Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai 2016, 40 tema

QUOTE(Oran @ 2016 09 13, 21:46)
Nelabai turiu ka ir pasakyt siuo klausimu. Apie Kauno darzelius zinojau daug, bet kad butu su normaliu baseinu kazkaip neteko susidurt. Ko gero reikia privaciais pasidomet. Mano vyresneliai anksti pradejo KPM baseina lankyt. Vienas nuo 7 m kitas nuo 5. Plaukia abu kasdien iki siol. Eina i sale, kur priziuri kineziterapeutas, vandeny treneriai aukleja. Bet i kudikiu baseina tik maziausias keliauja.

Aišku, ačiū 4u.gif
Kas tas KPM? Kauno plaukimo mokykla? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 09 13, 23:21)
Aišku, ačiū 4u.gif
Kas tas KPM? Kauno plaukimo mokykla? smile.gif

Taip. Jų trys baseinai "Šilainiai", "Vilija" ir "Dainava". Dar Miško g. baseine gal yra mažesniem skirta. Šiaip tai ko gero nelabai ir yra baseinų su mažiau žmonių, mažiau chloro, vaikams nuo 2 iki 5 metukų. Sunkus laikas kai jau ne kūdikis ir dar nepakankamai didelis į sportinį eit.
Atsakyti
QUOTE(Oran @ 2016 09 14, 07:30)
Taip. Jų trys baseinai "Šilainiai", "Vilija" ir "Dainava". Dar Miško g. baseine gal yra mažesniem skirta.  Šiaip tai ko gero nelabai ir yra baseinų su mažiau žmonių, mažiau chloro, vaikams nuo 2 iki 5 metukų. Sunkus laikas kai jau ne kūdikis ir dar nepakankamai didelis į sportinį eit.

O į kurį iš šitų taviškiai eina?

Taip, dėl to tarpo sudėtinga. Ir norėtųsi jį užpildyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Įsiterpsiu su komentarais apie kelias Jūsų gvildenamas temas.

Mes sūneliui darėme kraujo tyrimą Santariškių laboratorijoje, ėmė iš galvos venos, pataikė iš 3 karto... Atrodo baisiai, bet jiems neskauda, nes papurškia dūrio vietą, ir tikrai kai įdūrė ir ėmė kraują, vaikas gulėjo sau ramus, rėkia labiau, nes juos laiko, na tai stresiukas vaikeliui yra. Dariau tyrimą dėl vit D, nes prakaituot delniukai pradėjo, iki tol duodavau 2 lašiukus kasdien. Saulės tiesioginės mažylis negauna, gimė neišnešiotas, tad kaip ir daug "priežasčių" dėl vit D trūkumo. Ir koks lengvas šokas buvo gavus atsakymus - 167. Tai yra padidėjusi koncentracija. Daugiau jokių pertekliaus požymių nėra. Labai džiaugiuosi, kad padarėme tyrimą.

Dėl tomme tippe video auklės - turime su padu, fantastiškas daiktas, nežinau, kaip dabar be jos reikėtų. Komfortas ir patogumas su kamera, ramiai galima būti kitame namų gale. Padas buvo vieną kartą "sugrybavęs", kai sūnus buvo visai mažiukas ir pasislinko lovytėje, o dabar jis kad ir kaip gulėtų, visada kuri nors jo kūno dalis yra ant to pado, nes jis didelis pakankamai. Tad jokių bėdų.
Atsakyti
Kaip ir Finna galvoju, kaip būtų gerai, jei tas laikas taip greit nebėgtų ir mažulis taip greit neaugtų... Bet sako, kuo žmogus vyresnis, tuo jam laikas greičiau bėga, o vaikams jis kaip tik eina lėtai (kiek jie to gimtadienio laukia ir vis neateina biggrin.gif ). Dantukas palyginti neskausmingai dygo, bet kitiems vaikams vis sloga užeidavo dantims dygstant, tai ir šitas sloguoja, bet taip keistai - giliai gargaliuoja, kai išsiurbiu tai išsisiurbia tokie šviesūs snargliukai, bet šiaip nosis nevarva. Panašiai buvo, kai jis buvo kokio mėnesio, bet nurašiau, kad ten atpiltas pienas gargaliuoja, nes kitokių slogos požymių nebuvo. O dabar dar toks prikimęs balsiukas... Šiaip porą naktų dabar ne taip ramiai miega, bet iki šiol tai pavydėtinai puikiai miegodavo, tai nėr ko norėt smile.gif Geriausias žaislas dabar - kramtukas, kai pameta - baisiai rėkia smile.gif O smagiausia mano pirštą kramtyti, dar pamasažuoju jam dantenas, bet niekuo netepu, kai įsirėkęs būna, tuoj nuo to nusiramina.

