Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 29, 20:56)
pas mane nebus atramos, tai gal kita veisle rinktis?
man grazu tas ziedas, kad jis pilnas, garbanotas, o dar skaiciau jog labai kvepia ir atsparios ligoms be salnoms.
Rekomenduokit svelniai rozine, kvepiancia ir kuriai atramu nereikia, auga apvaliu krumu. Is anksto dekoju  4u.gif

Ta rozine tai ne Abraham Darby, ten Strawbberry hill.

Othello tvirti stiebai, bet ji tamsios, sodrios spalvos

Jus angliskomis rozemis domites?
Mary Rose gal kompqktiska, jos neturiu. Gal kas pakomentuos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 29 rugsėjo 2016 - 19:10
QUOTE(Para @ 2016 09 29, 20:00)

Mary Rose gal kompqktiska, jos neturiu. Gal kas pakomentuos  g.gif

taip, butu idomu atsiliepimai apie geriausias, paprasciausiai auginamas angliskas rozes smile.gif
Atsakyti
ax.gif apie angliškas rožes...man susidarė toks vaizdas , nors jų turiu neperdaugiausiai ( būtent angliškų ) , kad jos nėra pati paprasčiausia auginimui grupė...Bijo šalčio , bijo stipraus ar ilgo lietaus , bijo didelio karščio...turiu 9 berods , gal kokią praleidau...tai nė viena taip nebujoja dar kaip tarkim Leonardo da Vinči , ar Balerina , ar ir kitos...jos tokios gan lėtuolės ir augime pas mane...Bet , galvoju , reikia jos daugiau metų , kad įsikrūmytų ir parodytų visą savo grožį...
Atsakyti
Man iš angliškų tai super duper yra Lady of Shalot, nebijo jokio lietaus, žiedai nesvyra ir negula ant žemės žydi vos ne ištisai, na aišku daugiau bangom, o tarpo ju dar pavieniai žiedeliai buna, nu tikrai puiki rožė, kai šalia auga jubilee celebration, tai žiedai vos ne ant žemes gula, tarpai tarp žydejimu didoki ir pats žiedo išsilaikymas žymiai trumpesnis yra

Mary rose užsisakiau iš sbirkos, dar floribundoj varvinu seile į šita:
http://www.floribund...ent-id-159.html

ai dar užkliuvo aprašymai, kad sibirkos visos angliškos yra nurodoma aukštis 1-1,5 m , o lenku tam psl 0,7-1 m g.gif

Diuni, kurį turit leonardą? Kokio jis aukščio ir pločio išauga? Galvoju juo toki rožyno trikampi smailą užsodint , bet nežinau kiek ten vnt tikų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 rugsėjo 2016 - 07:14
4u.gif Dėl Lady of shalot grožio pritariu...turiu aš ją , tik kai praėjo kaitros , paskui lietūs , susirgo dėmėtlige...buvo be lapų , o dabar išleido naujus sveikus...
O toji princesė nuostabi...aš neturiu irgi dar jos biggrin.gif
Papildyta:
4u.gif Turiu ir ružavą ir raudoną. Na raudonas jam gi nėr gal brolis , nes visai kito dizainerio smile.gif . Bet abu labai geri. Ružavas yra ir turi būti daug didesnis. Vietos jam reik nemaž-ai , nes ir aukštas gan ir platus. O šakos storos , nepalenkiamos...Raudonas tikrai kuklesnis savo dydžiu...
Papildyta:
smile.gif Rosebook rašo , kad aukštis iki 110 - tai tikrai maniškio šakos ilgesnės...ir jos kaip čia pasakies auga kaip į šonus daugiau , tai plotis tikrai didesnis nei rašomi 60 cm.( čia ružavasis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 30 rugsėjo 2016 - 07:23
Aš raudona sodinčiau, tai šis mazesnis kur kas tikiuosi bus
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2016 09 29, 20:00)

