Laba! Mano mergytė irgi gimė gegužę, 20 d. Noriu paklausti dėl Jūsü vaikučiü gebėjimû- ar kai guli ant nugaros, paėmus už rankyčiü kelia galvytę? Maniškė ne, einam į masažus, bet kazkokio pasistūmėjimo nematau, daktarė sako viskas ok, išmoks. Ant pilvo gulėdama galvā laiko puikiai, žaidžia. Kaip pas kitus gegužiukus?
QUOTE(Baki @ 2016 09 23, 16:58)
Laba! Mano mergytė irgi gimė gegužę, 20 d. Noriu paklausti dėl Jūsü vaikučiü gebėjimû- ar kai guli ant nugaros, paėmus už rankyčiü kelia galvytę? Maniškė ne, einam į masažus, bet kazkokio pasistūmėjimo nematau, daktarė sako viskas ok, išmoks. Ant pilvo gulėdama galvā laiko puikiai, žaidžia. Kaip pas kitus gegužiukus?
Labas. Kelia kartu su visu kunu gal pas gyd. neurologa reiketu pasirodyt.
QUOTE(*odiseja* @ 2016 09 23, 20:24)
Labas. Kelia kartu su visu kunu gal pas gyd. neurologa reiketu pasirodyt.
Maniske irgi, isikimba ir prisitraukia, sedasi
Mūsų irgi taip pat, kai "pagauna" rankas, sėdasi, keliasi (kaip ir *odiseja* sakė, visu kūnu).
Įdomu Maniškė dabar irgi tokio amžiaus. Kai buvo jaunesnė, tai įsitverdavo rankytėm į pirštus, kai paduodavau, bet dabar tai ji tiesiog nenori. Duodi rankos pirštus, kad suimtų ir galėtum ją pakelt, o ji bekeliant pasileidžia ir ką tu jai Reikės bandyt atkakliau, matau, pagasdinot :\
Aš esu iš tų "vaiduoklių", kurie seniai sekė tyliai šalia nuo neštumo pradžios iki dabar. Nesiregistravau, bet dziaugiausi tyliai prisidėjus prie gegiūžiukų tradicjos lengvai ir greitai pagimdyti (nors man su pirmais dviem tai buvo toli gražu nebudinga).
Bus gaila jei pabėgsite, bet kokiu atveju: ačiū labai kad buvot čia.
O dėl statistikos: 05.03, mergaitė, trečias vaikas.
Hehe aš irgi iš stebėtojų skaičiau nuo pradžių.. neprisijungiau vis nes buvo neaišku prie ko jungtis, gegužinukų ar birželinukų, tai taip ir likau nei ten, nei ten O žiuriu mūsų tokių visai nemažai
Nu va, kaip įdomu - senosios gegužinukės pabėgo į FB, o čia atsirado naujų Tai gal dar "nemirs" šita grupelė Aš į FB neisiu, tai smagu būtų bent su kuo nors pabendrauti čia
Mano visi vaikai kada ką nori, tada ir išmoksta, bet ne taip, kaip turėtų būti
Mažiukas dar nesivarto, bet lyg prisimenu, kad ir kiti nesivartė anksčiau nei pradėjo sėdėti (atsimenu, kai vartėsi, lovelės dugnas buvo nuleistas į žemesnį, vadinasi, jau sėdėjo). O pirmoji pirmiausia išmoko pasodinta sėdėti, vėliau atsistoti, paskui ropoti, o galiausiai - pati atsisėsti Tai manau, kažkas panašaus ir dabar bus.
Neramios dabar naktys, manau, dygsta antras dantis. Sunkiausia būna, kol prasikala.
Mano visi vaikai kada ką nori, tada ir išmoksta, bet ne taip, kaip turėtų būti
Mažiukas dar nesivarto, bet lyg prisimenu, kad ir kiti nesivartė anksčiau nei pradėjo sėdėti (atsimenu, kai vartėsi, lovelės dugnas buvo nuleistas į žemesnį, vadinasi, jau sėdėjo). O pirmoji pirmiausia išmoko pasodinta sėdėti, vėliau atsistoti, paskui ropoti, o galiausiai - pati atsisėsti Tai manau, kažkas panašaus ir dabar bus.
Neramios dabar naktys, manau, dygsta antras dantis. Sunkiausia būna, kol prasikala.