Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai 2016, 40 tema

Merginos, reikia patarimo.
Man prasidėjo sąnario uždėgimas. Paskirė vaistus, MP matinimą reikia nutraukti.
Mano mergina nepasirašo. Vandenį geria iš buteliuko, bet bandimams gerti mamos pieną iš buteliuko (ir taip pereiti ant mišinuko) išreiškė savo nuomonė taip aiškiai, kad neliko abėjonių - be šansų.
Yra kokia taktika tokiam perėjimui? Nes reikia pradėti gydymą, o aš su šia panele kovoju.
Atsakyti
Sveikos,

Kaip sekasi su grūdų košytėmis? Pasidalinkit gudrybėmis. Nes protestas avižų košei, mamuko grikių kruopytėms taip pat. Ar bandote su "gryna" ar skaninat nuo pat pradžių bananu, aliejumi ar dar kuo?

Kurios pirkote Columbia kombius, pirkot 6-12 ar 12-18 dydžius??? Pirkot Lt ar pigiau turit tašką kokį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiarella @ 2016 12 21, 20:40)
Sveikos,

Kaip sekasi su grūdų košytėmis? Pasidalinkit gudrybėmis. Nes protestas avižų košei, mamuko grikių kruopytėms taip pat. Ar  bandote su "gryna" ar skaninat nuo pat pradžių bananu, aliejumi ar dar kuo?

Kurios pirkote Columbia kombius, pirkot 6-12 ar 12-18 dydžius??? Pirkot Lt ar pigiau turit tašką kokį? smile.gif

Aš pradžioje neskaninau ir valgė puikiai smile.gif vienintelės ryžių nevalgė iškart be nieko. Dabar skaninu vaisium kokiu, uogomis smile.gif

6-12. Lt kainom ne ne smile.gif aš pirmau cozymole.uk, išėjo apie 45€, kurios pirko anksčiau (gal vasarą) išvis pigiai prasisuko. Dabar sezonas, kaži ar yra tokių gerų sale..
Papildyta:
Sveikos,

Kaip sekasi su grūdų košytėmis? Pasidalinkit gudrybėmis. Nes protestas avižų košei, mamuko grikių kruopytėms taip pat. Ar  bandote su "gryna" ar skaninat nuo pat pradžių bananu, aliejumi ar dar kuo?

Aš pradžioje neskaninau ir valgė puikiai smile.gif vienintelės ryžių nevalgė iškart be nieko. Dabar skaninu vaisium kokiu, uogomis smile.gif

6-12. Lt kainom ne ne smile.gif aš pirmau cozymole.uk, išėjo apie 45€, kurios pirko anksčiau (gal vasarą) išvis pigiai prasisuko. Dabar sezonas, kaži ar yra tokių gerų sale..
Atsakyti
Sveikos,

As duodu su vaisiu tyrele, arba sumaisau, arba paemu puse sauksto koses, puse tyreles.
Siandien kol viriau imeciau obuoliuka, po to sublenderavau viska su bananu dar.

6-12, is snowinn.com
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 12 21, 21:12)

Nesu pirkusi iš čia. Reikia tarpininkų? Ar galima tiesiogiai nusipirkti? Dabar kaip tik akcija irgi gaunasi apie 45 eur.
Kiek skaičiau, Lt parduotuvės rekomenduotų 12-18 dydį, nes dabar ūgis 71 cm. O jie lyg ir mažinti būna?

Patenkintos kombiais?
Atsakyti
QUOTE(Tiarella @ 2016 12 22, 01:53)
Nesu pirkusi iš čia. Reikia tarpininkų? Ar galima tiesiogiai nusipirkti? Dabar kaip tik akcija irgi gaunasi apie 45 eur.
Kiek skaičiau, Lt parduotuvės rekomenduotų 12-18 dydį, nes dabar ūgis 71 cm. O jie lyg ir mažinti būna?

Patenkintos kombiais?

Aš pirkau per tarpininkę. Jei didesnis vaikas, imkit 12-18, nepaskęs ;) o šiaip patenkinta!
Atsakyti
as ivis 18-24 paemiau, nu didokas negali sakyti, bet uzlenkiu ir gerai smile.gif manau gal ir kitais metais prasisuksim smile.gif as lb patenkinta juo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 22 gruodžio 2016 - 11:25
QUOTE(Tiarella @ 2016 12 22, 01:53)

Patenkintos kombiais?

