Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai 2016, 40 tema

QUOTE(Tiarella @ 2016 11 03, 18:25)
Kadangi košių periodas jau čia pat tai ar visos jau numačiusios kokias maitinimo kėdutes pirksit? Pasidalinkit smile.gif

Mes tokią kėdutę nusipirkom. Kol kas ji mum viskuo puiki thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(*odiseja* @ 2016 11 04, 01:18)
Sveikos.

Musu kedute tokia

Mano nuo pusiau gulimos pozicijos atsiseda ir sedi pasiramstydamas biggrin.gif o kaip tavo? Kokia tu kedute planuoji pirkt?

Aš dar nepirkau kėdutės, vis dairausi. Norėjau medinės, bet draugė pastebėjo, kad gali vaikas ilgai netilpti į ją. Todėl dabar galvoju gal tokio tipo kaip tavo įsigyti. Dar patogios manau tos, kur ant paprastos kėdės tvirtinasi, bet jas kažkaip ne itin rekomenduoja. O galiausiai kitur randu, kad neleistų daug eur ir imtų iš IKEA. Tai suprantu tą plastmasinę, ne medinę. smile.gif na toks galvosūkis. Vietos namuose nedaug, nesinori visai užsigriozdinti.
O man įdomu, kiek laiko ji naudojama?

Bet kaip kaina skiriasi kėdučių blink.gif biggrin.gif

Manoji dar nesėdi. Vartytis nuo nugarytės vartosi puikiausiai. Bet nesėda dar. Tai vis laukiu smile.gif tuoj į lopšį jau netilps. Nors sėdima dalis pasidaro ir visai gulima.
Atsakyti
QUOTE(Tiarella @ 2016 11 03, 18:25)

Kadangi košių periodas jau čia pat tai ar visos jau numačiusios kokias maitinimo kėdutes pirksit? Pasidalinkit smile.gif FB manau tikrai plačiai aptarėte, tai kokia favoritė? smile.gif

As tripp trapp pirkau, kolkas naujagimio dekle sedi, po to vaikiskas tvirtinasi, o po to isvis be nieko. Universali kedute , ir suaugusiam tiks, ir vietos mazai uzima, ir spalvos ivairios

QUOTE(*odiseja* @ 2016 11 04, 01:18)

Tikrai ramuma cia, galvojau naujokes prikels tema, bet kazkaip pasyviai smile.gif

Na jo, nelabai noriai bendrauja, del to niekas ir neraso cia. '
Atsakyti
Aš rinksiuosi Ikea baltą kėdutę - nieko blogo apie ją negirdėjau, pigi, tiks interjere. Nepretenzinga.

Mažoji tik šiandien gavo 4 mėn skiepą - mums skiepas ir taip buvo nusikėlęs iš pradžių dėl bėrimo, po to mažoji apsirgi, tada daktarė, tai paskiepijo tik dabar. Po to dar pas kardiologą ėjom, nes norėjau pažymos į baseiną. Tai miega nukankinta. Užmigo važiuojant, tai miega kambary, su kombinzonu ir atdaru langu - labai nenorėjau žadinti smile.gif
Esam po TA, 5,5 mėn., 7,8 kg, 65,5 cm. Daktarė sako jau duoti ragauti bulvę, vaikas gal ir norėtų, bet aš šiek tiek tingiu.. biggrin.gif galvoju gal šeštadienį šventę padaryt ir jau duot, nes taip pažiūrėjus labai nori, stebi kaip valgom, čepsi. Seilės ar taip ar taip bėga, apačioj du dantukai išlindę smile.gif Tik tingiu indus plaut, ruošt, nors tiek ten to darbo su viena bulve.. biggrin.gif
Dėl košyčoų - ar visos turint Avent garintuvus. Aš kolkas nepirkau. Nežinau ar verta. Nenoriu apsiversti daiktais..
Vilniuje sninga ir man iškart kvepia Kalėdom biggrin.gif galvoju gal kokią šventinę fotosesiją reikėtų padaryti.. Gal kas nors turite rekoemnduot fotografę? smile.gif
Taip pat klausimas vilnietiems - kur su mažaisiais einat - į kokias kavines? Nes mano dar nesėti, tai aš ją laikau su automobiline kėdute ir važiuokle - kolkas mums kavinė yra Ikeoas valgykla ir Jurgis ir drakonas šiaurės miestely - kitur nelabai telpam. Arba valgyt reikia pakaitom ir laikyt vaiką rankose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*odiseja* @ 2016 11 04, 02:18)

