Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai 2016, 40 tema

Tikrai, kaip įdomiai gavosi, beveik visos į FB pabėgo, o čia va kiek atėjo naujų-senų stebėtojų biggrin.gif

Asoje, aš ir neinu į FB, bendraukim 4u.gif

Mūsų irgi naktys dabar siaubų siaubas. Praeitą savaitę viena tik normali buvo. O šiaip, kaip ir pirmomis dienomis, dažnai pradėjo keltis kas 1,5-2val, pavalgo (nors gal greičiau sakyčiau prie (.)(.) nusiramina, tada lyg prisnūsta kokiom 20min (bet tik paviršutiniškai), tada baisiausias verksmas, neramumas, nemiegojimas ir t.t. Ir migdosi su baisiausiais triukšmais kaskart po 1-1,5val po kiekvieno tokio atsibudimo wacko.gif MB irgi vis nepamiegojęs į darbą eina, nes visad keliasi ir "linksminamės" kartu. Kita vertus, aš ir miegu dažniausiai panašiai, nes dieną lauke būnam labai daug, tai nemiegosiu ten kur ant suoliuko biggrin.gif
Šiandien dar irgi palyginus nieko naktis, nes atsikėlm tik antrą kartą dabar dar ir užmiega pats, ir gana greitai smile.gif O iki šiol kaip gerai buvo, išmiegodavo jis visą naktį, be prabudimų, iki 6-6:30, pats lengvai užmigdavo ir įmigdavo. Ot buvo laikai biggrin.gif Visa paguoda, kad miega vis dar ilgai, tai nors taip miegą "susirenkam" smile.gif
Irgi manau, kad dantys kalti, nes viską graužia, kramtukas net girgžda kramtant, būna, kad pradeda verkti labai, griebia sau už veido, už burnos, kišasi pirštukus į burną ir dantenomis trina, mums rankas graužia, jei tik prie veido netoli atsiduria ir t.t. Tepaliukai visai gerai padeda (ir naktim nurimsta tada greitai), bet bėda, kad tik labai trumpam. O ištisai nei tepsi, nei galima. Porą naktų po kelių valandų ištisinio verkimo, daviau jau ir nuo skausmo vaistų, kitaip niekaip nebenurimo verysad.gif
Iš pasiekimų, nežinau ką tais pasiekimais vadinti, smulkių visokių, ko nedarydavo seniau, bet didžiausias mums buvo vartymasis, ko gero. Gerai vartosi jau turbūt beveik 3sav (ir pirmyn, ir atgal, nors atgal jei rankeles blogai susidėlioja, ne visus kartus pavyksta smile.gif ). Tai dabar, kai įdedu į lavinimo kilimuką, vartosi vartosi, ratu sukasi sukasi, kol visus žaislus pražiūri, ką pasiekia apčiulpia ir apgraužia biggrin.gif patinka ir jam tas savarankiškumas biggrin.gif krykštauja beveik kaskart persivertęs ant pilvo ar "išriedėjęs" iš kilimuko visai (gerai, kad ant grindų saugu, patiesiu, kad būtų nešalta, gali vartytis kur nori).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 27 rugsėjo 2016 - 04:17
QUOTE(Vi_ka @ 2016 09 27, 02:10)
Eeech kaip gaila, kad gegužinukės pabėgo  verysad.gif  O naujų mamų (tų ištikimų stebėtojų) į savo būrį FB nepriimtumėt?..

Reikėjo laiku kalbėt, o ne iš už kampo stebėt tongue.gif mes ten ir vaikučių nuotraukomis dalinamės, nesinori nepažįstamų narių.. Čia kurios aktyviai bendravome visą laiką, tos ir nuėjome į fb.

Mūsų naktys geros, mažė nusiankstinus savo nakties miego laiką, užmiega 20-21 ir išmiega maždaug iki 8, kartais 9. Keliasi valgyt 2 kartus.

O dienomis dabar labai reikia sėdėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 27 rugsėjo 2016 - 05:18
As ir esu is tu stebetoju:) Galima tikrai cia bendrauti jei tik yra norinciu:) gimem 05.16 d. Musu pasiekimai tokie, kad apsiverciam ant pilvo bet atgal dar ne.bandom sestis, sliauzt:) Ir man idomi Finnos nuomone, maniske gime 37 sav, ar tai gali itakoti jos vystymasi, raida?nes buvo ir mankstos ir masazai israsyti.
Atsakyti
Manoji panelė pradėjo vartytis 4 mėn. 10 dienų. Irgi ratu jau varo ant kilimėlio. Bando, pasiramstydama nosim į grindis, užpakaliuką kelti ir pajudėti taip į prėkį.
Šiuo metų sloguojam kartu, tai miega neramiai.

Su bendravimu pas mane sunkiai. Aš labiau klausytoja rolleyes.gif

Atsakyti
As ir labiau stebetoja, bet galim pasistengt.nesinori kad sita tema baigtusi.
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2016 09 27, 10:28)
As ir labiau stebetoja, bet galim pasistengt.nesinori kad sita tema baigtusi.

Bet tada reikėtų susipažinti, kad pradininkėms nebūtų nepatogu bendrauti su vaiduokliais: anie daug jau ką žino, o apie juos - nieko.

Bandom pasistengti?

Ką gi...
Esu senstelėjus 38 metų perdėto humoro jausmo ciocia. biggrin.gif Auginu pagrandukę. Užauginom jau du bernus. Norėjome ant senatvės ir trečio sūnaus (ne Jono), bet staigmena gavosi labai maloni ir graži. Gyvename prie jūros.
Atsakyti
Sveikos, tyliosios stebetojos 4u.gif
gaila kad tik dabar prisijunget 4u.gif

as ir bendrausiu cia kol bendrausim visos 4u.gif

Mano mazylis jau vartosi senokai smile.gif dabar vis bando sesti, tik taip idomiai, jei jam duodi rankyte jis neisitveria ju ir nieko nedaro, bet jei pasisodini kur pasiguldai taip pusiau staciomis ir jis turi uz ko pagriebt tai beveik atsiseda smile.gif tik as jam kazkaip dar neleidziu smile.gif
Atsakyti
Na as is dzukijos, 31m. auginam pirmagime, bet jau svajojam apie antra leliuka:)NAjo visas mes jau beveik zinom is parasymu o apie mus niekas nezino:)
Atsakyti
Labas, prisistatysiu ir aš su gegužinuku berniuku 😉 Sūnus gimė gegužės 3 d. Esam iš Vilniaus. Auginame dar vieną sūnelį 5 m.
Dovanokit, kad tylenės buvom, tačiau čia tokia susisteminta informacija būdavo, kad nebėra reikalo įsiterpt 😁
Bet visi turi savo paskirtį tikriausiai, gal visgi atgaivinsim temą SM thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gamta: 27 rugsėjo 2016 - 12:36
Labas visoms tylenėms smile.gif Smagu, kad nors dabar išlindot, vis tik turbūt geriau vėliau, nei niekada, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 27, 12:36)
Labas visoms tylenėms smile.gif Smagu, kad nors dabar išlindot, vis tik turbūt geriau vėliau, nei niekada, ar ne? biggrin.gif

Manau dabar tikrai gera proga 😁
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 27, 13:36)

Čia kad likusioms būtų ne nuobodu bigsmile.gif
O jei bus visai ne nuobodu, tai ir pabėgusios grįš lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gamta @ 2016 09 27, 13:22)
Sūnus gimė gegužės 3 d.

drinks_cheers.gif
Atsakyti