Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai 2016, 40 tema

QUOTE(Ciel @ 2016 10 09, 00:53)
Nuo kada zadi det aliejuka? Jau veliau, ne kaip tik prades ragaut koses?
---
Tik nezinau as City mini yra idetas pakietinimas i nugarele. Elite nebuvo, tai pirkom atskirai tokia kaip plokste. Galima, aisku, ir paciam iskarpyt, bet laiko jau nebuvo.
---
Jau radau holle kosyciu vienam dk saite, kur siuncia is vokieciu. Paziuresiu dar sveikuoliu par-j, kaip tik labai gera moteriske dirba tenai, viska isaiskina ir pataria pastoviai.
---
O tai tos hipp koses skaitosi ne labai geros? Bebi yra rusiska, bet grikiu tik tokia buvo.

Aliejus dėsiu nuo pradžių (iš pradžių vistiek ten tik po kelis lašus dėsis). Juos nuo pradžių galima. Be to, mūsų prie extra virgin alyvuogių jau ir pripratęs, su juo vitaminą D gauna smile.gif
---
Ui, apie pakietinimus visai nieko nežinau dar. Iš tavęs apie tokį dalyką pirmą kartą išgirdau. Domėsimės vėliau jais dar. Dabar maitinimo reikalai arčiausi, tai dabar bliūdelius, šaukštelius žiūrinėju lotuliukas.gif
Gal pirkai kokį agregatą makalošėms gaminti? smile.gif
---
Kaip gerai, kad radai gerų košių.
---
Žinok aš neturiu tokio nusistatymo, kad tokios geros, o tokios blogos ar pan. Aš kiekvienų tiesiog žiūriu sudėtį, ar nėra cukraus, ar nėra priedų ir t.t. Man "švariausios" pasirodė tos Holle, Topfer, Hipp irgi yra normalios kai kurios (tik daug su mišiniais, ir visokiais priedais, bet yra ir visai be), Bebi išvis nežiūrėjau, o Milupa man pasirodė pačios blogiausios vaikams, ten beveik nėra be to, ko vaikams negalima ar kas negerai. Aišku, aš visų neperžiūrėjau smile.gif

---
jauniute, kur pirkai tą purškiklį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 09 spalio 2016 - 19:59
QUOTE(Finna @ 2016 10 09, 20:58)

---
jauniute, kur pirkai tą purškiklį?

as gintarinej vaistinej nusipirkau, bet maciau ir eurovaistinese smile.gif gal ir kitose yra, bet situose dviejose tai ne karta teko matyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 10 09, 19:58)
Ui, apie pakietinimus visai nieko nežinau dar. Iš tavęs apie tokį dalyką pirmą kartą išgirdau. Domėsimės vėliau jais dar. Dabar maitinimo reikalai arčiausi, tai dabar bliūdelius, šaukštelius žiūrinėju lotuliukas.gif
Gal pirkai kokį agregatą makalošėms gaminti? smile.gif
---
Kaip gerai, kad radai gerų košių.
---
Žinok aš neturiu tokio nusistatymo, kad tokios geros, o tokios blogos ar pan. Aš kiekvienų tiesiog žiūriu sudėtį, ar nėra cukraus, ar nėra priedų ir t.t. Man "švariausios" pasirodė tos Holle, Topfer, Hipp irgi yra normalios kai kurios
---

As irgi atsitiktinai perskaiciau vienam saite atsiliepimus, tada jau ir parduotuvej atkreipiau demesi kad atskirai parduoda tas plokstes. Siaip, jei neperskaityciau, tai taip ir naudociau biggrin.gif

Dar nepirkau, bet noriu nusipirkt is avent, kur verda ant garu ir sutrina po to.
Avent scf 870 arba naujesni modeli scf 875. Truputi palengvins gaminima, maziau indu reikes plaut biggrin.gif

Hipp radau tik viena be misinio, bebi irgi, man rodos grikiu kose bus tik is rusisku gamintoju.
O milupos rodos visos su misiniu buvo.
Laiko dar yra, cia tik taip , del viso ko paemiau, jei nesurasciau nieko pas mus. Vistiek kol prie darzoviu pripras.
O pvz., antra maitinima nuo kada zadi ivedinet? Kazkaip tai sesele sake kad gana greit galima.