Brangiai parsiuntima skainavo???smile.gif

musu tai nakko kedute, dar nebandem nes neprimaitineju dar 4u.gif
Papildyta:
Baki, musu dar isvis negavo visu kiek reikia 4 men skiepu, o dabar dar kokia porai savaiciu maziausiai nusikels, tai zodziu, nerva sima, bet nieko nepadarysi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baki @ 2016 11 04, 12:05)
Dėl košyčoų - ar visos turint Avent garintuvus. Aš kolkas nepirkau. Nežinau ar verta. Nenoriu apsiversti daiktais..

Vilniuje sninga ir man iškart kvepia Kalėdom biggrin.gif galvoju gal kokią šventinę fotosesiją reikėtų padaryti.. Gal kas nors turite rekoemnduot fotografę? smile.gif

Aš užsakiau, tik dar neatvežė. Nors turim blenderį, bet tikiuosi šis daiktas palengvins košių ruošimą. Kas iš pažįstamų turi tai patenkintos. Džiaugiuosi, kad DE radau gera kaina.

Dėl fotosesijos ir aš norėčiau. Labai šauni studija laurosfotografija.lt Tačiau Panevėžyje.
Atsakyti
QUOTE(Tiarella @ 2016 11 04, 08:47)
O man įdomu, kiek laiko ji naudojama?

Bet kaip kaina skiriasi kėdučių  blink.gif  biggrin.gif

tuoj į lopšį jau netilps. Nors sėdima dalis pasidaro ir visai gulima.

Ta kur as pirkau tai labai tvirta ir naudojama kiek tik nori, nes "auga" kartu su vaiku. Veliau gali buti naudojama kaip paprasta kede. Man ji patinka, nes susideda ir uzima labai nedaug vietos.

Mes sportine vezimo dali jau naudojam, nes i lopsi netelpa mano aukstaugis. Yra pilnai gulima padetis.

Baki, as atsisiunciau is Vokietijos avent garintuva, esu labai patenkinta, pradejom jau koses, tai super daiktas, negaila visai isleistu pinigu uz toki patoguma mirksiukas.gif

jauniute, per tarpininkus siunciausi, nes nesiuncia tiesiogiai jie, tai kainavo 23 eu. O avent garintuva tiesiogiai siunciausi, tai siuntimas gal 10 euru kainavo.
Atsakyti
QUOTE(*odiseja* @ 2016 11 04, 18:03)

jauniute, per tarpininkus siunciausi, nes nesiuncia tiesiogiai jie, tai kainavo 23 eu. O avent garintuva tiesiogiai siunciausi, tai siuntimas gal 10 euru kainavo.

gal gali tada nurodyt patikima tarpininka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 11 04, 17:17)
gal gali tada nurodyt patikima tarpininka?  4u.gif

Pirkde.lt, is ju sandelio atsiemiau kaune preke, kad nereiketu dar moket uz siuntima iki namu smile.gif man patiko ju paslauga, viskas konkreciai.
Atsakyti
QUOTE(*odiseja* @ 2016 11 04, 20:04)
Pirkde.lt, is ju sandelio atsiemiau kaune preke, kad nereiketu dar moket uz siuntima iki namu smile.gif man patiko ju paslauga, viskas konkreciai.

aciu labai ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Apleidus buvau SM porą savaičių...
Skubėjau mažiuką nufotografuot - darau kitų metų kalendorių visiems dovanų, tai reikėjo pasukt galvą, prisirinkt idėjų ir nufotografuot, kol dar pakankamai šviesu buvo, dar gimtadienių maratonas prasidėjo pas mus, tai dovanas sutart ką perkam, vaišes suruošt, žodžiu linksma smile.gif.

