Eh kažkaip pavargstu labai, tai vakarais, kai užmigdau ir jau atrodo galėčiau kažką veikti, kad ir čia parašyti ar užsimti hobiais - jau jėgų nebebūna. Atrodo ir vitaminus geriu, vistiek
Gal čia tie naktiniai dažni prabudimai vargina.. Ji miega irgi su manimi,bet aš nežinau kaip jums pavyksta maitinti neprabundant. Nes aš tai visad prabundu, dar jei pavyksta neužmigti, palaukiu kol pavalgys ir tada vėl patogiai įsitaisau miegoti, nes maitinimo pozoj jei miegu tai po to kaip zombis ryte būnu, surakinta nugara
Ir taip, mano mergytė, miega vieną kartą dienoj. Ir ne per ilgiausiai. Ir jau senokai taip. Mes pagal sveiko kūdikio dienotvarkę (knygą) bandėme taikyti migdymo laiką (ne metodus), tiesiog šiek tiek stūmėjome link ten aprašytos dienotvarkės (gan lengvai ji prisitaikė, nes ir natūraliai jos tas laikas sutapo), tik kad pagal knygą turėtų kelis kartus ir po ilgai dieną miegot
tai su diena mum nepavyko pagal knygą, su nakties miegu pavyko. Bet mūsų vaikas jau nuo gimimo nepasižymėjo miegojimu ilgu.
Su viduriukų kietėjimu dabar nebeaišku kas darosi. Lyg jau ir nebėra taip blogai kaip anksčiau, bet panašu kad tikrai jau atsirado jai psichologinė baimė. Ir kai tik ateina laikas, iš karto praneša visiem garsiu rėkimu. Bet nepanašu kad būtų taip baisu kaip kad buvo anksčiau, lyg ir susitvarko su reikalais, tik kad matyt likę nekoki prisiminimai. Vis dar duodu vien tik skystinančius produktus, meniu gana skurdus, ir man keista, kad tie produktai skystinantys neturi žymaus efekto, o skystina tik iki vos vos pakenčiamos būklės. Na, laikausi plano toliau, žiūrėsiu kas bus. Aplinka kaip ir rami, iš namų mes retai einam, dabar kai paskelbia signalą, bandau nukreipinėti dėmesį ir kalbinti, kad nesusikoncentruotų ties ta baime. Vaistų nevartoju kolkas, stebiu, laikomės be jų, bet visad po ranka. Vat dėl puodo, kai šios bėdos atsirado, jau gailiuosi kad neturim. Reikės įsigyt kai tik proga pasitaikys. Na, laukiu, žiūriu kaip čia toliau bus..
Mes naudojam bamboo 4 nr sauskelnes. Kai pabandėm šias, tai kitų jau ir nebenorėjom bandyt. Kai uždedu prieš miegą 18 val vakaro, tai reikia naktį vieną kartą pakeisti apie 1-3 val tam laikotarpyje, nes iki ryto palikus (keliasi apie 6-7 val) jau irgi būna peršlampa. Keičiu paprastai kai prabunda valgyt prieš maitinimą, tada pamaitinu ir užmiega. Jeigu kartais pamirštu pakeist arba nesusiorientuoju aplinkoj, tenka palaukt kol užmiega ir tada keičiu miegančiai. Įvaldžiau techniką, tai moku ir tamsoj, ir neprižadinus pakeist
Mes jau įsigijome kėdutę kitą. Dabar šiek tiek ramiau sėdi, kai viską aplink ir į priekį mato, nors noru vis dar netrykšta joje sėdėt.
Kad senbuvės į feisbuką išėjusios tai aš žinau, mačiau savo akimis kaip visos išėjo
tik baisu, kad jau tuoj ir likusios išeis, naujų ne taip ir daug, kad nereiktų po to man čia vienai su savim kalbėtis