Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai 2016, 40 tema

o as pasverioau savo mazi ir jis man lyg 200g numetes nei svere pries menesi unsure.gif labai issigandau, net verkt pradejau...
as suprantu daugiau juda, tai tikiu kad gali nepriaugti svorio, nu bet numesti cry.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 12 30, 12:45)
o as pasverioau savo mazi ir jis man lyg 200g numetes nei svere pries menesi  unsure.gif labai issigandau, net verkt pradejau...
as suprantu daugiau juda, tai tikiu kad gali nepriaugti svorio, nu bet numesti  cry.gif

laisvai gali ir numesti, nes juk daug juda smile.gif be to, kaip suprantu, priauges pirmais menesiais gan daug, tai kazkaip issilygint turi svoris smile.gif be to ir svarstykles kartais grybauja ;)
Atsakyti
Puiki knygą tie "Mažylio receptai", visos rekomendacijos man daug priimtinesnės nei tos, kuriom daugmaž vadovavausi iki šiol. Ačiū, Gaily!
Be to, kai prasikankinau su trim nevalgiukais ir pagaliau "gavom" valgantį vaiką, norisi jam visko pasiūlyti anksčiau smile.gif Šiandien kaip gerai burokienę lapnojo, net pamurkdamas smile.gif Tokį džiaugsmą turbūt suprastų tik nevalgių vaikų turėjusios mamos biggrin.gif

Aš jau nebegalvoju apie svorį, kai vaikas gerai valgo, guvus, judrus, linksmas, tai koks bebūtų svoris, toks ir gerai. Svarbiausia vaikučio savijauta.

Šią savaitę mažiukas išmoko ploti ir vis dažniau atsistoja, bet tada stovi ir rėkia, bijo atsisėsti smile.gif O šiaip pats atsisėsti iš gulimos padėties dar nemoka...
Atsakyti
Sveikos 😊
Su šventėmis visas 🍾

Smagu, kai mažiukai džiugina vis naujais pirmais kartais 😊

O žiemą, kad vaikas nesušaltų, reik rengti tinkamais sluoksniais. Po kombiais nereiiktų medvilninių rūbelių. Geriausiai merino vilnos apatiniai ir antras sluoksnis sintetika, labai gerai flysiniai. Įvairiu oru kieme išbunam po kelias val..Kai didesnis minusas ir po baseino dar dedu į kailinį voką, bet tada apačioje ploniau rengiu. Visad maloniai šiltas, bet nesukaitęs.
Kelionėj išbandėm ir flysinį Columbia meškiuko kombį, patogus ir pakankamai šiltas.
Kaip ir rašė Ciel, vienintelis pūkinio Columbia kombio minusas, nėra apsaugėlės viršuj prie užtrauktuko.
Maniškiui pirkau 12-18 dydì. Dabar bus apie 73 cm ugio. Bet didesnio tikrai nereikia, nelieka grožio su per dideliu drabuziu. O ir pukinis drabuzis labiau islaiko siluma, kai pukas arciau kuno 😊
Atsakyti
Su praėjusiomis šventėmis! Tylu čia patapo. Visos iš po švenčių turbūt dar negrįžę smile.gif

Mano mergytė auga, stiprėja. Sėdi siūbuodama, atsisėst dar nemoka, bet po kambarį jau ropinėja. Labai mėgsta televizoriaus pultelį. Geriausias žaislas. Šiandien daviau obuolį nuluptą, kažkur skaičiau, kad galima duoti pagraužt, tai kaip puolė kaip bebriukas, gabalais, springt pradėjo, tai nu ne.. gal sakau tiek to, šaukšteliu dar pagremžiosiu.. :/
Kaip jūs laikotės?
Atsakyti
Man su obuoliu tas pats buvo - graužė su didžiausiu malonumu, o paskui baisiai springo ir žiaukčiojo, tai taip daugiau neduodu. O kai ruošiu valgyt ar vyresnius vaikus valgydinu (tai vienam susmulkint, tai to ar ano paduoti), o mažiukas zirzia, duodu duonos gabaliuką ir labai gražiai suvalgo, nespringsta, to nesitikėjau. Ai, dar daviau rauginto agurko pačiulpti, raukėsi nuo rūgštumo, bet skanavo sultis, saugojau, kad neatsikąstų smile.gif
Atsakyti
labas mamytės smile.gif
Aš ir sūnus Bernardas jungiamės į jūsų temą smile.gif maniškis gegužės 13 d. penktadienio vaikiukas smile.gif

Atsakyti
Labas ax.gif Papasakokite ką nors, o tai labai jau tylu ax.gif

Mes visi sergam. Pradėjau aš čiaudėti, tada vaikiukas mūsų, galiausiai ir vyras. Visi šnarpščiam ir sloguojam. Nelabai buvo proga sušalt, tai spėju koks virusas turbūt.. Nesmagu - turim skiepus gaut, o čia va - jau vėluojam :\ Sunkiai miega, gydomės jūros vandeniu, nelabai kuo daugiau ir prisigydysi. Į lauką neinam, o ir tie šalčiai baisūs.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(repečkė @ 2017 01 08, 00:29)
Sunkiai miega, gydomės jūros vandeniu, nelabai kuo daugiau ir prisigydysi. Į lauką neinam, o ir tie šalčiai baisūs..  unsure.gif

Mes irgi visa šeima prieš šventes sirgom.. Kad lengviau kvėpuotų ryte ir vakare krūtinytę ir nugarytę tepiau Hustagil tepalu. Palengvina kvėpavimą. O nuo kosulio, nes sloga iššaukė, lašiukų daktarė "išrašė".

Sveikit ir nepasiduokit! 4u.gif

Tikiuosi, kad per šalčius iššalo bakterijos visos. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(repečkė @ 2017 01 07, 23:29)
Labas  ax.gif  Papasakokite ką nors, o tai labai jau tylu  ax.gif
Mes visi sergam. Pradėjau aš čiaudėti, tada vaikiukas mūsų, galiausiai ir vyras. Visi šnarpščiam ir sloguojam. Nelabai buvo proga sušalt, tai spėju koks virusas turbūt.. Nesmagu - turim skiepus gaut, o čia va - jau vėluojam :\ Sunkiai miega, gydomės jūros vandeniu, nelabai kuo daugiau ir prisigydysi. Į lauką neinam, o ir tie šalčiai baisūs..  unsure.gif

Linkiu pasveikt! Vedinkit kambarius daug! As dar leliukui tepdavau balzama kad lengviau kvepuot butu..istraukinejau snargliukus ir ant pagalves guldziau..jus nejot i lauka, bet va tetis ejo smile.gif susirgt ir namie lbai lengva smile.gif sveikit seimyna !
Papildyta:
As ilgai pergyvenau del vaiko neislendanciu dantu..sausio 4 pasirode pormasis..o po vakar itin sunkios dienos- matau kad greotu laiku ir antras islis ! smile.gif
Atsakyti

Kai mano šeiminykščiai pradeda šnarpšti ir čiaudėti, nepamainomas dalykas mums yra Slogos ir kosulio baubukas https://samoningosma...iniai-receptai/, mažiui irgi tepu juo, kai matau, kad sloga nori prasidėti, labai puikiai veikia, tikrai rekomenduoju! 

baltasis_ilgaausi, su dantukais nuostabaus vardo savininką! :4u: 

Atsakyti
Bernardas dėkoja smile.gif
O baubuka ir mes naudojam..ne tik vaikas biggrin.gif
Atsakyti