Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

Na va pagaliau ir aš užsisakiau iš floribundos, tai man gavos 1 rožė apie 6,6 eur , bet tų dėl kuriu ten registraravaus ir kitas pirkau neliko biggrin.gif...taip man ir reikia
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 05, 14:17)
Na va pagaliau ir aš užsisakiau iš floribundos, tai man gavos 1 rožė apie 6,6 eur , bet tų dėl kuriu ten registraravaus ir kitas pirkau neliko biggrin.gif...taip man ir reikia

biggrin.gif nesijaudinkit...aš irgi ne visas užsisakiau , kokių man reikėjo...o jų , tų kur negavau , kasdien vis labiau reikia man dabar... doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 10 05, 14:36)
biggrin.gif nesijaudinkit...aš irgi ne visas užsisakiau , kokių man reikėjo...o jų , tų kur negavau , kasdien vis labiau reikia man dabar... doctor.gif

tai ir aš pasakysiu: "nesijaudinkit" biggrin.gif, tų kur truko užsakiau pas latvius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 05, 14:39)
tai ir aš pasakysiu: "nesijaudinkit" biggrin.gif,  tų  kur truko užsakiau pas latvius  lotuliukas.gif

bis.gif lithuania.gif tai dabar jau netrūksta nė vienos...
aš tai gal kiitasis metais bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 10 05, 14:46)
bis.gif  lithuania.gif tai dabar jau netrūksta nė vienos...

tikrai trūksta biggrin.gif, bet irgi norus kelsiu jau į kitus metus smile.gif

o šiaip visai netikėtai užsisakiau Hot Chocolate , matysiu ant kiek žiedo spalva atitiks smile.gif per kompa matytą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 spalio 2016 - 13:48
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 05, 14:47)
tikrai trūksta biggrin.gif, bet irgi norus kelsiu jau į kitus metus  smile.gif

o šiaip visai netikėtai užsisakiau Hot Chocolate , matysiu ant kiek žiedo spalva atitiks smile.gif per kompa matytą

wub.gif o...aš maždaug įsivaizduoju , kokia natūroje bus...
Alia man kaip išėjo- žiūriu , kad pagrinde visas ružavas paėmiau... biggrin.gif
unsure.gif gal ružava man gražiausia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 05 spalio 2016 - 14:30
Vis skaitau jūsų postus, turiu kol kas vieną vienintelę trečiametę rožę, bet dabar labai užsireikė knirps rožės, patarkit, kur ją įsigyt, kažkaip internetu sunkiai sekasi rasti, arba nebeturi ir siūlo laukti pavasario, arba niekas neatsako į laiškus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2016 10 05, 16:33)
Vis skaitau jūsų postus, turiu kol kas vieną vienintelę trečiametę rožę, bet dabar labai užsireikė knirps rožės, patarkit, kur ją įsigyt, kažkaip internetu sunkiai sekasi rasti, arba nebeturi ir siūlo laukti pavasario, arba niekas neatsako į laiškus.  4u.gif

4u.gif O kodėl norite būtinai Knirps...yra daugybė šliaužiančių rožyčių...
Aš tai googlinčiau ir gal rasčiau ką nors...
http://sodoroze.lt/produkcija/sknrp/
va čia yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 05 spalio 2016 - 15:43
QUOTE(diuni @ 2016 10 05, 15:41)
4u.gif O kodėl norite būtinai Knirps...yra daugybė šliaužiančių rožyčių...
Aš tai googlinčiau ir gal rasčiau ką nors...
http://sodoroze.lt/produkcija/sknrp/
va čia yra

Šiuos radau, bet vis nepavyksta susisiekt, tikriausiai vis netinkamu momentu bandau. smile.gif Taip yra daug gražių šliaužiančių rožyčių, bet kiek skaičiau šita žemiausia, o ūgis man aktualiausias. Kur sodinsiu, reikia kuo žemesnės rožytės. smile.gif
Atsakyti
http://www.ogorod.ru...nty-ukrytia.htm
Gal kam bus įdomu paskaityti , nors , turbūt , daugelis nieko naujo neatras... ax.gif
Atsakyti
Na ką smile.gif jau sibirka siunčia man rožes bigsmile.gif , gal ir lenkai pajudes
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 13, 08:41)
Na ką  smile.gif  jau sibirka siunčia man rožes  bigsmile.gif , gal ir lenkai pajudes

tai jau jums ramu...o aš dar nežinau , turbūt po 20 dienos išsiųs lenkai...kažin koks bus oras rolleyes.gif
Atsakyti