Atsakyti
QUOTE(Ciel @ 2016 10 09, 21:15)
As irgi atsitiktinai perskaiciau vienam saite atsiliepimus, tada jau ir parduotuvej atkreipiau demesi kad atskirai parduoda tas plokstes. Siaip, jei neperskaityciau, tai taip ir naudociau  biggrin.gif
---
Dar nepirkau, bet noriu nusipirkt is avent, kur verda ant garu ir sutrina po to.
Avent scf 870 arba naujesni modeli scf 875. Truputi palengvins gaminima, maziau indu reikes plaut  biggrin.gif
---
Hipp radau tik viena be misinio, bebi irgi, man rodos grikiu kose bus tik is rusisku gamintoju.
O milupos rodos visos su misiniu buvo.
Laiko dar yra, cia tik taip , del viso ko paemiau, jei nesurasciau nieko pas mus. Vistiek kol prie darzoviu pripras.
O pvz., antra maitinima nuo kada zadi ivedinet? Kazkaip tai sesele sake kad gana greit galima.

Tai dar man paaiškink, kam ta plokštė reikalinga? 4u.gif
---
Aš irgi noriu to Avent aparato. Tik, kiek pažiūrėjau ir paklausinėjau, atrodo, kad naujas nuo seno skiriasi tik tuo, kad naujas dar ir atšildo, ir pašildo. O kaina skiriasi gerokai unsure.gif Mums atšildymo f-jos nereikia, nes šaldytos mėsos nenaudosim turbūt, o tos kelios uogos atitirps perliejus verdančiu vandeniu ar įmetus į košę. O pašildyti irgi galima paprastai. Todėl bent aš negalvoju, kad labai reikalingos tos naujos f-jos. Kad palengvins tas agregatas viską, ko gero, kad taip. Bent jau kas turi, patenkinti. Ir dėl to, kad plauti tik vienas indas labai patogu ir nereikia stovėti, prižiūrėti, maišyti, pilstyti kažkur kitur sutrynimui. O labiausiai man patinka, kad viskas garuose, daug daugiau visko lieka (naudingų medžiagų, vitaminų), negu verdant vandenyje.
---
Dėl antro maitinimo nežinau taip iš anksto, žiūrėsiu kaip seksis valgyti apskritai ir tada galvosim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 09 spalio 2016 - 22:04
Sveikutes,

Vis paskaitau, ka snekat, bet parasyt nebespeju smile.gif apie avento aparata kalbat, as irgi jo noriu. Kas rasit gera kaina, pasidalinkit. Del saldytos mesos, tai as zinokit naudodavau, nes po labai mazai reikia, nelakstysi kas dien sviezios pirkti. Nupirkdavau pvz kokia triusio dali, ja supjaustydavau mazais gabaliukais ir dedavau i kamera, tada taip pat sunkokia kalakutiena. Pirkdavau Tymo turgui, jis tik karta per savaite, tai tekdavo saldyt.
Atsakyti
QUOTE(vakare @ 2016 10 09, 22:23)
Sveikutes,

Vis paskaitau, ka snekat, bet parasyt nebespeju smile.gif apie avento aparata kalbat, as irgi jo noriu. Kas rasit gera kaina, pasidalinkit. Del saldytos mesos, tai as zinokit naudodavau, nes po labai mazai reikia, nelakstysi kas dien sviezios pirkti. Nupirkdavau pvz kokia triusio dali, ja supjaustydavau mazais gabaliukais ir dedavau i kamera, tada taip pat sunkokia kalakutiena. Pirkdavau Tymo turgui, jis tik karta per savaite, tai tekdavo saldyt.

Kaip jūsų didelei kompanijai sekasi? smile.gif

Dabar kiek žiūrinėjau, bene geriausia kaina yra pigu.lt
Nors norėtųsi vistiek pigiau, o dar ir laiko yra, tai aš dar laukiu smile.gif
Yra dar ir visokiose kitose lietuviškose vaikiškų prekių svetainėse, bet jau kuris laikas ten rašo, kad prekės neturi ir neturi (vis pažiūrinėju).
Seniau, kai buvo neaktualu, vis beta.lt labai gera kaina būdavo, bet dabar, kai reikia, nebebūna niekad biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 09 spalio 2016 - 22:29
As irgi noriu to avent aparato, reikes pirkt smile.gif labai jau patogu.

