės jau turi siuntos nr ir yra kažkokiam siuntų punkte Liubline  ploja.gif

biggrin.gif o , ką tik emeilas atėjo- išsiųs pirmadienį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 10 21, 13:53)
4u.gif tai jūs gausit ansčiau...bet aš vistiek be šeštadienio nesodinsiu...tai gal ir gausiu dar iki jo , per savaitę rolleyes.gif

daliai rožiu turiu pasiruošus duobes tai sodinsiu kai tik gausiu, aišku pamažu, nes kaip greit dabar temsta unsure.gif o kitoms teks nugara lenkti savaitgali
Atsakyti