Ačiū! Net nesitiki, kad jau toks dičkis, tiek daug moka
Mano tėtis net sumąstė, kad jam jau 18 mėnesių - 9 buvo pilvely ir 9 pasauly
Ką naujo duodat valgyt nuo 9 mėn.?
Mano tėtis net sumąstė, kad jam jau 18 mėnesių - 9 buvo pilvely ir 9 pasauly
QUOTE(Asoje @ 2017 02 07, 01:02)
Paragavo kivio, persimono, natūralaus jogurto...
Ai, kadangi po truputį valgo kiaušinį, žadu bandyt omletą kada... Dar žuvies, makaronų planuoju
Pagal "Mažylio receptus" pieno produktai nuo 10 mėn... Žadu ir aš kiaušinį pridėt, kažkaip šiandien užmiršau
QUOTE(Asoje @ 2017 02 08, 01:46)
Pagal "Mažylio receptus" pieno produktai nuo 10 mėn... Žadu ir aš kiaušinį pridėt, kažkaip šiandien užmiršau
Žinau kol kas daugiau pieno produktų ir nežadu jogurto kelias dienas paragavo po porą šaukštelių, labai patiko ir viskas ok.
Oi, kaip šiandien skaniai mažiukas košę su kiaušiniu lapnojo
Mes gaunam natūralaus pieno kas savaitę, tai kartais užraugiu (pašildžiusi grietinės įdedu ir labai gražiai surūgsta), tai vaikams įdėjusi uogienės sakau, kad čia naminis jogurtas ir jie skaniai valgo. Galvoju, mažiukui gal nuo kito mėnesio irgi reiks tokio pasiūlyti (be uogienės, aišku). Raugindavau ir jogurtą, bet man jis kažkaip keistai surūgsta
Mes gaunam natūralaus pieno kas savaitę, tai kartais užraugiu (pašildžiusi grietinės įdedu ir labai gražiai surūgsta), tai vaikams įdėjusi uogienės sakau, kad čia naminis jogurtas ir jie skaniai valgo. Galvoju, mažiukui gal nuo kito mėnesio irgi reiks tokio pasiūlyti (be uogienės, aišku). Raugindavau ir jogurtą, bet man jis kažkaip keistai surūgsta
Oi, kaip šiandien skaniai mažiukas košę su kiaušiniu lapnojo
i kokia kose kiausini dejai? reiks ir man megint jau duot
Aš dedu kiaušinį į kokią įprastą daržovienę be mėsos, kartą dėjau į grikius...
Jauniute, tavo vyruką su 9 mėn. 🎈🎈🎈
Jauniute, tavo vyruką su 9 mėn. 🎈🎈🎈
Aciu labai
Tiesa Linden, pries kelias diena susitvarkiau fb ir prisijungiau prie kitos temos grupes kadangi nenoriu vieisntis nuotrauka is nugaros puses isidejau ir tiek jeigu jus visos dar pasiruosusios mane pas save priimti su dideliu noru ateiciau tik nezinau ar visos sutiktu kad as nesiviesinu ir ar ne per velu?