Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai 2016, 40 tema

Ech, aš irgi laukiau to primaitinimo, nors ir žinojau, kas bus, bet vis tiek norėjosi žingsnio į priekį, o dabar tuos kelis šaukštelius valandą maitinu... Gal per 10 kartų suvalgo vieną šaukštelį - spjauna, surenku, vėl dedu, t.y. laukiu, pabaksnoju, kol bent kiek išsižioja, įdedu šiek tiek - vėl spjauna, kartais truputį pačiaumoja ir spjauna, o kartais - netikėtai - ir praryja truputį smile.gif Vakar vieną šaukštelį prieš pabaigą normaliai suvalgė, buvo džiaugsmo smile.gif O kiekvieną dieną lyg pirmąkart ragautų.. Na, daržovės čia, su kruopom būna geriau, bet norisi pradėti nuo daržovių, nes po to jų visai nebevalgys, o čia bent šiek tiek pasipratins...
Man irgi nepatinka visokie plastmasiniai, maitinu iš keraminio mažučio, vakar nukrito ant grindų su visa koše, bet nesudužo ir net košė ne visa išsitaškė, tai buvo ką pabaigt biggrin.gif Gerai, kad virtuvėj medines grindis dėjom biggrin.gif
Bet šiaip tai atšąla ta košė per valandą, ką čia valanda, per kelias minutes atšąla, kai jos tiek nedaug, galvoju, gerai būtų lėkštutė, kur karštas vanduo pilasi, bet galima ir į kitą dubenėlį įsistatyti, tik nelabai patogu bus maitinti...
Nežinau, kaip būtų su tuo bandymu leisti valgyt pačiam, man atrodo absoliučiai neįmanoma biggrin.gif Įkištų rankas į košę ir nusilaižytų? smile.gif Hmmm.. smile.gif Labai įdomu, kaip seksis Finnai smile.gif
Atsakyti
Finna, puiki mintis dėl to Ikea seilinuko. Turint kantrybės ir noro (gal daugiau nuotaikos terlionėms) puiki galimybė vaikui "pažaisti" ir "pavalgyti" pačiam.

Prasidėjo ir mūsų džiaugsmai ragauti daržoves. Kol kas noriai valgo. Tiesia rankytes, noriai žiojasi ir beveik neišspjauna. Vakar kaip tik išbandžiau Avent garintuvą bulvei, sutryniau, tai gal net labiau valgė nei šakute trintą. O gal jau prie skonio priprato.

Aš vis dėl kėdutės galvoju. Vieną dieną galvoju, kad užteks ir ikea, kitą dieną galvoju, o gal patogiau būtų didesnė kokia.

Ar jau renkatės automobilines kėdutes? Kineziterapeutė rekomendavo jau sodint į didesnę, kai pradės sėdėti. Nes šiose mažytėse kūprintis pradeda, nesvarbu, kad iki 13 kg tinka.
Gal kam teko konsultuotis ar geriau pirkti pvz iki 4 metų po to kitą ar geros ir tos iki 36 kg? Aš galvoju apie Pallas arba jei iko 4 m. tai Besafe, nes ją galima ir į abi puses tvirtinti. Tik galvoju ar diržai geriau ar buomelis. Aišku vistiek reikės "matuotis" smile.gif
Atsakyti

BLW metodą iš dalies taikau ir aš. Bet kai toks valgytojas, tai nežinau dar, pasiteisina ar ne :D Bet man jis priimtinesnis atrodo, nei trintos košės. Košę kiek bandžiau duoti, tai žiaukčioja vaikas nežmoniškai, o gabaliukus pačiaumoja normaliau, kiek jau jam pavyksta juos susigraibyti ir į burnytę nunešti. 

Atsakyti
HA, bet su BLW taip ir yra, kad pradžioje jie daug daugiau trina, maigo, mėto ir t.t., negu į burną įdeda. Pirmom dienom dažnai į burną ką įdėti ir visai nieko nelieka biggrin.gif Reikia laiko truputį, išmoks smile.gif
Atsakyti

Žinau žinau, viskas ok dėl to, nesuku sau galvos :D O košės va visai nenori :mmm: 

Atsakyti
Aš košių irgi nemėgstu, tai jį labai suprantu biggrin.gif
Atsakyti
nu jus ir drasios su tuo bwl metodu, man tai atrodo nesuvokiama tokiam maziukui duoti kasniukais, asnerizikuosiu ne uz ka, neduok Dieve uzpringtu...

na maniskiui sekmadieni bus 6.5 men nu dar nepradejau primaitinimo, nes nu ta operacija cia, idomu kada po operacijos kazi galima pradeti, nepaklausiau gydytojo ar cia kaip nors susije ar galiu jau pradeti... bijau kad jei kokios alergijos ar kas, o gyjantis organizmas tai gal negerai, net nzn, nesusidurus su tuo unsure.gif
Atsakyti
Maniškei sunku gerti iš tos Finnos įdėtos TT gertuvės. Ir pati pabandžiau - nelengva traukti. Tada nupirkau Nuk gertuvę ir iškart pavyko! Bet va tas įkeltas puodelis labai fainas! Reikės gal nusipirkti irgi
Atsakyti
jauniute, užspringti ir su koše gali. Svarbu žinoti, ką užspringus daryti.
Tas, kas maitina vien gabaliukais (ir taip bendrai visur rašo), kad kaip tik šitaip maitinami springsta mažiau.

gaily, kokią NUK pirkai? Aš irgi pradžioje NUK norėjau, bet kokios norėjau negavau ir daugiau nebeieškojau smile.gif

HA, ką jau paragavęs yra tavo birbyziukas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 11 16, 19:30)
Tas, kas maitina vien gabaliukais (ir taip bendrai visur rašo), kad kaip tik šitaip maitinami springsta mažiau.
gaily, kokią NUK pirkai? Aš irgi pradžioje NUK norėjau, bet kokios norėjau negavau ir daugiau nebeieškojau smile.gif

https://www.amazon.c...e/dp/B0052RSL4S
Atsakyti
Šitą gertuvę man konsultantės rekomendavo kaip labai tinkamą vien žindomam kūdikiui. Sakė, kad lengvai traukiasi. Tokios ir ieškojau pradžioje, bet radau tik su Helo Kitty biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 11 16, 19:30)

https://www.amazon.c...e/dp/B0052RSL4S
Atsakyti