Mano apie 70 cm dabar, tai 6-12 rankoves ilgos, uzlenkiu.
Normalus kombis, tik atrodo vistiek jis per plonas jei vaikas vaikscios. Vezime ir vokelyje gerai. Nepatinka kad prie kakliuko uztrauktukas neuzdengtas.
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2016 12 22, 12:25)
as ivis 18-24 paemiau, nu didokas negali sakyti, bet uzlenkiu ir gerai smile.gif manau gal ir kitais metais prasisuksim smile.gif as lb patenkinta juo  4u.gif

O koks ugis pas taviski? Daug gi uzlenkt tada reiketu
Atsakyti
QUOTE(Ciel @ 2016 12 22, 15:37)
Mano apie 70 cm dabar, tai 6-12 rankoves ilgos, uzlenkiu.
Normalus kombis, tik atrodo vistiek jis per plonas jei vaikas vaikscios. Vezime ir vokelyje gerai. Nepatinka kad prie kakliuko uztrauktukas neuzdengtas.
Papildyta:
O koks ugis pas taviski? Daug gi uzlenkt tada reiketu

pries menesi nepilna buvo 73.5 cm ar kazkas tokio, jau net nepamenu gerai smile.gif nemazai ir uzlenkiu is tikro smile.gif bet kadangi vezime guli tai didelio skirtumo nera ar didesnis tas kombis ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzale @ 2016 12 19, 12:50)
Merginos, reikia patarimo.
Man prasidėjo sąnario uždėgimas. Paskirė vaistus, MP matinimą reikia nutraukti.
Mano mergina nepasirašo. Vandenį geria iš buteliuko, bet bandimams gerti mamos pieną iš buteliuko (ir taip pereiti ant mišinuko) išreiškė savo nuomonė taip aiškiai, kad neliko abėjonių - be šansų.
Yra kokia taktika tokiam perėjimui? Nes reikia pradėti gydymą, o aš su šia panele kovoju.

O vaistai nesuderinami su žindymu? Nes daug yra suderinamų. LT gydytojai dažnai tingi į šitą gilintis, pasako, kad nutraukti ir jiems jokio skirtumo smile.gif

QUOTE(Tiarella @ 2016 12 21, 19:40)
Sveikos,

Daržoves valgo puikiai, visokias, daug. Vaisius irgi. Bet kruopų košėms sako ne. Nesvarbu kuo skaninam- vaisiais, tyrelėmis, ghee sviestu, aliejumi. Kruopų košės jam yra nevalgomos kažkodėl smile.gif Man beje irgi, MB juokiasi, kad iš manęs šitą meilę košėms paveldėjo biggrin.gif
Tiesa, šiandien suvalgė gal 3 arbat. šaukštelius ryžių su obuoliais ir bananais baisiai nepatenkintas, tai jau pažangų pažanga. Bet pvz paprastus ryžius valgo be nieko. Mb kažkurią dieną virė mums, pamiršo druskos įdėti, tai davėm ir jam. Ir dėliojo, ir trynė, ir mėtė, bet valgė. Aš išvis pastebėjau, kad kas nelabai, tą reikia duoti pačiam, daug geriau "sueina" biggrin.gif

Columbia pirkom 6-12mėn., jei atsukčiau laiką atgal, pirkčiau tik 12-18mėn. Mūsų Mažyliuose pilna jų visiškai naujų po 45-50 eu. Mes labai patenkinti. Superinis kombinezonas, šiltas, plonas- vaikas ne kaip robotukas, kai su kitais kai kuriais negali pajudėti, nereikia prirengti vaiko šiltai (po apačia visiškai plonai, vienu sluoksniu rengiam), neperšlampa. Kitais metais irgi pirksim tokį patį. Tiesa, gali būti, kad ir šiais dar reikės pirkti, nes dabartinis tik tik, o dar žiemos ne taip mažai laukia g.gif
Praeitą mėnesį buvo 70cm ūgis, dabar nežinau, dar nematavom, bet paaugo, iš drabužių kitų matosi.

---
Asoje, mes duodam po košės vandens. Norim, kad įprastų gerti vandenį. Tai po košės jau žino, laukia pats. Nes jam ir atrakcija, vis kaskart kitaip gauna, tai iš puodelio, tai per šiauduką, kaip žaidimas jam. Bet ir taip vandenį pamėgo. per tą kartą išgeria kokius 50ml beveik visada. Daugiau neduodam, tik tą vieną kartą, jeigu tą dieną primaitinam (papildomai maistą irgi duodam ne kasdien). Dėl MP nebijau nei kiek, nes kol žindai, tol jo ir būna. Tas vandens atsigėrimas MP tikrai nepradangins smile.gif O jei neduočiau vandens, kol MP užteks, reiktų ilgai laukti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 22 gruodžio 2016 - 23:51
o as nezinau ka daryti maniskis kategoriskai atsisako vandens smile.gif Pavyzdziui pietum iveikia 220 ml darzovienes ir vandens ne laso neima, tada vakare kose ir vel ne laso unsure.gif
kartais jau man ir baime ima negi negers unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Mano vandeni geria tik is saustelio, bet ir tai tik kelis saukstukus. Nezinau kaip ipratint biggrin.gif
Atsakyti