Kiek tû pasislėpusiû daug! Man 27, iš sostinės, pirmas vaikas, mergytė gimė gegužės 20, gaila, kad nelengvai ir greitai : gal kitā karta Jūsû sėkmę pavyks pakartot Prieš savaitę turėjom rėžimā, kuriuo labai džiaugiausi, deja jis dingo o dėl pasiekimû- neapsiverčia maniškė, kolkas tik ant šono, mėgsta ant pilvuko gulėt, keliasi dilbiais, kartais remiasi galvyte ir bando visaip keltis/šliaužt dėl graužimo- deda į burnā viskā, kå randa kai maudom apsikabina rankā, prisitraukia ir inirtingai grauzia atrodo isbadejus. Bet dantu nematyti
Oho, kiek jūsų iš pogrindžio išlindo
Tai dabar jau nebetylėkit
Aš daug ką noriu atrašyti, bet vakare, kai grįšiu namo, iš tel labai nepatogu.
Tai dabar jau nebetylėkit
Aš daug ką noriu atrašyti, bet vakare, kai grįšiu namo, iš tel labai nepatogu.
QUOTE(Vi_ka @ 2016 09 27, 02:10)
Eeech kaip gaila, kad gegužinukės pabėgo O naujų mamų (tų ištikimų stebėtojų) į savo būrį FB nepriimtumėt?..
Yra ne viena geguziuku grupe FB, kur mielai ir draugiskai priima, junkites
QUOTE(-Chloe- @ 2016 09 27, 17:09)
O kaip ja surasti?
QUOTE(-Chloe- @ 2016 09 27, 16:09)
Hahaha, tuoj naujos nares pabegs irgi i draugiska fb grupe
QUOTE(Ciel @ 2016 09 27, 18:57)
Hahaha, tuoj naujos nares pabegs irgi i draugiska fb grupe
Ten büsim tyliosiom stebėtojom merginos, ar geriat kažkokius vitaminus?
Aš niekur nebėgu Nors tas privatumo trūkumas turbūt ir buvo viena iš priežaščių, kodėl ankščiau čia nesireiškiau, na, bet kai jau tokia situacija, kad tema miršta, reik prisidėt prie gaivinimo. Buvo bandymų mano įsilieti į pokalbius anksčiau, bet su jūsų tempais nespėjau
Man 28. Gyvenu Lietuvos pakrašty toli nuo visko Vis grėsė gimdyti prieš terminą, bet galiausiai pagimdžiau gerokai po jo, net į gegužės mėnesį neįtilpau.. birželio 8. Apie gimdymą malonaus ne daug ką galiu pasakyt, savijautą po jo irgi, bet čia turbūt dėl to, kad gimdžiau ne gegužės mėnesį (nes gegužės gimdymai lengvi ir greiti)
Auga mano turtas kaip ant mielių. Ūgio ir svorio lentelėse kreivės lubose
Verstis ant pilvo pradėjo labai anksti. Gal dviejų mėnesių su trupučiu. Kai išmoko, tai buvo neįmanoma nakti miegot - prabunda, nosim beda į čiužinį, inkščia, stena, suka uodega ir persiverčia, bet pradžioj nemokėjo rankytės išsitraukt ir galvos pasitaisyt, tai buvo baisu, kad nepritruktų oro. Dabar nuo nugaros ant pilvo persiverčia lengvai, ant nugaros sunkiau, labiau tada, kai praranda lygsvara ir nusiridena
Prie pasiekimų paminėsiu, kad vakar gal 40 minučių juokėsi iš žodžio "musė"
Vitaminus geriu elevit. Labai pasijautė efektas, atsirado daugiau energijos. Tik elevit turi nemažai vitamino A, sako, kad nelabai gerai žindančioms..
Man 28. Gyvenu Lietuvos pakrašty toli nuo visko Vis grėsė gimdyti prieš terminą, bet galiausiai pagimdžiau gerokai po jo, net į gegužės mėnesį neįtilpau.. birželio 8. Apie gimdymą malonaus ne daug ką galiu pasakyt, savijautą po jo irgi, bet čia turbūt dėl to, kad gimdžiau ne gegužės mėnesį (nes gegužės gimdymai lengvi ir greiti)
Auga mano turtas kaip ant mielių. Ūgio ir svorio lentelėse kreivės lubose
Verstis ant pilvo pradėjo labai anksti. Gal dviejų mėnesių su trupučiu. Kai išmoko, tai buvo neįmanoma nakti miegot - prabunda, nosim beda į čiužinį, inkščia, stena, suka uodega ir persiverčia, bet pradžioj nemokėjo rankytės išsitraukt ir galvos pasitaisyt, tai buvo baisu, kad nepritruktų oro. Dabar nuo nugaros ant pilvo persiverčia lengvai, ant nugaros sunkiau, labiau tada, kai praranda lygsvara ir nusiridena
Prie pasiekimų paminėsiu, kad vakar gal 40 minučių juokėsi iš žodžio "musė"
Vitaminus geriu elevit. Labai pasijautė efektas, atsirado daugiau energijos. Tik elevit turi nemažai vitamino A, sako, kad nelabai gerai žindančioms..
O cia jusu stebetoju nemazai is pogrindzio islindo ot kokios, ko laiku nepasirodet
Aš irgi vitaminų negeriu. Ir neplanuoju kol kas.
Dėl stebėjimo prisimenu kažkurioj temoj buvo pastebėta, kad iš kur tiek akių... čia matyt mes organizuotai užpuolėm tada
Dėl stebėjimo prisimenu kažkurioj temoj buvo pastebėta, kad iš kur tiek akių... čia matyt mes organizuotai užpuolėm tada
Buvo tarpelis, kai kokią savaitę jaučiau silpnumą. Žinant save- pagėriau folį, geležį ir magnį. Mane pastato ant kojų po trijų dienų.
O esant gerai savijautai negeriu nieko-maistą žiūriu atidžiau
O esant gerai savijautai negeriu nieko-maistą žiūriu atidžiau