QUOTE(Lucidity @ 2016 11 02, 16:58)
Nepykstu tikrai, juk ne jūs tas mano planetas taip sudėliojot
Man tik liūdna, kad nei meilės, nei karjeros.. Paprastai žmonės būna ties viena sritimi labiau susikoncentravę ir sėkmingi, tad gaunasi, jog kita kenčia. O aš tokia iš viso be nieko.. Dar nuo viso šito streso ir sveikata kenčia.
Dėl gyvenamosios vietos, tai aš jau dabar esu užsienyje. Bet vat ir galvoju, ar bandyti kokį kitą užsienį, ar namo grįžti..
O dėl internetinių pažinčių - bandžiau ir jas. Bet internetu neįmanoma chemijos pajusti. Kažkaip daug energijos taip išnaudoju (kurios pas mane ir taip nėra daug), o rezultatas - vis tiek nulinis.
Man tik liūdna, kad nei meilės, nei karjeros.. Paprastai žmonės būna ties viena sritimi labiau susikoncentravę ir sėkmingi, tad gaunasi, jog kita kenčia. O aš tokia iš viso be nieko.. Dar nuo viso šito streso ir sveikata kenčia.
Dėl gyvenamosios vietos, tai aš jau dabar esu užsienyje. Bet vat ir galvoju, ar bandyti kokį kitą užsienį, ar namo grįžti..
O dėl internetinių pažinčių - bandžiau ir jas. Bet internetu neįmanoma chemijos pajusti. Kažkaip daug energijos taip išnaudoju (kurios pas mane ir taip nėra daug), o rezultatas - vis tiek nulinis.
Aš kažkada labai labai seniai irgi ieškojau būdų kaip surasti tą vienintelį... ir būdavo užsiregistruoju, pabūnu maximum 2 sav., ir lauk iš ten, nes nepakęsdavau kai kurių žmonių bukumo Nu bet pagalvojau, negali taip būti, kad tik aš tokia, galvojau yra ir normalių vyriškos lyties atstovų, kurie apsiuosto ir pabandę, pasibaisėja ir pabėga. Tai va sukūriau spąstus, galvoju reikia filtruoti iš karto, kiekvieną dieną tik naujausius narius ir juos kalbinti... kol jie da neišsigandę ir nesprukę į krumus Na man suveikė, pabandykite ir Jūs, tačiau manau jog bėda gali būti AMBICIJŲ TRŪKUME, jeigu kažko lb lb lb norite, Jūs turite siekti to visomis galimybėmis ir taip lengvai nepasiduoti.
Nesistebiu, kad Jūs jau užsienyje, nes dabartinis Jūsų planetarinis laikotarpis ir sėdi 12-ame buste., tad netgi norejau teirautis del to... isvykote greiciau nei atejo palankus laikas, nes pagrindinis periodas Jus ten isnese. Ir sakykite kaip Jums ten financiskai?