Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai 2016, 40 tema

Sveikos :)

neiseis neiseis i ta fb visos, bendrausim :) as kiekviena diena skaitau, nu bet kartais neturiu tieisog ka parasyti :)

Kazi kur musu FInna dingo? visai jau musu neaplanko :)

Merginos, o kokios cia jau kitos kedutes? gal galit ikelt foto pavyzdziu? as galvojau sita turiu tai ji kaip ir visam laikui :D

Mes naudojom bamboo, fainos sauskelnes, ir lidlo patinka, bleir dabar naudojam :) Galiu pasakyti kad praleidineja pro sona beveik istisai, tai naudoju dienom ir daznai keiciu, o naktim be sansu :) siaip man jos lb patinka jei ne sitai :)

Oi kaip mes pastarosiom dienom vargom :( kai nebemaitinu paiskejo kad misinukas netiko, prasidejo tokie ciudai kad ohoho :( is pradziu ismatos pradejo darytis su tokiais beveik violetiniais plemais, po to dubciukas isejo puslemis, vakar net krauajs bego, kaip issigandau, paskui pamaciau kad oda plemais nuejus toks kaip dermatitas...:( staigiai pakeiciau misini i hipoalergini, na tai dabar i 3 para lyg taisos situacija, zandukai normalus, tie nubrozdinimai beveik pranyko, ismatos pasidare normalios, tik dubciuaks labai jau pazeistas nzn kaip uzgydyti, vistiek uzgys tik baisu kad is tos vienos vieteles to kraujo biski buna :(((

ech...

Atsakyti

Beje Gaily kaip smagu kad tu musu nepamirsti cia ir vis uzeini persimeti keliais zodziais, smagu labai, vistiek taip bendrauta, pasiilgstu kazkaip visu :)

Atsakyti
Maniškė sėdi maxi cosi tobi
Atsakyti

Ai jus apie auto kedutes, as maniau apie maitinimo kedutes :D

mes nupirkom cybexa :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 14 vasario 2017 - 14:25
Sveikutės,

Dėl sauskelnių. Bamboo mažesnio dydžio kažkada bandėm, bet nelabai patiko, palyginus kietokos ir sugėrimo mažai.
Eko tai eko, bet jei pravarinėja pro šonus, tai kas iš to. Nuo 6 mėn. maniškiui tik vienintelį kartą prabėgo naktį. O kak... 2-5 kartus per parą, sys... taip, kad sauskelnė kaip bomba po nakties būna.
Kai nereikia papildomai skalbt sudrėkusių rūbų ir patalynės - tai irgi ekologiškiau 😉

QUOTE(repečkė @ 2017 02 13, 22:36)
Kad senbuvės į feisbuką išėjusios tai aš žinau, mačiau savo akimis kaip visos išėjo biggrin.gif tik baisu, kad jau tuoj ir likusios išeis, naujų ne taip ir daug, kad nereiktų po to man čia vienai su savim kalbėtis biggrin.gif

O tai kodėl nesijungėt į SM 9 laukimo mėnesius 😊

Jauniute, maitinimo kėdutės nereiks keist, nebent būna su labai siaura sėdėjimo dalimi, o vaikiukas stambesnis ☺
O jau nebemaitini pati ? Užjaučiu dėl vargų su mišinukais 🙁

Autokėdutę mes jau nuo lapkričio pakeitę - naudojam Cybex Sirona platinum plius. Saugi ir patogi vaikui, ir mums aišku ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linden: 15 vasario 2017 - 12:21

O jau nebemaitini pati ? Užjaučiu dėl vargų su mišinukais 🙁

Beveik 9 menesiu proga nutraukiau maitinima, taip gavos, krutine kazkokiais herpiais apejo, pati vos gyva, diabetas tas pablogejo ir nutraukiau, tai va nuo tada ir prasidejo nesamones :(

labai sunku psichologiskai buvo nutraukti, ir asarojau kokia savaite, palupis drebejo, jauciausi labai nekaip, db jau apsipratau su situacija tik atitaikyt misini reikia dabar :)

Aciu Linden ir tau kad uzsuki cia pakalbet, labai smagu :wub:

Atsakyti
Repecke, o ne duodi geruju bakteriju? Gal tai pagelbetu kiek reikalus su viduriukais? Man rodos ir linex gali duot.

