Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(diuni @ 2016 09 30, 15:30)
Cardinal Hume - kur geriau sodinti ar kur šilčiau ir daugiau saulės , ar kur būna pavėsio...skaitau įvairius aprašymus ir nelabai man aišku...gal kas auginat ir galit pakomentuoti. 4u.gif

Turiu šią rožę, labai myliu. Žiedeliai nedideli, bet man labai gražūs, daug, žydi beveik nesustodama. Savotiškas, lyg prieskonių nestiprus kvapas. Krūmas daugiau platėja, negu auga į aukštį. Pasodinta saulėtoj vietoj, tik truputėlį pietų saulės užstoja Elfe. Aprašymuose sakoma, kad linkusi sirgti dėmėtumu. Kol kas pas mane sveika, trečiametė.

user posted image
хостинг изображений
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ire123: 01 spalio 2016 - 10:23
4u.gif Ačiū...tikrai nuostabi wub.gif
Atsakyti
oho kokia grazuole
Atsakyti
vakar apėjau savas rožes, kiek priauginta jaunų ūglių su pumpurais g.gif , nors trešiau tik pavasarį, na ir vasara pabarsčiau kalio trašom, jaučiu nespes suformuot žiedų, kažin gal jų viršūnes nupjaustyt ar nieko nedaryt g.gif , ar išgyvena per žiemą tokie jauni nesumedėję ugliukai?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 03, 08:49)
vakar apėjau savas rožes, kiek priauginta jaunų ūglių su pumpurais g.gif , nors trešiau tik pavasarį, na ir vasara pabarsčiau kalio trašom, jaučiu nespes suformuot žiedų, kažin gal jų viršūnes nupjaustyt ar nieko nedaryt  g.gif , ar išgyvena per žiemą tokie jauni nesumedėję ugliukai?

rolleyes.gif neišgyvens tie jauni , nesumedėją...pas mane tas pats darosi ...visgi rožėms kiek trumpoka lietuviška vasara...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Planuoju sodint floribundines rozes, septynias i eile, koki atstuma tarp krumeliu palikt ?

Auginu A/H bet labai noriu ir kitokiu.

Sodinsiu sitas:
Friesia, aprikola, home and garden, rosenfee, lions rose.
Gal kokiu atsiliepimu turit apie jas ?
Atsakyti
Sveikos, labai prašau patarimo - mano rožės auga šalia namo pamato, tačiau vyras ketina jį šiltinti ir liepė iškelti rožyną. Klausimas: ar dabar tinkamas metas ar geriau pavasarį? ar rožes galima kilnoti? Rožes auginu pirmus metus, rožyną paveldėjau kai pirkom namą, ten auga apie 10 krūmų įvairių rožių. Ačiū iš anksto.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

kiek teko skaityti, plius pagal sibirkos rožynąrožes geriau persodinti rudenį ir kuo vėlyvesnį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 spalio 2016 - 08:51
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 03, 07:49)
vakar apėjau savas rožes, kiek priauginta jaunų ūglių su pumpurais g.gif , nors trešiau tik pavasarį, na ir vasara pabarsčiau kalio trašom, jaučiu nespes suformuot žiedų, kažin gal jų viršūnes nupjaustyt ar nieko nedaryt  g.gif , ar išgyvena per žiemą tokie jauni nesumedėję ugliukai?

Gal pavasarį vėlai sodintos? Pas mane taip gegužę sodintos privarė naujų raudonų šakų.
Papildyta:
QUOTE(ire123 @ 2016 10 01, 10:17)
Turiu šią rožę, labai myliu. Žiedeliai nedideli, bet man labai gražūs, daug, žydi beveik nesustodama. Savotiškas, lyg prieskonių nestiprus kvapas. Krūmas daugiau platėja, negu auga į aukštį. Pasodinta saulėtoj vietoj, tik truputėlį pietų saulės užstoja Elfe. Aprašymuose sakoma, kad linkusi sirgti dėmėtumu. Kol kas pas mane sveika, trečiametė.

user posted image
хостинг изображений

tokia neįprasta gražuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(s2002m @ 2016 10 05, 10:18)
Gal pavasarį vėlai sodintos? Pas mane taip gegužę sodintos privarė naujų raudonų šakų.

Nea, jos sodintos praeitą rudenį iš sibirkos pirktos
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 05, 10:49)
Nea, jos sodintos praeitą rudenį iš sibirkos pirktos

Kaip minėjau- pas mane tas pats darosi...
Tiesiog nenormalūs orai buvo...o kai tapo normalūs , jos pradėjo intensyviai augti...ir va dabar turim ką turim...
Atsakyti
Tai gal tikrai orus supainiojo.
Pas mane amarai užpuolė rožes blink.gif
Atsakyti