QUOTE(Ciel @ 2016 10 09, 00:53)
Nuo kada zadi det aliejuka? Jau veliau, ne kaip tik prades ragaut koses?
---
Tik nezinau as City mini yra idetas pakietinimas i nugarele. Elite nebuvo, tai pirkom atskirai tokia kaip plokste. Galima, aisku, ir paciam iskarpyt, bet laiko jau nebuvo.
---
Jau radau holle kosyciu vienam dk saite, kur siuncia is vokieciu. Paziuresiu dar sveikuoliu par-j, kaip tik labai gera moteriske dirba tenai, viska isaiskina ir pataria pastoviai.
---
O tai tos hipp koses skaitosi ne labai geros? Bebi yra rusiska, bet grikiu tik tokia buvo.
---
Tik nezinau as City mini yra idetas pakietinimas i nugarele. Elite nebuvo, tai pirkom atskirai tokia kaip plokste. Galima, aisku, ir paciam iskarpyt, bet laiko jau nebuvo.
---
Jau radau holle kosyciu vienam dk saite, kur siuncia is vokieciu. Paziuresiu dar sveikuoliu par-j, kaip tik labai gera moteriske dirba tenai, viska isaiskina ir pataria pastoviai.
---
O tai tos hipp koses skaitosi ne labai geros? Bebi yra rusiska, bet grikiu tik tokia buvo.
Aliejus dėsiu nuo pradžių (iš pradžių vistiek ten tik po kelis lašus dėsis). Juos nuo pradžių galima. Be to, mūsų prie extra virgin alyvuogių jau ir pripratęs, su juo vitaminą D gauna
---
Ui, apie pakietinimus visai nieko nežinau dar. Iš tavęs apie tokį dalyką pirmą kartą išgirdau. Domėsimės vėliau jais dar. Dabar maitinimo reikalai arčiausi, tai dabar bliūdelius, šaukštelius žiūrinėju
Gal pirkai kokį agregatą makalošėms gaminti?
---
Kaip gerai, kad radai gerų košių.
---
Žinok aš neturiu tokio nusistatymo, kad tokios geros, o tokios blogos ar pan. Aš kiekvienų tiesiog žiūriu sudėtį, ar nėra cukraus, ar nėra priedų ir t.t. Man "švariausios" pasirodė tos Holle, Topfer, Hipp irgi yra normalios kai kurios (tik daug su mišiniais, ir visokiais priedais, bet yra ir visai be), Bebi išvis nežiūrėjau, o Milupa man pasirodė pačios blogiausios vaikams, ten beveik nėra be to, ko vaikams negalima ar kas negerai. Aišku, aš visų neperžiūrėjau
---
jauniute, kur pirkai tą purškiklį?