QUOTE(*odiseja* @ 2016 10 01, 20:06)
As tai labai gerai matau kada riebus pienukas prasideda, is pradziu traukia ir ryja greit, o po to, kai riebus atiteka, tai leciau, sunkiau traukia traukia traukia, prirenka gurksni ir tik tada nurija.
Aš dažniausiai duodu vieną, bet vakarais retai kada vienos gana, tai duodu ir antrą, tik tiek, kad jau po gana ilgo laiko ta antra būna
QUOTE(Linden @ 2016 10 01, 20:28)
Finna, visa info apie primaitinimą iš tavo pasakojimų labai svarbi ir laukiama ! kelk, kad ir iš kitos temos, kur rašei, visaip tinka :-) nors nesiruošiu pradėt anksčiau 6 mėn., bet domiuosi ir kaupiu informaciją :-) jos pilna internete, bet su tavo pagrįsta nuomone man daug priimtiniau. Juolab, kad tavo požiūris į praktiškai viską man priimtinas :-)
O gal jau rinkaisi antrąją auto kėdutę ? kad jau pirmą tokią pačią pirkom, tai matyt kriterijai panašūs. Aš dar tik ruošiuosi kada važiuot natūroj apžiūrėt, tada testai, įvertinimai ir rinkris gera kaina.
Apie primaitinimą tikrai nesukelsiu visko čia iš kitur, nes daug diskutavom, ne kartą, daug postų atskirų, ir tas buvo ne SM
Dar ir su draugėm/kolegėm ieškojom visokios info, bandėm atrasti didžiausią tiesą, nes ne vienai, ir man dabar, ypač tas aktualu ir svarbu, o nuomonių daug ir visokių, dabar ypač (ypatingai po to, kai vienas gyd populiariame žurnale neseniai paskelbė "sensaciją" ir siūlė elgtis labai drąsiai ir taip, kas prieštarauja kai kuriems dideliems tyrimams ir ne iš oro sugalvotoms rekomendacijoms, kurios yra dar vis nepakeistos iki šiol
). Ir šiaip, šita tema- neišsemiami klodai, galima ir knygą parašyti, gal net ne vieną
Aš iš anksto nesu nusistačiusi datos tikslios kada pradėsim (išvis mano požiūriu, mamos labai neteisingai daro, kai niekuo nepagrindžiant susigalvoja, kad va,
stuktels viena ar kita data ir tada jau startuos, svarbu yra žiūrėti į visumą ir svarbiausia į tai, ar vaikas tikrai jau pasiruošęs, vaiko pasirengimas yra labai svarbu, nes tai pamatas daug ko, kas ir kaip bus ateity, o ir per anksti negerai, ir per vėlai negerai), nors manau irgi, kad be panašiai 6mėn. kažin ar atsiras požymiai ( gana retam kam tikrame gyvenime atsiranda
), o kas kitiems požymis, iš tiesų, tas yra nebūtinai. Pvz su viena mama kalbam aną dieną, ji sako- jau tikrai reikėjo primaitinti, nes kišo pirštus į burną ir jau dantis išdygo
Pirštų, kumščių ir kt kišimas į burną yra geras dalykas ir normalus raidos etapas (jei pagal jį, būčiau primaitinusi jau mažiausiai mėnesį
), dėl dantų jau kita tema, būna kam išdygsta 10mėn. pirmas, būna kitas jau gimsta su dantim. Neprotinga nei vienam laukti vos ne iki metų, nei kitą košėm iškart maitinti nuo gimimo
Kėdutę kitą greičiausiai Cybex Sirona pirksim. Norėjom Pallas M-Fix, bet dar mūsų jaunuolis ryškiai jai per mažas bus kurį laiką
Vėliau ją pirksim, jei nieko per tą laiką kito, verto dėmesio, neatsiras