Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai 2016, 40 tema

QUOTE(repečkė @ 2016 09 27, 20:23)
Tik elevit turi nemažai vitamino A, sako, kad nelabai gerai žindančioms..

bet jei jau tinka gerti nestumo metu, tai zindant juk irgi turetu buti viskas normaliai 4u.gif
kas jums sake apie ta vitamina a ? juolab kad ir ant pakuotes parasyta, kad nestumo ir zindymo laikotarpiu 4u.gif

klausiu, nes pati geriu elevita ir niekad nesusimasciaui apie tai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 27 rugsėjo 2016 - 20:25
Labas smile.gif
Dar vienas Pilypas iš kanapiųlenda. Kol dirbau niekaip nespėjau su jumis, o ir vėliau tik naktimis skaitydama nebeprisiruošiau prisijungti. Dar klausimas meeeto taip ir nedarėt nei vieno ar praleidau?
Esu iš sostinės. 05.29 sulaukėm antro sūnelio. Gimdymas kaip priklauso super greitas ir lengvas. Juokiausi, kad jau grįžus namo pamiršau jog gimdžiau.
Sūnelis auga gražiai, vartosi, bet pritingi labiau nori sėstis. Tad kimba visur, net sau į rūbus ir traukiasi smile.gif
QUOTE(jauniute @ 2016 09 27, 21:22)
bet jei jau tinka gerti nestumo metu, tai zindant juk irgi turetu buti viskas normaliai  4u.gif
kas jums sake apie ta vitamina a ? juolab kad ir ant pakuotes parasyta, kad nestumo ir zindymo laikotarpiu  4u.gif

klausiu, nes pati geriu elevita ir niekad nesusimasciaui apie tai smile.gif

Kepenėlių pagrinde dėl to ir nerekomenduoja nėščiosioms valgyti.
Šiaip Elevitą dėl vit. A ir peikia kiti gamintojai...
Sakykit mamos, o kaip jums su plaukais? Apstojo jau slinkimas? Aš kaskart plaudama galvą dejyoju, kad tuoj nupliksiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 09 27, 20:22)
kas jums sake apie ta vitamina a ?

Draugė, kuri prieš kelis metus gimdė sakė, jog jai gydytoja po nėštumo leido gerti vitaminus, bet tik tokių ieškot, kuriuose nėra vitamino A. Aš elevit nusipirkau šito dar nežinodama, tai paklausiau pediatrės per apsilankymą, ar galima gert ir kaip ten su juo yra. Tai ji sakė, jog tarsi gimusiam kūdikiui vitaminas A yra nereikalingas ir jo kažkiek persiduoda per pieną. Tik, žinoma, neaišku kiek ten jo ir persiduoda, gal labai mažai, bet, galvoju, išgersiu pakuotę, o tada jau žiūrėsiu ir galvosiu ar pirksiu kitokius, ar visai nieko negersiu.
Atsakyti
Hmm, nu bet kaip idomiai, juk cia aukstos kokybes vitaminai, nu negi gamintojai detu jei galvotu kad gali buti pavojinga g.gif nepagaunu kampo g.gif

pasimeciau kazkaip, nes as vitaminus pradejau gerti nuo antro trimestro pradzios iki dabar juos geriu g.gif kitaip koju isvis nepavilkciau g.gif gal tada reik ieskotis kitokiu kokiu 4u.gif

man plaukai jau ciut ciut apstojo slinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 09 27, 22:25)
cia aukstos kokybes vitaminai

Šiaip nuo šių vitaminų gavau dilgelynę neštumo metų. Iki randų.
Atsakyti
Kas gi sakė, kad Elevit aukštos kokybės vitaminai yra? rolleyes.gif Kad juos farmacininkai per gydytojus bruka moterims, dar nieko nesako apie jų kokybiškumą ax.gif

Pati negeriu jokių, tik va CitroMix nusipirkau, atseit imunitetą stiprinu cool.gif Kur ten bepastiprinsi, kai amžiais lengvoje komytės būsenoje dėl miego trūkumo vaikštau biggrin.gif
Šiąnakt jaunuolis vėl kas valandą kėlėsi didis.gif biggrin.gif Bandau susiversti kavą ir eisim vesti sesės į mokyklą.

Atsakyti
As tai paprastus vitaminus nusipirkus geriu. Padariau vakar nessamone, net negera.Buvom maude dama su tuo ratu ant kaklo kai buvo pusantro men tai lyg nieko jai patiko, tik mum atrode kad ji per maza, dar galvytes nelaiko.Ir va vakar vel galvojam uzdessim, jetau kaip pradejo verkt, klylt issigando:((((((( Dabar bijau kad bijos isvis maudytis ar siaip ka pakenkem.Vyras isvis pasiuto.Zodziu((((((
Atsakyti
HA tu sveika moteris, tau papildomai gal ir nereikia jokiu vitaminu 4u.gif as visa isbalansuota savo cukraliges, man vitainai butini, juolab ir pati jauciu kaip turiu daugiau energijos isgerus 4u.gif
kiek skaiciau ir domejausi elevit vieni rimciausiu vitaminu kokius parduoda vaistinej 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tina3333 @ 2016 09 28, 09:09)
Dabar bijau kad bijos isvis maudytis ar siaip ka pakenkem.Vyras isvis pasiuto.Zodziu((((((

nu tikrai nemanau kad kaip nors pakenket g.gif paverke zmogutis ir pamirs, o jei nepatiko daugiau nedesit blogiausiu atveju ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Aš negėriau jokiú, bet turbüt pradėsiu, nes lüpü kampučiai pradejo skilinėt smile.gif pasižiürė gegužiukû grupę facebook- ten mamos jau iri sodina ir kosem maitina blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baki @ 2016 09 28, 17:07)
Aš negėriau jokiú, bet turbüt pradėsiu, nes lüpü kampučiai pradejo skilinėt smile.gif pasižiürė gegužiukû grupę facebook- ten mamos jau iri sodina ir kosem maitina  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Oho... Ne man tokie dalykai biggrin.gif
Atsakyti
Tai gerai, kad FB ir nesijungiu, man nervai neatlaikytų lotuliukas.gif

Nespėju dabar per dvi temas, niekaip neprisiruošiu parašyti čia nieko, o dar nesicituoja doh.gif vėliau gal pavyks smile.gif
Atsakyti
Dėmesio, pasigirsiu biggrin.gif šiandien tai įvyko! Mano damutė gulomis būdama pas savo tėtį ant kelienių ėmė kelt pečius ir galvą aukštyn. Žodžiu pradeda rodytis pirmieji norėjimo sėdėti ženklai! smile.gif

Dėl primaitinimo man irgi buvo kilęs vienu metu įtarimas, kad ar tik nereikės. Nes buvo kažkoks sunkus etapas, kai ištisai, dieną ir naktįvos ne kas valandą valgyt prašėsi, bet labai džiaugiuos, kad praėjo tas laikas ir dabar lyg kažkiek pasinormalizavo. Tiesa, naktimis dar būna, kad dažnai valgyt nori, na, bet ne taip.. tfu tfu tfu smile.gif

Dar paminėsiu, kad mes geležį girdom savo turtui. Nes padarėm kraujo tyrimus prieš kelias savaites, paaiškėjo, kad trūksta.
Atsakyti