Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai 2016, 40 tema

Sveikos 4u.gif sninga bigsmile.gif

nzn man toks vaizdas kad jau reikia primaitinti unsure.gif sekmadieni bus 5.5 men 4u.gif nes nu pienukas jam dabar tarsi i kibireli kiauru dugnu piltum, geria geria ir geria nesustodamas ir vis mazai 4u.gif normalu kad toks jo poreikis padidejes??? kartais jau imu visko prisigalvot...
mano priaugo 500g, daktare sake normalu 4u.gif

Del primaitinimo nesibaiminu, nes ir dabar gi labai vargstu is esmes, nusitrauk piena, issisterilizuok indelius, pasildyk piena, dadaryk misinuko jei reikia, isterilizuok indus ir ziuri jau vel traukt piena ir taip istisai biggrin.gif zodziu tie papildomi darzoviu idejimai i kombainiuka nesukels kazko tokio labiau uzimtesnio, as jau pripratau 4u.gif

Finna ir kitos mergaites o pirksit tas specialias koses ar virsit paprastas?... as galvojau pirkti uzpilamas vandeniu tas ekologiskas visas kur be jokiu cukru drusku, bet mano drauge kuri primaitina sako, kad jos nera gerai, kad jai taip gydytoja sake mazdaug, reikia pirkti paprastas ir virti, tai dabar ir metaus 4u.gif o drauge mazdaug sako nu argi gera kose galima tik vandeniu uzpilti, o ka galvoju jei tik ji sumalta ta kose tai vandens ir uztenka, kas cia tokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiarella @ 2016 10 21, 08:22)
Sveikos!

Kieno vaikučiai jau turi perliukus, noriu paklausti kaip sekasi maitinti?  rolleyes.gif
Sukanda ir nesupranta kas čia tai mamai negerai. O net ašaros susikaupia  blink.gif

Maniškės dantukai dar neseniai prasikalę, gal trys savaitės, bet jau moka pakramtyt irgi. Tik pastebėjau, kad kanda tada, kai užmiega bevalgydama ir tarsi iš miegų prabusdama netyčia kramst padaro, arba ryte kai valgo, būna soti, o mama vis kišą kad valgytų, nes nori dar pamiegot biggrin.gif Tai kolkas bandau neleist miegot valgant, atimu, prabunda, duodu vėl ir taip kartoju, kol atėmus jau miega toliau. Ir rytais jau nebežindau, jei pavalgė ir matau, kad nebenori. Truputį sunkiau, nes naktį maitinant dabar budėt reikia ir laukt kol pavalgys, bet, iš kitos pusės, greičiau ir valgo dabar.

Nugarą man nuo svorio skauda, nor snešioju ir abiem rankom. 8,3 kg kažkur be rūbų.. O kai į lauką išvažiuojam, jai gi žiūrėt į viską reikia. Iš vežimo nieko nesimato, sėdėt dar negalima, tai belieka mamos rankos. Panešioju, o naktį maitinu ir dažnai būna matyt nepatogiai guliu, tai rytais jau būna šakės. Vos iš lovos išlipu :\

Atsakyti
QUOTE(repečkė @ 2016 10 21, 12:24)
Nugarą man nuo svorio skauda, nor snešioju ir abiem rankom. 8,3 kg kažkur be rūbų..

Nugaros tikrai kenčia. Gerai, kad Jau nestuke.gif , gimus vaikui ji po truputį treniruojasi, o ne iš karto tokį svorį reik nešioti. Bet nešiojimams dar ne pabaiga tikrai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios bendraujat fb, gal galit perduoti Cytrynkai kad as jai az parasiau 4u.gif
Atsakyti
hmm.gif tuštoka čia
Atsakyti
Tikrai smile.gif

Mes šįvakar puoduką išbandėm smile.gif Toks prognozuojamas mano vaikis, dažniausiai po valgio kakoja, vis galvoju, kam gadint sauskelnes, jei galima virš puoduko palaikyt, tai šiandien pagaliau prisiruošiau ir rezultatas buvo greitas smile.gif Kiti vaikai gana ilgai prie puoduko pratinosi. Šiaip vos gimus mažiukui pasiskaičiau apie natūraliąja higieną, viena pažįstama ją naudoja, bet labai jau sudėtingai atrodo... Nieks nebandėt?

Nusikirpau plaukus verysad.gif Vis dar baisiai slenka... Dabar iššukuotų plaukų tumulas bent jau atrodo mažesnis smile.gif

Mano pirmokei atostogos, trimetis pakosti ir vieną dieną temperatūros turėjo, tai su trim vaikais dienas leidžiu, vyresni visai neblogai sutaria (trise būdami labiau pešasi), sesė paskundžia brolį, jei kas smile.gif Užvakar išleidęs tėtį su kita sese į darželį, jis su barzdaskute išsiskuto galvą, kelis plėmus smile.gif Tai dabar sprendžiam, ar visą beveik plikai skusti (kažkaip gaila prieš žiemą), ar bandyt užšukavus palikti smile.gif Ech, kažkada žirkles nučiupęs buvo visas išsikarpęs, bet ne taip trumpai, kaip dabar smile.gif

Mažiukas jau daugiau vartosi, bet tik nuo nugaros ant pilvo. Atgal nė nebando. Smagiai kandžiojasi, būna kad ir valgydamas, bet griežtai įspėju, jis nusijuokia ir valgo toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asoje @ 2016 10 27, 01:04)
Tikrai smile.gif

Mes šįvakar puoduką išbandėm smile.gif Toks prognozuojamas mano vaikis, dažniausiai po valgio kakoja, vis galvoju, kam gadint sauskelnes, jei galima virš puoduko palaikyt, tai šiandien pagaliau prisiruošiau ir rezultatas buvo greitas smile.gif  Kiti vaikai gana ilgai prie puoduko pratinosi. Šiaip vos gimus mažiukui pasiskaičiau apie natūraliąja higieną, viena pažįstama ją naudoja, bet labai jau sudėtingai atrodo... Nieks nebandėt?

