Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai 2016, 40 tema

QUOTE(Finna @ 2016 09 29, 15:05)

Ciel, dėl mišinių į košes. Aš nepirkau jų ir nepirksiu. Man vien nuo minties apie juos bloga pasidaro. Nesuprantu kam vaikui kišti visokią sintetiką, spės dar visko to privalgyti, kai paaugs ir užaugs. Dėl to, kad būtų sočiau, asmeniškai man ne argumentas, nematau tikslo užkimšinėti vaiką, kad kuo sočiau būtų. Kam? smile.gif

Ciel, kiek jūsų mažylė sveria dabar? Mūsų irgi plonytis manekenas toks, dabar sveria vos daugiau nei 6,1kg ir yra 65cm ūgio (nuo pradžių maždaug +2850g ir +13cm). Mūsiškis pradžioje dar daugiau svorio priaugdavo, dabar mažiau, bet jis aktyvus (dabar daug daugiau ir kcal išdegina biggrin.gif ), guvus, ir tuštinasi 2-3 kartus per dieną, ir šlapinasi gerokai daugiau negu būtų pakankamai. Net nežadu sukti dėl to galvos, matyt toks žmogaus sudėjimas smile.gif

Finna, zinok, maniske irgi jauciu koki etapa pereina, nes ir nakti nesuprasi kaip miega, ir dienos metu irgi. Anksciau toks ligesnis miegelis buvo is ryto, dabar jau keleta dienu nusistume visai i vakara. Vakar lauke pravaiksciojau beveik iki 8, po to jau namo nuejau, tai atsibudo po kokio 15 min. Uzvakar tas pats.
Ir nakti kazkaip tai visada pavykdavo su (.) uzmigdyt. O siandien atsibudo apie puse 7 rodos ( dar tamsu gi ir vakar tik apie 23 uzmigo) ir nereikia jai (.). Gulejo ziurejo i mane , as atseit miegu . Tai po to nusibodo jai matyt, tai apsiverte ir labas rytas. Po valandos vel uzmigo.

Zinok, del to misinio man irgi nelabai daejo. Is pradziu pagalvojau kad virt ant vandens, o po to tiesiog dapilt jo. Tai sakau, as geriau savo pieno nusitrauksiu. Su dukra taip ir dariau, i darzoviene nusitraukdavau. Tai sako, ne, reikia virt ant pieno. Ai...tegul sako biggrin.gif Dar sake aliejaus ipilt sauksteli.
Tu nuo kokiu kosiu planuoji pradet ? Nuo pirktiniu, kur nuo 6 men., be pieno sudety ar pati virsi? As galvoju nuo skirtu vaikam , kur reikia vandeniu praskest ir kur sudety nera pieno. Idomu, ar yra tokiu. Dukrai duodavau, buvo, is milupos rodos.

Maniske irgi tiek pat sveria, namuose sveriu pati, ugis buvo 64 pries pora savaiciu, kai sesele lanke. Bet sake ok, nereikia primaitint iki 6 men.
Atsakyti
QUOTE(Ciel @ 2016 09 29, 17:36)
Maniske irgi tiek pat sveria, namuose sveriu pati, ugis buvo 64 pries pora savaiciu, kai sesele lanke. Bet sake ok, nereikia primaitint iki 6 men.

o kodėl jus lanko seselė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 29, 12:10)
Vakar buvo svertis ir matuotis jaunuolis, tad: per 3 savaites +700 g (iš viso turi 7200 g) ir +3 cm (iš viso turi 63 cm). Prie mažesnių, bet auga gražiai, proporcingai smile.gif

Nedidukas ūgiu, mano 3 mėn 62 cm buvo. Net įdomu kiek dabar per 2 mėn paaugo, šian reabilitologė sakė, kad aukšta mergina ax.gif
Atsakyti
O mano 2 mėn ir vienos savaitės buvo 63 biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo repečkė: 29 rugsėjo 2016 - 20:34
QUOTE(repečkė @ 2016 09 29, 19:33)
o kodėl jus lanko seselė?  g.gif

Nes tokia sistema, mes ne LT gyvenam. Bet kai buvom LT, su vyresnele irgi lankydavo.
Atsakyti
Sveikos,nuo liepos SM nebuvau;) tai dickis atostogavo I darzeli nejo. Tai kur atostogaut isvaziuojam;)
O daug nauju niku matau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledi: 30 rugsėjo 2016 - 18:54
Ačiū merginos už vakarykščius sveikinimus! Finna, HappyAngel - jūsų mažylius taip pat su sukaktim 4u.gif
QUOTE(Ciel @ 2016 09 29, 14:23)
Finna, tavo vyruka su 4 men., vi-ka, tavo mergyte irgi su 4 men.

Jau 5! showoff.gif Ačiū ačiū )
Gavo vakar vaikas ta proga brokolių ragauti. Na puikiai suėjo, matau kad tikrai jau visai laikas jai. Aišku iš pradžių susiraukė ) Bet skaičiau, kad dauguma vaikų susiraukia pirmąjį "tikrąjį" maistą paragavę. Reikia žiūrėti, ar žiojasi kitam "kąsniui". Mūsiškė dar ir kaip žiojosi, tik duokit. O šiandien jau ir šypsojosi, ir net džiaugsmingai cypė valgydama )
Atsakyti
Mano turtui iš niekur nieko naktimis ėmė pūsti pilvuka. Taip stipriai. Vis prabunda, verčiasi ant pilvo, stena, tada apsiramina, prašosi valgyt, užmiega ir vėl iš naujo visos procedūros. Nesuprantu nuo ko pučia. Atrodo nieko naujo ir neįprasto nevalgiau. Gal dėl to kad prieš naktį maitint pradėjau iš abiejų (.) nes anksčiau tik iš vienos pusės pakakdavo. Jūs iš abiejų maitinate pusių? Nesusiduriat su tokiom problemom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(repečkė @ 2016 10 01, 13:27)
Mano turtui iš niekur nieko naktimis ėmė pūsti pilvuka. Taip stipriai. Vis prabunda, verčiasi ant pilvo, stena, tada apsiramina, prašosi valgyt, užmiega ir vėl iš naujo visos procedūros. Nesuprantu nuo ko pučia. Atrodo nieko naujo ir neįprasto nevalgiau. Gal dėl to kad prieš naktį maitint pradėjau iš abiejų (.) nes anksčiau tik iš vienos pusės pakakdavo. Jūs iš abiejų maitinate pusių? Nesusiduriat su tokiom problemom?  g.gif

Pries nakti valgo visad is abieju, bet tokiu problemu ner smile.gif
Atsakyti
Maniskei irgi as manau pute nakti, nes kojom spardesi ir neramiai miegojo. Ir man paciai vakar kazkoks diskomfortas buvo, nezinau nuo ko
Atsakyti
maniskiui pastarosiom dienom lb pucia unsure.gif tenka vel duoti lasiuku, nes rekimas istisas kitaip, o ir siaip lb daug pirsnoja 4u.gif
Atsakyti
O kodėl maitinat iš abiejų (*) vieno maitinimo metu. Juk tada gauna tik liesą pieną....
Atsakyti