Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai 2016, 40 tema

QUOTE(Tiarella @ 2017 01 17, 13:58)
Bet žiūriu... made in bangladesh... tai jau ne originalas? Nes bent ankstesni tai tikrai made in vietnam būdavo..

Pažiūrėjau mūsiškį - vietnam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2017 01 17, 17:16)
Pažiūrėjau mūsiškį - vietnam  rolleyes.gif

Pas mus irgi vietnam. Bet is tikruju koks skirtumas, siuva ten kur pigiau man rodos ir tiek
Atsakyti

Man ir atrodo, kad cia ta salis nelabai dideli skirtuma sudaro, nelabai tu padielku taip vadinamu ir buna, beto kai as pirkau tai pardaveja sake, kad ivairiai su tom salim buna :)

Finna, kodel dar nesodinsi ant puoduko? kazkoks gal medicininis paiskinimas yra, kad per anksti irgi negerai, ar siaip tiesiog?:)

Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2017 01 17, 17:16)
Finna, kodel dar nesodinsi ant puoduko? kazkoks gal medicininis paiskinimas yra, kad per anksti irgi negerai, ar siaip tiesiog?smile.gif

Ir man įdomu! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiarella: 17 sausio 2017 - 20:23
Kažkaip atrodė lengviau viskas su tuo koncertu, kol neatėjo jau paskutinės savaitės.. Ačiū, kad padėjot susivokt, tikrai, pakalbėjom su vyru, na nesamonė palikti su svetimais žmonėmis.. Dar dabar toks laikas, kai prabusdinėja ir ieško mamos gana dažnai. Greičiausiai teks sumažinti visus planus iki minimumo, pasilikti tiksluose tik patį koncertą, imti močiutę kartu ir važiuot pirmyn atgal - nelankyt draugų. AIšku gausis daug valandų auto kėdutėje, bet čia turbūt normaliausias variantas.. Turbūt čia vienas iš tų atvejų, kai turint vaikų jau kitaip nieko ir nebeišeina. Įdomu, ką pasiūlytų tie, kas visad aiškina, kad gyvenimas su vaikais nepasikeičia biggrin.gif Čia aš tik nepagalvokit, tikrai nesiskundžiu smile.gif rolleyes.gif

Šiandien ryte apžiūrėjom, kad baltuoja dar du dantukai. Tai viso du išdygę seniai, du nedideli išdygę neseniai ir dabar jau tuoj prasikals viršūnėlės dar dviejų.

Gavom šiandien ir šešių mėnesių pavėlavusį skiepą. Dantukai, skiepas, neramiai miega :\

Košę vis maišau su obuoliu, valgo visai gražiai. Užsisakėm triušio, reikės pradėt duoti ir mėsą. Tik nežinau kaip ruošti triušį. Kaip ruošiate? unsure.gif
Atsakyti

Repecke tiesiog atskirai isverdu triusi, darzoves issiverdu ir padarau bendra makalaine ir tiek, kad tokiem maziukam cia kazkaip kitaip ir nepruosi bet kokia mesa man rodos :)

as vis svarstau ar jau ivest trecia maitinima kose ryte ar dar neskubet :) jus jau isivedet?:)

Atsakyti
Aš pirmų vaikų nesodinau anksti ant puoduko, o paskui, kai jau pagal rekomendacijas buvo galima, jie patys niekaip nesisėdo biggrin.gif Tada jau sunku - patys nenori, verst neišeina, o laikas bėga... O dabar trumpam pasodinu, arba iškart padaro, arba ne, bet dažnai supyksta, kai nukeliu, patinka jam sėdėti smile.gif Tai neįsivaizduoju, kas čia galėtų būti blogo mediciniškai.

Aš kartais duodu kaip trečią valgį kokio banano, obuolių tyrelės buvau išvirusi. Bet šiandien išvis tik su viena koše liko. Ir 10 kartų pienelio gėrė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2017 01 17, 23:36)
</p><p>as vis svarstau ar jau ivest trecia maitinima kose ryte ar dar neskubet smile.gif jus jau isivedet?smile.gif
</p>

Pas mus gavosi kas mėn po naują maitinimą smile.gif
Atsakyti
Aš irgi pagal šią rekomendaciją antrą maitinimą įvedžiau 7 mėnesių, o trečią tuomet įvedinėsiu 8nių smile.gif

Man gydytoja įdomų dalyką sakė. Kad jeigu po maitinimo duodi savo pieno, auga svoris mažiukei. O ji pas mus tokia apvalesnė, tai patarė geriau prieš maitinimą duoti vandens, o po maitinimo nieko nebeduot kurį laika :O Ar tikrai reikia tokiame amžiuhe bijoti dėl to svorio? :O nes aš kažkaip nekreipiau dėmesio iki šiol, na ji jau ir gimė didesnė..

Pradėjome galvoti apie atostogas. Mąstom apie kanarų salas turbūt. Skrydis įsivaizduoju maždaug koks ir kaip jo metu elgtis, bet o kaip tokį primaitinamą kūdikį maitinti būnant ten? Pirktinėm daržovių - vaisių košytėm iš stiklainiukų? Gal kam teko keliauti ir galite pasidalinti patirtimi, arba įsivaizduojate kaip tas turėtų atrodyti? O gal geriau su tokiu mažu kleckiuku niekur nekeliaut ir palaukt, kol pradės valgyt tą patį, ką ir mes? unsure.gif
Atsakyti
Kaip tylu, nesergat? smile.gif

Keliaudama su neseniai pradėtu primaitinti mažiuku per daug nesukčiau galvos ir savaitę pramaitinčiau vien savo pieneliu, su beveik 8 mėn. trečiuoju buvom savaitę prie jūros, tai neviriau aš ten jam jokių košyčių, užteko jam pienuko, o paskui grįžus namo valgė kaip valgęs košes toliau. Man net dabar pasitaikė viena diena be košių ir nieko.
Atsakyti
Et, nebėr pasitikėjimo Mamuko košytėm, jei pas juos
tokie rimti pažeidimai įmanomi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ka: 28 sausio 2017 - 02:12
Oho, čia nustebino mamuko košės. O kaina kaip auksinės.
Atsakyti