QUOTE(Linden @ 2016 10 19, 00:37)
Labukas, vel ziuriu ramuma temoje
Kur dingo visos naujokes ?
Atsiunčia labai greitai, praeitą antradienį užsakiau, šį trečiadienį jau pašto kurjeris į namus pristatė
Per tiek kartais LT siuntos negaunu, mūsų mieste paštas ypač lėtai dirba
Jei neskubu, tai dar gali palaukti, būna ir geresnių kainų, bet man norėjosi tiesiogiai užsisakyti.
Nelaukiu ir aš primaitinimo, bet matyt teks nuo 6 mėn po truputį pradėt. Tiesia jau jis ir rankytes, ir akytėm sekioja, šiandien ir už salotų indelio mano griebė, net negražu vienai valgyti, kai vaikas taip stebi
. O ir ar sutapimas, ar kaip, bet po 4 men skiepo pradejo daug prasciau valgyti, tai ir svoris dabar auga ne po 1-1,6 kg kaip anksciau.
Tai jau ir kėdutė yra (bet dar supakuota
.
Oi, kaip greitai atsiunčia
Su paštu ir pas mus tas pats, matyt tas ne nuo miesto nepriklauso, tiesiog jie dirba taip
Svoris tik pradžioje auga daugiau, vėliau ir neturi augti po tiek daug. Vėliau jau svorio priaugimas mažėja, taip ir turi būti. Būtų ne kas, jeigu kas mėnesį paaugtų po tiek, kiek pačioje pradžioje
Mūsų mažiukas praeitą mėnesį lyg 600g priaugo (iš tiesų neatsimenu tiksliai, nesvarbu man visai, svarbu priaugo, pirmais mėnesiais tik svarbu buvo), kai tiek juda, taip duodasi, vartosi ir t.t., gi ir kcal kiek išdegina
Valgo taip pat, tiksliau gal net ir dar kiek daugiau, nes dabar naktimis dažnai keliasi, ko seniau nebuvo.
Dėl domėjimosi, kol nėra kitų požymių, vien tik tas man ne ženklas. Nors mūsų irgi jau labai domisi, ir į lėkštes taikosi, aną vakarą iš MB lėkštės nusižiūrėjęs pomidoro gabaliuką nusičiupo (turbūt išsirinko ryškiausią dalyką
), ir seka kaip valgom. Bet dabar amžius ir raidos etapas toks, domisi jie viskuo, ne tik maistu. Jei į mašiną pasiimu taip sau, ne važiuojant, tai ir vairu labai domisi, ir bando apčiulpti, ir mygtukais visais, į liftą įlipus taip pat, visur kitur irgi visko siekia, viską ima, viską bando, viską seka, stebi
Naujokėms matyt entuziazmas išgaravo