Nusikirpau plaukus verysad.gif Vis dar baisiai slenka... Dabar iššukuotų plaukų tumulas bent jau atrodo mažesnis smile.gif

Mano pirmokei atostogos, trimetis pakosti ir vieną dieną temperatūros turėjo, tai su trim vaikais dienas leidžiu, vyresni visai neblogai sutaria (trise būdami labiau pešasi), sesė paskundžia brolį, jei kas smile.gif Užvakar išleidęs tėtį su kita sese į darželį, jis su barzdaskute išsiskuto galvą, kelis plėmus smile.gif Tai dabar sprendžiam, ar visą beveik plikai skusti (kažkaip gaila prieš žiemą), ar bandyt užšukavus palikti smile.gif Ech, kažkada žirkles nučiupęs buvo visas išsikarpęs, bet ne taip trumpai, kaip dabar smile.gif

Mažiukas jau daugiau vartosi, bet tik nuo nugaros ant pilvo. Atgal nė nebando. Smagiai kandžiojasi, būna kad ir valgydamas, bet griežtai įspėju, jis nusijuokia ir valgo toliau smile.gif

Mano tustinasi kas kelios dienos, tai nenutaikyciau niekaip biggrin.gif

Greit plaukuciai auga, gal geriau uzsukuot ir palaukt kol ataugs smile.gif

Mano jau ismoko ir nuo pilvo ant nugaros apsiverst, bet dar nedaznai taip daro, jam ir ant pilvo smagu gulet biggrin.gif

Siandien pirma kart bulve ragavo vaikas mano. Nebuvo patenkintas biggrin.gif raukesi ir purtesi, bet ziojosi dar ir vel purtesi biggrin.gif nu taip juokingai biggrin.gif ziuresim kaip ryt reaguos smile.gif
Atsakyti
Aš prieš kelias dienas bandžiau obuolio duoti, kai pati graužiau, tai noriai laižė, tada su šaukšteliu vos vos pagremžiau - lyg nurijo, bet tuoj išžiaugčiojo. Galvoju, gal per stambus, sutarkavau visiškai smulkiai, bet vis tiek žiaugčiojo paragavęs. Tada sultis išspaudžiau iš tų tarkių, daviau kelis šaukščiukus, bet nepatiko baisiai, paragavo ir daugiau nenorėjo. Žodžiu, obuolys netinka smile.gif O moliūgas taip viltingai buvo nuteikęs smile.gif
Už kelių dienų jau rimčiau užsiimsim košytėm. Mažiukas dar tvirtai nesėdi, bet nelauksiu iki tol. Turbūt irgi nuo bulvyčių pradėsim, priaugo visokio dydžio, tai patogu vieną mažytę išvirti. O moliūgai tokie dideli, tai tikriausiai prapjovus reiks šaldyti... Tik kažin, ar geriau šaldyt žalius, ar apvirtus?
Atsakyti
QUOTE(Asoje @ 2016 11 01, 05:14)
tai tikriausiai prapjovus reiks šaldyti... Tik kažin, ar geriau šaldyt žalius, ar apvirtus?

tai ir as galvoju kaip cia juos apdoroti smile.gif prapjausiu dideli ir reik kazka daryti 4u.gif
bet as galvoju nu tas moliugas ir taip toks reikalas, kad uztenka trumpai pavirt ir istis smile.gif

kaip kitos darot? ir cukinijas saldot?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 11 01, 13:08)
tai ir as galvoju kaip cia juos apdoroti smile.gif prapjausiu dideli ir reik kazka daryti  4u.gif
bet as galvoju nu tas moliugas ir taip toks reikalas, kad uztenka trumpai pavirt ir istis smile.gif

kaip kitos darot? ir cukinijas saldot?smile.gif

moliūgą paprastai supjaustyt ir šaldyt, cukiniją apvirt 3-4 min. ir staigiai atšaldyti.
Atsakyti
Sveikos!

Panašu, kad šlapdriba išbaidė iš čia visas. unsure.gif

Kadangi košių periodas jau čia pat tai ar visos jau numačiusios kokias maitinimo kėdutes pirksit? Pasidalinkit smile.gif FB manau tikrai plačiai aptarėte, tai kokia favoritė? smile.gif

Ar jau yra sėdinčių gegužinukų? smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiarella @ 2016 11 03, 18:25)
Sveikos!

Panašu, kad šlapdriba išbaidė iš čia visas.  unsure.gif

Kadangi košių periodas jau čia pat tai ar visos jau numačiusios kokias maitinimo kėdutes pirksit? Pasidalinkit smile.gif FB manau tikrai plačiai aptarėte, tai kokia favoritė? smile.gif

Ar jau yra sėdinčių gegužinukų? smile.gif rolleyes.gif

Sveikos.

Tikrai ramuma cia, galvojau naujokes prikels tema, bet kazkaip pasyviai smile.gif

Musu kedute tokia

Pirkta cia

Mano nuo pusiau gulimos pozicijos atsiseda ir sedi pasiramstydamas biggrin.gif o kaip tavo? Kokia tu kedute planuoji pirkt?
Atsakyti