Stumduką ir aš mačiau pigiau, bet ten kalba ir dainuoja vokiškai. O aš norėčiau, kad lietuviškai būtų (mačiau yra ir tokie)
QUOTE(Finna @ 2016 12 06, 00:01)
Stumduką ir aš mačiau pigiau, bet ten kalba ir dainuoja vokiškai. O aš norėčiau, kad lietuviškai būtų (mačiau yra ir tokie)
o kur lietuvisku yra??? nes cia kur ikelei tai angliskai
Finna, o kodel grikius zadi ivesti paskiausiai, jie labai alergizuojantys???
manu as isvis saviskiui nezadu duoti, man jie kazkaip nepatinka, maistine erte ne itin kokia, man toks kai psaldumynas jie, o plius ir as pati ju ziauriai nemegstu tai kazkaip kolkas man atstumimo reakcija jiems
o tai palauk jus daba rdarzoviene valgot, o grudu kose rytais jau pradejot ar ne?
manu as isvis saviskiui nezadu duoti, man jie kazkaip nepatinka, maistine erte ne itin kokia, man toks kai psaldumynas jie, o plius ir as pati ju ziauriai nemegstu tai kazkaip kolkas man atstumimo reakcija jiems
o tai palauk jus daba rdarzoviene valgot, o grudu kose rytais jau pradejot ar ne?
Finna, kuo blogai grikiai? aš kaip tik skaičiau, kad jie nealergizuoja, pilvo nepučia ir pan.
Del mesos irgi skaiciau kad geriau pirma vandeni nupilt. O jei iskart su darzovem det i garintuva tai ta mesa gali ir neisvirt per 20 min. Jauciu irgi is pradziu virsiu atskirai, o po to su darzovem maisysiu.
O kodel grudu kose rytais? As kaip tik vakare pradejau duot kaip 2 maitinima.
Stumdukas sitas geras, irgi toki pirkau, tik angliskai, 37 eurai rodos su pristatymu gavosi.
O kodel grudu kose rytais? As kaip tik vakare pradejau duot kaip 2 maitinima.
Stumdukas sitas geras, irgi toki pirkau, tik angliskai, 37 eurai rodos su pristatymu gavosi.
QUOTE(Ciel @ 2016 12 06, 11:46)
as nzn, o sakai geriau vakare? kazkaip atrodo kose ryte sociau, o vakare nesinori kad apsisunkintu, bet gal as cia nusisneku, reiks pasidomet dar kaip geriau
puodyne irgi vienas is variantu mano sarase, bet mazius turi kitos firmos kazka panasaus tai jauciu atkris puodyne
Bet šitoji lietuviškai šneka
Aš kai pradėjau duot košę, daviau vakarais
QUOTE(gaily @ 2016 12 05, 07:14)
Mažylio receptus. Galėčiau atsiųsti pdf
Norėčiau, bent kažkas gal bus už ko užsikabinti Parašysiu el. pašto adresą į žnutę, gal tilps paštan?
O mes šiandien buvom pas gydytoją. Šešių mėnesių vizito (na šeši sueis ketvirtadenį, tai šiek tiek anksčiau nuėjome). Svoris 9 kg, ūgis 75 Rytoj važiuosiu ieškot bliūdų ir šaukštų Ir jau ketvirtadienį 6 mėn sukaktuvių proga virsim moliūgą skanaut.
Kai pradedu maitinti papildomu maistu, pvz moliūgu, atsigert jau reikia pradėt siūlyt vandenį? Siaubas kokia as žalia jaučiuos visam šitam primaitinimo reikale
jauniute, nepamenu kurioje, bet kažkurioje populiarioje, didelėje žaislų parduotuvėje, mačiau tą stumduką lietuviškai įgarsintą tas, kur įdėjau, tai tik nuorodos ieškojau, kokią pirmą išmetė, tokią. Mačiau, kad ten angliškas
Grikiai gerai, ir maistingi, ir vitaminų visokių turi, tik jie yra labai specifinio skonio ir taip juos rekomenduojama paskesnius duoti (pirmiau kitokias kruopas, nebent glitimui alergija, tada kruopų pasirinkimas mažėja, ir grikiai vieni iš tų, kurie jo neturi). Nors tų rekomendacijų irgi visokių yra. Pvz ryžiai beveik visur rekomenduojami kaip pirmos kruopos, bet jie daugumai sukelia ir didelių bėdų su viduriais, ir dabar jau vis daugiau kalbama apie kenksmingas medžiagas juose, ir, kad gal net visai mažiukams jų atsisakyti, žodžiu
O apie grikius dar, kiek pažįstamų vaikų aplinkui, beveik niekas jų ir nevalgo. Nors tai irgi grynai skonio reikalas Aš pati irgi nemėgstu.
Manų aš duosiu kartais. Žinau apie jų maistinę vertę, bet neįsivaizduoju kaip galima užaugti be manų košės pati ją labai mėgstu, valgau itin retai, bet su kokiu cinamonu ar naminėm uogom...
Mes duodam dar tik vieną maitinimą. Daržoves per pietus. Kai įvesim kruopų košes, duosim rytais, bent pradžioje, kol kažkaip tas valgiaraštis susidėlios.
repečke, aukštas jūsų vaikinas Aš, kai tik pradėjom duoti paragauti daržovių, daviau ir vandenuko po valgio pabandyti. Bet jei maitini MP, tai gali ir neduoti iš karto, kaip tik nori
Grikiai gerai, ir maistingi, ir vitaminų visokių turi, tik jie yra labai specifinio skonio ir taip juos rekomenduojama paskesnius duoti (pirmiau kitokias kruopas, nebent glitimui alergija, tada kruopų pasirinkimas mažėja, ir grikiai vieni iš tų, kurie jo neturi). Nors tų rekomendacijų irgi visokių yra. Pvz ryžiai beveik visur rekomenduojami kaip pirmos kruopos, bet jie daugumai sukelia ir didelių bėdų su viduriais, ir dabar jau vis daugiau kalbama apie kenksmingas medžiagas juose, ir, kad gal net visai mažiukams jų atsisakyti, žodžiu
O apie grikius dar, kiek pažįstamų vaikų aplinkui, beveik niekas jų ir nevalgo. Nors tai irgi grynai skonio reikalas Aš pati irgi nemėgstu.
Manų aš duosiu kartais. Žinau apie jų maistinę vertę, bet neįsivaizduoju kaip galima užaugti be manų košės pati ją labai mėgstu, valgau itin retai, bet su kokiu cinamonu ar naminėm uogom...
Mes duodam dar tik vieną maitinimą. Daržoves per pietus. Kai įvesim kruopų košes, duosim rytais, bent pradžioje, kol kažkaip tas valgiaraštis susidėlios.
repečke, aukštas jūsų vaikinas Aš, kai tik pradėjom duoti paragauti daržovių, daviau ir vandenuko po valgio pabandyti. Bet jei maitini MP, tai gali ir neduoti iš karto, kaip tik nori
as tai nupirkau avizas be glitimo mamuko kosytes kai kurios irgi be glitimo