Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(diuni @ 2016 10 13, 09:10)
tai jau jums ramu...o aš dar nežinau , turbūt po 20 dienos išsiųs lenkai...kažin koks bus oras rolleyes.gif

nelabai ramu smile.gif , nes iš lenku kur kas daugiau užsisakius, dar gerai kad nepasigundžiau iš uk siustis, ten iš vis tik nuo lapkričio 1 siunčia

dabar galvoju, jeigu jus sodinat rožes kas 50 cm tai reiškia vienai rožei tenka 25 cm pločio į viena pusę unsure.gif , ar ne siaura kažin , aš pernai sodinau kas 1 m ir tai šiemet antrametes jau beveik lietė vienos kitas hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 spalio 2016 - 08:17
QUOTE(diuni @ 2016 10 13, 08:10)
tai jau jums ramu...o aš dar nežinau , turbūt po 20 dienos išsiųs lenkai...kažin koks bus oras rolleyes.gif

manau kad dar visas menuo tikrai nebus dideliu salciu. dar tik pirmoji salna tokia rimtesne sianakt buvo..
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 13, 08:17)
nelabai ramu smile.gif , nes iš lenku kur kas daugiau užsisakius, dar gerai kad nepasigundžiau iš uk siustis, ten iš vis tik nuo lapkričio 1 siunčia

dabar galvoju, jeigu jus sodinat rožes kas 50 cm tai reiškia vienai rožei tenka 25 cm pločio į viena pusę  unsure.gif , ar ne siaura kažin , aš pernai sodinau kas  1 m ir tai šiemet antrametes jau beveik lietė vienos kitas  hmm.gif

roze rozei nelygu, vienai ir 2 metru reikia, kitai pakankas apie 1 m. paskaitinekite kokio plocio jos dzniausiai buna, tada galesite orientuotis.

as maziausiai palieku po metra is kiekvieno sono.
Papildyta:
taip man atrodo joms oro daugiau biggrin.gif ne taip ligos puola.
Atsakyti
rolleyes.gif jo , jei yra vietos , tai geriau plačiau palikti...galima paskui vasarinių įsodinti ar lelijų ar lavandų...
Atsakyti
na mano dauguma rožiu yra austin arba panašaus dydžio turiu visu susirašius aukštį x plotį, pagal rosebook, tai max yra 1,5x1,5,

aišku tada sodinsiu kaip ir pernai kas 1 m
Atsakyti
Neturiu patyrimo su rožėm visai...prašau patarimo...turiu keletą mini rožyčių, kurios augo lauke dideliuose vazonuose. Ką dabar su jomis daryti prieš žiemą? Kur laikyti, kad išgyventų? Ar neverta jų saugoti kitiems metams? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2016 10 13, 11:26)
Neturiu patyrimo su rožėm visai...prašau patarimo...turiu keletą mini rožyčių, kurios augo lauke dideliuose vazonuose. Ką dabar su jomis daryti prieš žiemą? Kur laikyti, kad išgyventų? Ar neverta jų saugoti kitiems metams? Ačiū. 4u.gif

parodykit kaip jos atrodo dabar, kokiuse vazonuose ir t.t. o tada mes jau patarsim ;)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Patarkit ir man,nes tik pirma rožytė mirksiukas.gif Pirkau vasarą su akcija senukuose pavargusią žydinčią,pasodinau,apskabiau.Subujojo ir rusėjo pabaigoj sukrovė vėl pilną žiedų.Dabar visa žydinti wub.gif Buvo prierašas-,,rosa purple'',kokio metro aukščio kaip medelis.Ką dabar po šalnos daryti,apskabyti viską ar dar laukti?Po to apsukti eglišakėm,agro,ant žemės durpių ar kaip?

Labai ačiū,jei patarsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mokka* @ 2016 10 13, 12:47)
Sveikos 4u.gif

Patarkit ir man,nes tik pirma rožytė mirksiukas.gif Pirkau vasarą su akcija senukuose pavargusią žydinčią,pasodinau,apskabiau.Subujojo ir rusėjo pabaigoj sukrovė vėl pilną žiedų.Dabar visa žydinti wub.gif Buvo prierašas-,,rosa purple'',kokio metro aukščio kaip medelis.Ką dabar po šalnos daryti,apskabyti viską ar dar laukti?Po to apsukti eglišakėm,agro,ant žemės durpių ar kaip?

Labai ačiū,jei patarsit 4u.gif

Jei medžio formos, tai stiebinė rožė? nušalti gali net ir uždengta. Jos viršūnę reikia prilenkti ir užkasti. Tik reikia žiūrėti į kurią pusę prilenkti, kad nenulūžtų
Atsakyti
Labai gerai taip turbūt būtų.Bet aš tai net neįsivaizduoju , kaip taip įmanoma , kasd nenulūžtų. Netgi , jei lenkiant ir nelūš , tai gali tą padaryti žiemą , kai bus pūgos , ledai , atlydžiai ir visa kita....
Šiaip tai man ir krūminės retai kuri lenkiasi rudenį iki žemės... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 13 spalio 2016 - 14:20
QUOTE(diuni @ 2016 10 13, 14:12)
Labai gerai taip turbūt būtų.Bet aš tai net neįsivaizduoju , kaip taip įmanoma , kasd nenulūžtų.

stiebine reikia is vienos puses prikasti saknis ir kilsteleti, kad galetu paguldyti ant zemes, kitaip niekaip.. jei stieba lenksit, tai tikrai nulausit..
Atsakyti
Dėkoju visoms atsiliepusioms 4u.gif
Dabar reiks su ja pasikalbėt biggrin.gif ir pasiruošt žiemai,jei nepavyks,bent pabandysiu kažką smile.gif
Atsakyti
Man atrodo stiebines dar sodina į šoną palinkusias. Vasarą pririša ir taip ištiesina, o rudenį atrišus jos lengviau lenkiasi. Tik su tuo lenkimu irgi turi žinoti kurioje pusėje turi būti, kad nelūžtų. Kažkada skaičiau bet neišsisaugojau, nes dar neturiu.
Atsakyti