QUOTE(Finna @ 2016 09 29, 15:05)
Ciel, dėl mišinių į košes. Aš nepirkau jų ir nepirksiu. Man vien nuo minties apie juos bloga pasidaro. Nesuprantu kam vaikui kišti visokią sintetiką, spės dar visko to privalgyti, kai paaugs ir užaugs. Dėl to, kad būtų sočiau, asmeniškai man ne argumentas, nematau tikslo užkimšinėti vaiką, kad kuo sočiau būtų. Kam?
Ciel, kiek jūsų mažylė sveria dabar? Mūsų irgi plonytis manekenas toks, dabar sveria vos daugiau nei 6,1kg ir yra 65cm ūgio (nuo pradžių maždaug +2850g ir +13cm). Mūsiškis pradžioje dar daugiau svorio priaugdavo, dabar mažiau, bet jis aktyvus (dabar daug daugiau ir kcal išdegina ), guvus, ir tuštinasi 2-3 kartus per dieną, ir šlapinasi gerokai daugiau negu būtų pakankamai. Net nežadu sukti dėl to galvos, matyt toks žmogaus sudėjimas
Finna, zinok, maniske irgi jauciu koki etapa pereina, nes ir nakti nesuprasi kaip miega, ir dienos metu irgi. Anksciau toks ligesnis miegelis buvo is ryto, dabar jau keleta dienu nusistume visai i vakara. Vakar lauke pravaiksciojau beveik iki 8, po to jau namo nuejau, tai atsibudo po kokio 15 min. Uzvakar tas pats.
Ir nakti kazkaip tai visada pavykdavo su (.) uzmigdyt. O siandien atsibudo apie puse 7 rodos ( dar tamsu gi ir vakar tik apie 23 uzmigo) ir nereikia jai (.). Gulejo ziurejo i mane , as atseit miegu . Tai po to nusibodo jai matyt, tai apsiverte ir labas rytas. Po valandos vel uzmigo.
Zinok, del to misinio man irgi nelabai daejo. Is pradziu pagalvojau kad virt ant vandens, o po to tiesiog dapilt jo. Tai sakau, as geriau savo pieno nusitrauksiu. Su dukra taip ir dariau, i darzoviene nusitraukdavau. Tai sako, ne, reikia virt ant pieno. Ai...tegul sako Dar sake aliejaus ipilt sauksteli.
Tu nuo kokiu kosiu planuoji pradet ? Nuo pirktiniu, kur nuo 6 men., be pieno sudety ar pati virsi? As galvoju nuo skirtu vaikam , kur reikia vandeniu praskest ir kur sudety nera pieno. Idomu, ar yra tokiu. Dukrai duodavau, buvo, is milupos rodos.
Maniske irgi tiek pat sveria, namuose sveriu pati, ugis buvo 64 pries pora savaiciu, kai sesele lanke. Bet sake ok, nereikia primaitint iki 6 men.