Pasirodo, vis dėlto gerai vit. D tyrimą pasidaryti, ypač jei gydytoja didesnę dozę prirašo... Nes, sako, perdozavimas baisesnis nei trūkumas...
Atsakyti
Asoje ir pas mus tas pats zinok... irgi nosyte gargaliuoja, keli sviesus snargliukai pastoviai ir toks pastoviai lyg pakimes 4u.gif istisai seiles bega, vis nori ka nor sgrauzti, tai pastoviai isikandes mb pirsta smile.gif
Atsakyti
Na va, tai gal irgi dantis greit išlįs smile.gif 4u.gif Kai vis gargaliuoja, man taip norisi nusiurbti tuos snargliukus, bet tokia jau nemaloni procedūra mažiui, kad gaila dažnai ją daryti... Žiūri į mane meiliom akelėm, šypsosi, o aš paimu siurbtuką ir užrikdau vargšelį.. ir taip smarkiai priešintis dabar ėmė... Paskui kol nuraminu... Ir vėl girdžiu, kad gargaliuoja... Ech, tikiuos, kad praeis, kad tik didesnių bėdų nebūtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asoje @ 2016 09 15, 00:57)
Na va, tai gal irgi dantis greit išlįs smile.gif  4u.gif  Kai vis gargaliuoja,  man taip norisi nusiurbti tuos snargliukus, bet tokia jau nemaloni procedūra mažiui, kad gaila dažnai ją daryti... Žiūri į mane meiliom akelėm, šypsosi, o aš paimu siurbtuką ir užrikdau vargšelį.. ir taip smarkiai priešintis dabar ėmė... Paskui kol nuraminu... Ir vėl girdžiu, kad gargaliuoja... Ech, tikiuos, kad praeis, kad tik didesnių bėdų nebūtų smile.gif

Mums traukti su tuo aparatu dar neteko, bet šiaip išvalyti nosį reikia kasdien. Tai jau irgi kaip priešintis pradėjo, vienam jau sunku ir išvalyt, nes sukasi, verčiasi, rankom abiem mosikuoja- rankų neužtenka ir valyti, ir dar atlaikyti visą pasipriešinimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 09 15, 11:04)
Mums traukti su tuo aparatu dar neteko, bet šiaip išvalyti nosį reikia kasdien. Tai jau irgi kaip priešintis pradėjo, vienam jau sunku ir išvalyt, nes sukasi, verčiasi, rankom abiem mosikuoja- rankų neužtenka ir valyti, ir dar atlaikyti visą pasipriešinimą biggrin.gif

o tai kaip tu isvalai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 09 15, 12:12)
o tai kaip tu isvalai?  4u.gif

As kiekviena ryta nosyte valau, nes buna snargliuku smile.gif su susukta suslapinta vata valau. Ikisu i nosyte ir suku ta vata smile.gif Labai gerai issivalo viskas smile.gif tik labai jau nepatinka jam ta procedura, tai cia buna paskutine rytine procedura biggrin.gif nes rekt pradeda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *odiseja*: 15 rugsėjo 2016 - 12:12
QUOTE(*odiseja* @ 2016 09 15, 13:11)
As kiekviena ryta nosyte valau, nes buna snargliuku smile.gif su susukta suslapinta vata valau. Ikisu i nosyte ir suku ta vata smile.gif Labai gerai issivalo viskas smile.gif tik labai jau nepatinka jam ta procedura, tai cia buna paskutine rytine procedura biggrin.gif nes rekt pradeda biggrin.gif

ant ko ta vatyte uzmauni? 4u.gif
Atsakyti
jauniute, aš valau taip kaip ir *odiseja*. Vatos nemaunu ant nieko. Tiesiog atsiplėšiu jos tokį pailgą gabaliuką, susuku iš jos ploną tūtelę, sušlapinu ir pasukus nosyje puikiai viskas išsivalo smile.gif
Atsakyti