Skaitau kuo gyvenat. Kėdutę pirksiu Ikejos tikriausiai, kol kas dar neturim, bet praėjusį savaitgalį apžiūrėjau gyvai, manau mūsų jaunuoliui pakas ir jos. Mažylis pait pat kąsnius skaičiuoja, bando ką iš lėkštės pačiupt smile.gif. Tai vis gauna šaukštą savo pagriaužt tuo laiku kai mes valgom, sakau pratinkis smile.gif. Bet lygiai taip pat negali akių atitraukti ir nuo vonios čiaupo bei brolio žaislų. Šiaip tai labai laukia brolio grižtant iš darželio, tada nei valgyt, nei zirzėt nebereikia - rankytėm, kojytėm makaruoja, krykštauja ir į plaukus bando įsikibti biggrin.gif.
Dantų dar neturim, verčiasi nuo nugaros ant pilvo mikliai ir į abi puses. Atgal nebent netyčia gaunasi. Sėdėt labai nori, bet dar nepavyksta. 5 mėn TA 7200g, 69 cm. Virš kilogramo turbūt priaugo tik pirmą mėn., vieną mėnesį išvis tebuvo 300g, bet gydytoja su primaitinimu taip pat siūlo neskubėti, tai ramiai sulauksim pusės metų. Ai valgydama ir aš kažkada daviau obuolio palaižyti, tai čepsėjo patenkintas ir norėjo dar smile.gif
Kaip mažyliai reagavo į laiko pasukimą? Mūsiškiui - nepatiko, miegai susimaišė ir suirzęs buvo kelias dienas. Dar tuo pačiu pereidinėja prie dviejų miegų, tai nebesupratau kada ir po kiek miega...
Parsivežėm sportinę dalį, nes lopšyje jau nebenori gulėt, bet kai tokie prasti orai, taip ir nebuvom dar laukan nosis iškišę.

Papildyta:
Ai dar dėl fotosesijos. Tiek nsu pilvuku, tiek mažulėlio darė fotografė Rasa Fotorasa, nuotraukom esam labai patenkinti. Šią savaitę kaip tik kelias pasigaminom ir pakabinom koridoriui - mūsų šeimos nuotraukų galerijoj biggrin.gif. Bet ji neturi studijos, gali tik atvykti į namus ar dar kitoj vietoj kur sutarsit. O kalėdinės nuotraukos laaabai gražios Fotopastelės ir Pudra photography.
Atsakyti
Aš tai pasimečiau su tom kėdutėm... Turėjom kažkokią įprastą, kuri pasikelia, nusileidžia, gulstesnė padėtis yra... Bet labai jau griozdas ir senoji jau pakiužusi, norisi mažiukui naujos. Galvojau apie minimalistinį variantą, kurį pas drauges mačiau, vienos iš Ikea, kitos, pasirodo, Babybjorn, bet jau šios kaina! doh.gif Ikea kėdutės ninusas - kad paaugęs vaikas negali pats į ją įlipti. Ir manau, kad ją greičiau išaugs nei galės sėdėti ant paprastos kėdės prie stalo. Tai pirkti kažkokį tarpinį variantą nesinori. Nusižiūrėjau tokią kėdutę, atrodo gan universali, bet vienintelis minusas - nėra strypelio tarp kojų, tai visad tektų priseginėti diržais, labai nepatogu... Tai negi reiks grįžti vėl prie tokios pačios griozdiškos, bet patogios...
Atsakyti