Aciu Finna uz kosiu pasidalinima, galvojau ieskot, o dabar jau ant kelio uzvedei kur ju yra 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Jauniute, Finna, jei nebijot pirkti elektrinių daiktų iš užsienio, pasižvalgykit Avent garintuvų amazon.co.uk. Dabar ten naujesnis modelis 87svarai, senesnis apie 90. Siunčiantis per vežėjus kažkur 8 eurai prisideda. Tik ten sekti kainas reikia, nes aš pirkau senesnį modelį už 59 svarus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 10 09, 22:03)
Tai dar man paaiškink, kam ta plokštė reikalinga? 4u.gif
---
Aš irgi noriu to Avent aparato. Tik, kiek pažiūrėjau ir paklausinėjau, atrodo, kad naujas nuo seno skiriasi tik tuo, kad naujas dar ir atšildo, ir pašildo. O kaina skiriasi gerokai unsure.gif Mums atšildymo f-jos nereikia, nes šaldytos mėsos nenaudosim turbūt, o tos kelios uogos atitirps perliejus verdančiu vandeniu ar įmetus į košę. O pašildyti irgi galima paprastai. Todėl bent aš negalvoju, kad labai reikalingos tos naujos f-jos. Kad palengvins tas agregatas viską, ko gero, kad taip. Bent jau kas turi, patenkinti. Ir dėl to, kad plauti tik vienas indas labai patogu ir nereikia stovėti, prižiūrėti, maišyti, pilstyti kažkur kitur sutrynimui. O labiausiai man patinka, kad viskas garuose, daug daugiau visko lieka (naudingų medžiagų, vitaminų), negu verdant vandenyje.
---

Nes nugarele minksta yra, gaunasi kaip hamakas. Na bent jau City elite vezime. Nezinau kaip su kitais.

Na jo, tu funkciju ir man nereikia, bet kazkaip tai ziurejau lyg kainu skirtumas buvo 10 ar 20 euru, nepamenu jau.

Saldyta mesa as naudodavau, supjaustydavau gabaliukais ir i saldykli. Bet cia tikriausiai ta funkcija skirta jau paruosto maisto atitirpinimui.
Atsakyti
QUOTE(cytrynka @ 2016 10 10, 08:26)
Labas  4u.gif

Jauniute, Finna, jei nebijot pirkti elektrinių daiktų iš užsienio, pasižvalgykit Avent garintuvų amazon.co.uk. Dabar ten naujesnis modelis 87svarai, senesnis apie 90. Siunčiantis per vežėjus kažkur 8 eurai prisideda. Tik ten sekti kainas reikia, nes aš pirkau senesnį modelį už 59 svarus  biggrin.gif

bet man mb sako gali neatitikti rozetes ar netgi itampa, nes uzsieny kitaip ten, o kaip ten turi buti as ir nzn 4u.gif
beto dabar pagalvojau juk turbut jei ten pirksi garantija tai negalios, ar galios?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciel @ 2016 10 10, 09:03)

Bet cia tikriausiai ta funkcija skirta jau paruosto maisto atitirpinimui.

as ir taip supratau, isisdedi paruosta i toki inda ju, o paskui idedi ir pasildo smile.gif

bet tai tuose kombainiukuose as kaip suprantu kosiu jau nepasidarysim ane?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 10 10, 12:15)
bet man mb sako gali neatitikti rozetes ar netgi itampa, nes uzsieny kitaip ten, o kaip ten turi buti as ir nzn  4u.gif
beto dabar pagalvojau juk turbut jei ten pirksi garantija tai negalios, ar galios?smile.gif
Papildyta:
as ir taip supratau, isisdedi paruosta i toki inda ju, o paskui idedi ir pasildo smile.gif

bet tai tuose kombainiukuose as kaip suprantu kosiu jau nepasidarysim ane?smile.gif

Tai gi ne is US perkat, o jei ir is tenai, tai yra adaptoriai rozetem.
Del garantijos bus sudetingiau, bet man rodos avent turetu but ir Lt atstovybe.
Aisku, geriau vietoj pirkt, bet jei pvz., pas vokiecius daug pigiau bus, tai imsiu is tenai.

Man rodos ne, bet o kam ten koses ruost? Vistiek gi tas pirktines reikia tik su vandeniu sumaisit.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 10 10, 12:15)
bet man mb sako gali neatitikti rozetes ar netgi itampa, nes uzsieny kitaip ten, o kaip ten turi buti as ir nzn  4u.gif

Reikia kištuko specialaus, svaras kainuoja, kiek Lietuvoj nežinau. Mes nemažai elektrinių daiktų iš uk turim, tai ir kištukų turim biggrin.gif dėl garantijos manau ir lietuvoj turėtų būt Avent atstovybė..
Atsakyti