Jauniute , o kam dedi sauskelnes kurios praleidineja? Buna ir pas mus avariju, bet kartais tiesiog blogai uzsegu, tai prasysioja.
Uzpakaliuka nebandei su sudokremu tept? Su sviestmedzio aliejuku? Maudyti dar gerai kokiam emolium ar pan.

Bleer man siaip sau, minksti, bet tik tiek.
Dabar dedu Pampers baby dry paprastas arba kelnaites. Ir libero up&go kelnaites, bet nepatinka , kietos. Pribaigsiu ir daugiau nepirksiu.

Kedute kaip ir Linden pirkau, tik kolkas dar su maza veziuoju , patogiau kol salta.
Atsakyti

Jauniute , o kam dedi sauskelnes kurios praleidineja? Buna ir pas mus avariju, bet kartais tiesiog blogai uzsegu, tai prasysioja.

Uzpakaliuka nebandei su sudokremu tept? Su sviestmedzio aliejuku? Maudyti dar gerai kokiam emolium ar pan.

Todel kad prisipirkus turiu nemazai tai vistiek reikia sunaudoti :) Beje o kuri nors naudojat daugkartines sauskelnes kaip ten su jom?:) nusipirkau as ju, papirkau dar tu medvilniniu ideklu tai daugiau nieko nereikia ar dar dedas kas, nes ziuriu i ta medvilniuka juk ten systels lasiuka ir persigers iskart...

Meginau ir sudokrem ir brangu babe ir kitu, siaip jau apsitvarke, tik ten kur zaizdeles buvo va ten jos ir yra kazkaip...

Atsakyti
Man ekologiškumas svarbiau tame, kad nėr sauskelnėse visokių kvapiklių, baliklių ir kitokių cheminių nuodų, kurie vaikučiui gali pakenkti, na, bent taip jau įsivaizduoju. Nors šiaip kaip ekologiškos tai Blair per pigios man atrodo biggrin.gif Kažkur buvo minėta (ar tik ne daktaro laidoj), kad irgi nesveika, kas labai smarkiai sugeria. Blair pačiupinėjus šiek tiek drėgnos jaučiasi, ir aš visai tuo džiaugiuos. Geriau tegu įpranta mažiukas jausti drėgmę ir būti ja nepatenkintas.

Daugkartines panaudoju, dabar truputį apstojau, nes buvo pradėjęs po kelis kartus skystai kakot ir per šonus (laukiam naujų dantų), tai dar nuo pirmosios turiu iš rankšluosčių prisisiuvusi įklotukų, paskui pirktinės spaudėm užsegamos sauskelnės, o ant viršaus tokios neperšlampančios medžiaginės sauskelnės segasi, tokios. Ai, dar į vidų vystyklinis popierius įsitiesia, jei ką rimčiau padaro, tai tas popierius sulaiko ir tiesiai į klozetą galima išmest. Bet jau geriau, kai rimčiau nedaro biggrin.gif

Aš Hipp kremuku patepu, jei parausta po sauskelnėm, bet dažniau jo prireikdavo kaklui (būdavo, kad žaizelių atsirasdavo), pažastims ir ypač virš ausų. Vyresniajam gan ilgai prie ausų žaizdelių atsirasdavo, bet patepus per dieną išnyksta. O po kiek laiko vėl atsiranda. Nežinau, nuo ko.