Mary Rose gal kompqktiska, jos neturiu. Gal kas pakomentuos  g.gif

4u.gif Ačiū už Othelo komentarą...Aš Mary Rose turiu...bet nieko labai negaliu pasakyti...tiesa , patys žiedai man nėr labai įspūdingo grožio...tikrai yra gražesnių...Ir dar aš ją blogai pasodinau...galvojau , kad ji greitai man užaugs ir bus gerai...bet išėjo taip , kad ją užgožė šalia augančios daugiametės...šį tudenį aš ją persodinsiu ir tuomet žiūrėsiu , ar ji augs , o gal ji taip ir sėdės susisukusi...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 09 30, 08:27)
4u.gif Ačiū už Othelo komentarą...Aš Mary Rose turiu...bet nieko labai negaliu pasakyti...tiesa , patys žiedai man nėr labai įspūdingo grožio...tikrai yra gražesnių...Ir dar aš ją blogai pasodinau...galvojau , kad ji greitai man užaugs ir bus gerai...bet išėjo taip , kad ją užgožė šalia augančios daugiametės...šį tudenį aš ją persodinsiu ir tuomet žiūrėsiu , ar ji augs , o gal ji taip ir sėdės susisukusi...

o kurios jums gražesnes iš panašių spalvu? Nes man dar reiktu panašaus atspalvio š mari g.gif
Atsakyti
g.gif dėl atspalvio- tai sunku atspėti , ar tiks.
Šiaip man pats gražiausias žiedas iš mano angliškų yra Brother Cadfael ir pats augalas tvirtomis stiprioomis šakomis , matosi , bus ateityje ir didelis gal...Bet atspalvis tikrai kitas nei Mary...jis netgi sakyčiau , turi alyvinio atspalvio...
Bet šiaip tai turėtų gal daugiau tiesos pasakuyti tos , kur auginas angliškas rožes tarkim jau virš 5 metų...maniškės dar visos jaunos , neturi nė trijų dar pilnai...
Papildyta:
smile.gif norėčiau nuvažiuoti į Ostino sodus ir pamatyti visas gyvai...manau , pamatyčiau ir dar nuostabesnių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 30 rugsėjo 2016 - 07:44
jus cia merginos dauguma diskutuojate apie Austino angliskas rozes, jos tokios specifines bet tai nera vien tik tokios angliskos, anglu veiseju irgi yra nemazai ir visai kitokio tipo roziu..
Papildyta:
pvz turiu Allgold nuostabi angliska roze, nei kiek nepanasi i austino veisiamas smile.gif
Papildyta:
krumas tvirtas, kotai stiprus ir ziedai tai i abu delnu netelpa nuo grazaus arbatinio ziedo iki romantiskai issiskeidusio besiplaikstancio. kvapas taip pat nuostabus
Atsakyti
4u.gif Jūsų minima ir nėra Ostino veisimo...tikrai , anglų veisėjų yra daugiau , nei vienas Ostinas...Kiekvieno rožės kitokios. drinks_cheers.gif
Ostino rožės žavios tuo , kad panašios į senovines , romantiško stiliaus... smile.gif
Man gražu , nors ir be jų yra tokio stiliaus rožių gan daug...o ir pačios senovinės dar yra...
Mados vėjai dabar pučia į Ostino bures šiaip jau gal daugiau... smile.gif
Papildyta:
4u.gif o ar daug kas ir ar daug auginat arbatines hibridines...ot nelimpa man jos nors tu ką...nors žiedai kaip ir gražūs...bet neįdomios jos man kažkokios...net nežinau , kodėl link jų širdis nelinksta...bet...šįkart vieną paėmiau- nežinau kaip draugausim
biggrin.gif QUEEN ELIZABETH- rusai rašo , kad tai grandiflora , o pas lenkus kaip suprantu daugiažiedė ji...( ar čia gali būti tas pats)... :hm:panašu , kad taip...
https://rozaria.pl/r...Queen-Elizabeth
http://www.davidaust...queen-elizabeth
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 30 rugsėjo 2016 - 09:03
Jei kas uzsakinesite rozes is Floribundos Kaune ar Kauno r., tai prisijungciau, jei dar liks norimu roziu 4u.gif o jei ne, tai lauksiu pavasario smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stafisss: 30 rugsėjo 2016 - 09:34