Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai 2016, 40 tema

Dar girdėja, kad gerosios bakterijos padeda dėl viduriukú kietėjimo. Ar yra gegužiukû, kurie miega tik vienà kartà dienoj?
Atsakyti
Ačiū! smile.gif Net nesitiki, kad jau toks dičkis, tiek daug moka smile.gif
Mano tėtis net sumąstė, kad jam jau 18 mėnesių - 9 buvo pilvely ir 9 pasauly smile.gif

Ką naujo duodat valgyt nuo 9 mėn.?
Atsakyti
QUOTE(Asoje @ 2017 02 07, 01:02)
Ką naujo duodat valgyt nuo 9 mėn.?

Paragavo kivio, persimono, natūralaus jogurto...
Atsakyti
Ai, kadangi po truputį valgo kiaušinį, žadu bandyt omletą kada... Dar žuvies, makaronų planuoju
Atsakyti
Pagal "Mažylio receptus" pieno produktai nuo 10 mėn... Žadu ir aš kiaušinį pridėt, kažkaip šiandien užmiršau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asoje @ 2017 02 08, 01:46)
Pagal "Mažylio receptus" pieno produktai nuo 10 mėn... Žadu ir aš kiaušinį pridėt, kažkaip šiandien užmiršau smile.gif

Žinau smile.gif kol kas daugiau pieno produktų ir nežadu smile.gif jogurto kelias dienas paragavo po porą šaukštelių, labai patiko ir viskas ok.
Atsakyti
Oi, kaip šiandien skaniai mažiukas košę su kiaušiniu lapnojo smile.gif

Mes gaunam natūralaus pieno kas savaitę, tai kartais užraugiu (pašildžiusi grietinės įdedu ir labai gražiai surūgsta), tai vaikams įdėjusi uogienės sakau, kad čia naminis jogurtas ir jie skaniai valgo. Galvoju, mažiukui gal nuo kito mėnesio irgi reiks tokio pasiūlyti (be uogienės, aišku). Raugindavau ir jogurtą, bet man jis kažkaip keistai surūgsta smile.gif

Atsakyti

Oi, kaip šiandien skaniai mažiukas košę su kiaušiniu lapnojo smile.gif

i kokia kose kiausini dejai?:) reiks ir man megint jau duot :)

Atsakyti
Aš dedu kiaušinį į kokią įprastą daržovienę be mėsos, kartą dėjau į grikius...
Atsakyti
Jauniute, tavo vyruką su 9 mėn. 🎈🎈🎈
Atsakyti

Jauniute, tavo vyruką su 9 mėn. 🎈🎈🎈

Aciu labai :wub:

Atsakyti

Tiesa Linden, pries kelias diena susitvarkiau fb ir prisijungiau prie kitos temos grupes :) kadangi nenoriu vieisntis nuotrauka is nugaros puses isidejau ir tiek :) jeigu jus visos dar pasiruosusios mane pas save priimti su dideliu noru ateiciau :) tik nezinau ar visos sutiktu kad as nesiviesinu ir ar ne per velu? :)

Atsakyti