O šiaip tai gerai užpakaliuką gydo oro vonelės...
Atsakyti

Mano birbyzėlio užpakaliukas neįnoringas, bet užtat veidelis ir kūnelis kenčia - gydytoja, užmetusi akį, sakė, kad lengva atopinio dermatito forma. Niežti jam, naktį ypač. Drėkinu taukmedžiu, tam kartui lyg ir geriau, paskui vėl pablogėja. Bandžiau iš Biodermos Atoderm losjoną tepti, bet išvis jokio poveikio nepastebėjau... Žodžiu, kankinamės.

Sauskelnes dabar norvergiškas dedu jam, kai baigsis, grįšiu prie Toujours iš Lidl, joms jokių priekaištų neturiu :) 

Kėdutę kol kas tebenaudojam lėliukišką, kol telpa joje, tol nekeičiu :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Asoje @ 2017 02 15, 23:27)
Man ekologiškumas svarbiau tame, kad nėr sauskelnėse visokių kvapiklių, baliklių ir kitokių cheminių nuodų, kurie vaikučiui gali pakenkti, na, bent taip jau įsivaizduoju. Nors šiaip kaip ekologiškos tai Blair per pigios man atrodo biggrin.gif Kažkur buvo minėta (ar tik ne daktaro laidoj), kad irgi nesveika, kas labai smarkiai sugeria. Blair pačiupinėjus šiek tiek drėgnos jaučiasi, ir aš visai tuo džiaugiuos. Geriau tegu įpranta mažiukas jausti drėgmę ir būti ja nepatenkintas.

Teisingai pastebėjai, kad ekologiškos negali būt, nes kaina tuŕėtų būt didesnė nei kitų 😊
Nepatinka ir man smirdančios chemija, todėl siunčiuosi iš vokiečių. Skirtumas yra plika akim matomas ir juntamas. Aš visai nenoriu, kad jaustųsi mažam užpakaliukui šlapimas 😊Tai Pampers Baby dry vokiškos super, šlapias nebūna 😊Kiekviena pagal savo prioritetus renkamės, svarbu tinka ir atitinka 🎈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linden: 17 vasario 2017 - 03:11
Sveikos! 4u.gif biggrin.gif
Sakau reikia pasivaidenti, kad visai nepamirštumėte. Labai neturiu laiko, tai fb tik permetu ir tai tik prabėgom.
Mano kukulis auga puikiai! Vis dar maitinu ir kuo toliau, tuo dažniau kartais atrodo. Sveria jau virš 11kg, ūgis kažkas apie 74cm... senokai jau svėrėmės ir matoavomės, tai duomenys tik apytiksliai.
Turi 3 dančius, kramtyti nemoka, viską tik ryja... tai mokinamės dabar... pradžioje duodu gabaliukais, o vėliau dar šiek tiek patrintos daržovienės su mėsa, kruopas tai su kavamale dar rupiai pamalu, nes nemoka gi kramtyti, o gal su tais 3 dančiais ir nepatogu.
Bando pats nesilaikęs pastovėti ir visai neblogai gaunasi, netgi pavyksta paeiti 3-4 žingsnius.
Jau reikėtų keisti autokėdutę, nors pas mus iki 13kg, tai dar telpa. Galvojau apie Cybex arba Maxi cosi. Tai cybexui kaip supratsu būtiniai reikia tų kablių mašinoje ar ne? O pas mus jų nėra, tai lieka tik Maxi cosi. Jaučiu imsim Tobi, nes panelėms tokią turėjome ir buvo gan patogi, nors brangesnė už kitus maxi cosi modelius. Gal apklotuką paprašysiu, kad močiutė pasiūtų, nes mačiau yra pirti ir universalių, bet kaina apie 14 eurų!
Mažius miega dar po du kartus, bet daugiausiai iki 2val. Tai kol miega stengiuosi tai pietus pagaminti, tai ką nors sutvarkyti arba susiūti, kai trys vaikai, tai yra tos veiklos smile.gif
Linkėjimai visoms kas nepamiršo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fionna: 19 vasario 2017 - 13:35