Įkraunama...
Įkraunama...

VEDŲ ASTROLOGIJA 2

QUOTE(Lucidity @ 2016 11 02, 16:58)
Nepykstu tikrai, juk ne jūs tas mano planetas taip sudėliojot smile.gif

Man tik liūdna, kad nei meilės, nei karjeros.. Paprastai žmonės būna ties viena sritimi labiau susikoncentravę ir sėkmingi, tad gaunasi, jog kita kenčia. O aš tokia iš viso be nieko.. Dar nuo viso šito streso ir sveikata kenčia.

Dėl gyvenamosios vietos, tai aš jau dabar esu užsienyje. Bet vat ir galvoju, ar bandyti kokį kitą užsienį, ar namo grįžti..

O dėl internetinių pažinčių - bandžiau ir jas. Bet internetu neįmanoma chemijos pajusti. Kažkaip daug energijos taip išnaudoju (kurios pas mane ir taip nėra daug), o rezultatas - vis tiek nulinis.

Aš kažkada labai labai seniai irgi ieškojau būdų kaip surasti tą vienintelį... ir būdavo užsiregistruoju, pabūnu maximum 2 sav., ir lauk iš ten, nes nepakęsdavau kai kurių žmonių bukumo ax.gif Nu bet pagalvojau, negali taip būti, kad tik aš tokia, galvojau yra ir normalių vyriškos lyties atstovų, kurie apsiuosto ir pabandę, pasibaisėja ir pabėga. Tai va sukūriau spąstus, galvoju reikia filtruoti iš karto, kiekvieną dieną tik naujausius narius ir juos kalbinti... kol jie da neišsigandę ir nesprukę į krumus biggrin.gif Na man suveikė, pabandykite ir Jūs, tačiau manau jog bėda gali būti AMBICIJŲ TRŪKUME, jeigu kažko lb lb lb norite, Jūs turite siekti to visomis galimybėmis ir taip lengvai nepasiduoti.

Nesistebiu, kad Jūs jau užsienyje, nes dabartinis Jūsų planetarinis laikotarpis ir sėdi 12-ame buste., tad netgi norejau teirautis del to... isvykote greiciau nei atejo palankus laikas, nes pagrindinis periodas Jus ten isnese. Ir sakykite kaip Jums ten financiskai?
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2016 11 02, 20:11)
Aš kažkada labai labai seniai irgi ieškojau būdų kaip surasti tą vienintelį... ir būdavo užsiregistruoju, pabūnu maximum 2 sav., ir lauk iš ten, nes nepakęsdavau kai kurių žmonių bukumo  ax.gif  Nu bet pagalvojau, negali taip būti, kad tik aš tokia, galvojau yra ir normalių vyriškos lyties atstovų, kurie apsiuosto ir pabandę, pasibaisėja ir pabėga. Tai va sukūriau spąstus, galvoju reikia filtruoti iš karto, kiekvieną dieną tik naujausius narius ir juos kalbinti... kol jie da neišsigandę ir nesprukę į krumus  biggrin.gif  Na man suveikė, pabandykite ir Jūs, tačiau manau jog bėda gali būti AMBICIJŲ TRŪKUME, jeigu kažko lb lb lb norite, Jūs turite siekti to visomis galimybėmis ir taip lengvai nepasiduoti.

Nesistebiu, kad Jūs jau užsienyje, nes dabartinis Jūsų planetarinis laikotarpis ir sėdi 12-ame buste., tad netgi norejau teirautis del to... isvykote greiciau nei atejo palankus laikas, nes pagrindinis periodas Jus ten isnese. Ir sakykite kaip Jums ten financiskai?

Ha, geras triukas, kažkaip nepagalvojau apie tai..

Na, ambicijų pas mane mažokai.. Kalbant apie žmones, tai man atrodo, kad negaliu kaip beprotė kažko siekti, jeigu jis manęs nenori. Taip jau išgąsdinau vieną; būtent tokį, kurį per internetą radau, ir kuris (išsigandęs ten esančių, ne manęs tuo metu) labai greitai anketą išsitrynė biggrin.gif

Dėl finansų, tai buvo visko čia.. Dabar nėra kažkokie stebuklai, nors išgyventi užtenka. Bet apie nekilnojamąjį turtą kol kas net nesvajoju. Vat ir galvoju dabar, kad gal reikėtų kažkaip karjeros kryptį pasukti, kad tie finansai pajudėtų į gerąją pusę. O ir dabartinis darbo pobūdis (pardavimai) yra visiškai ne man..
Atsakyti
Ambicija - siekti uzsibrezto tikslo, o ne - persekioti kita zmogu. Bet paieskose sakykite viska atvirai, kad norite vaiku, seimos, namu ir t.t. ATKRIS visie bailiai ir nevykeliai, bukite atvira siame procese. O jeigu zmogus apsigalvoja, ieskokit toliau... Zmones kurie lb daug pasieke tai 80 proc savo ambiciju deka ir tik 20 itakos pasaliniu priezasciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 02 lapkričio 2016 - 19:45

Sveiki Zunkeli   Gal galite kazka ir apie mane pasakyti? As gimusi 1977 05 23  laikas 00.15. Mane domina seimos santykiai? Seima turiu, taciau santykiai su vyru prasti. Labai skirtingi zmones esam. Taip pat negaliu atrasti savo kelio karjeros srityje?

Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2016 11 02, 20:57)
<p>Sveiki Zunkeli   Gal galite kazka ir apie mane pasakyti? As gimusi 1977 05 23  laikas 00.15. Mane domina seimos santykiai? Seima turiu, taciau santykiai su vyru prasti. Labai skirtingi zmones esam. Taip pat negaliu atrasti savo kelio karjeros srityje?</p>

Sveiki, Iloncikas,

Na zinokite vyro padetis Jusu lb silpna, bet prie tu santykiu netobulumo prisidedate ir Jus. Esate be galo aikštinga, nenusileidžianti, ginanti savo nuomonę, nepaklūstanti. Manyčiau, kad netgi yra nedidelis potraukis ir "paragauti uždraustų vaisių" ar bent turėti minčių apie tai... Visas Jūsų gyvenimas įstrigęs nuolatiniame konfliktų sprendime, bet iš dalies Jums toks gyvenimo būdas priimtinas rolleyes.gif ...manyčiau, kad kitaip gyventi Jums netgi nebūtų įdomu.

Karjera ypatingai susijusi su kurybine veikla, ten kur reikia kurybiskai isspresti problemas. Tinkamas darbas butu ir su vaikais, mokomoji veikla, tiek markeringo sritys.
Atsakyti
Zunkeli, gal galite mano artimo žmogaus "žvaigždes paskaityti"? Labiausiai domintų šeimos (meilės), sveikatos ir karjeros sritys.
Duomenis atsiųsiu pm.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2016 11 03, 13:21)
Zunkeli, gal galite mano artimo žmogaus "žvaigždes paskaityti"? Labiausiai domintų šeimos (meilės), sveikatos ir karjeros sritys.
Duomenis atsiųsiu pm.
Ačiū

Nemazai pinigelių to Jūsų artimo žmogaus gyvenime... ir lb daug panašumų jam keliauti į svečią šalį nuo 2010 m., tad arba jis isvykes arba tikrai greitai keliaus... Sveikatos buklė nebloga, tačiau gali kamuoti visokie negalavimai, kuriems net daktarai neranda paaiškinimo, tokios realiai kitoje plotmėje egzistuojančios ligos, tai gali būti dvasiniai susirgimai... Meilės sritis tikrai gali būti itin pareikalaujanti daug išbandymų. Pats žmogus turėtų būti toks ekstravagantiškas ir mėgstantis būti pastebėtas...
Karjera susijusi su didelių srautų žmonių bendravimu, gali būti netgi ir aktyvi kūrybinė veikla, bet komunikavimo tikrai turėtų netrūkti, taip pat gali buti IT kompiteriniai verslai...
Atsakyti

Nemazai pinigelių to Jūsų artimo žmogaus gyvenime...

Zunkeli, nelabai teisingai šįkart vedos rodo :(  :

pinigų iki dabar to žmogaus gyvenime tikrai nėra tiek, kad šakėm vartytų :);

gyvena LT ir nesiruošia kitur;

dėl sveikatos - kiek žinau, yra problemų;

ekstravagancijos - nerasta...

Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2016 11 04, 12:19)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Zunkelis" data-cid="71181737" data-time="1478212124">
<div>
<p>Nemazai pinigelių to Jūsų artimo žmogaus gyvenime...</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Zunkeli, nelabai teisingai šįkart vedos rodo verysad.gif  :</p>
<p>pinigų iki dabar to žmogaus gyvenime tikrai nėra tiek, kad šakėm vartytų smile.gif;</p>
<p>gyvena LT ir nesiruošia kitur;</p>
<p>dėl sveikatos - kiek žinau, yra problemų;</p>
<p>ekstravagancijos - nerasta...</p>

Gali buti laiko netikslumas. As ziurejau pagal 15:30
Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2016 11 04, 12:19)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Zunkelis" data-cid="71181737" data-time="1478212124">
<div>
<p>Nemazai pinigelių to Jūsų artimo žmogaus gyvenime...</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Zunkeli, nelabai teisingai šįkart vedos rodo verysad.gif  :</p>
<p>pinigų iki dabar to žmogaus gyvenime tikrai nėra tiek, kad šakėm vartytų smile.gif;</p>
<p>gyvena LT ir nesiruošia kitur;</p>
<p>dėl sveikatos - kiek žinau, yra problemų;</p>
<p>ekstravagancijos - nerasta...</p>

Jūs man siuntėte tik apytikslį laiką, tad turėkite omenyje jog astrologija remiasi tiksliai matematiniais skaičiavimais pagal planetų padėtis gimimo metu. Jeigu laikas tik apytikslis ir nežinomas, tad ir rezultatas toks pats unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras Zunkeli, turiu vieną klausimėlį, gal galite pagelbėti mano draugei? Nesinori Jūsų apkrauti labai, bent trumpai smile.gif

Moteris: E , gimusi 1992.04.14 Kaunas, apie 20.30val
Vyras: R, gimęs 1995.09.24 (miestas ir laikas nežinomas)

Kokia tų santykių perspektyva? 4u.gif

Ačiū labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eirona @ 2016 11 07, 19:56)
Labas vakaras Zunkeli, turiu vieną klausimėlį, gal galite pagelbėti mano draugei? Nesinori Jūsų apkrauti labai, bent trumpai smile.gif
Moteris: E , gimusi 1992.04.14 Kaunas, apie 20.30val
Vyras: R, gimęs 1995.09.24 (miestas ir laikas nežinomas)

Kokia tų santykių perspektyva? 4u.gif

Ačiū labai  wub.gif

Neimanoma suderinamumo pažiūrėti be tikslaus laiko, įsisavinkite tai. Astrologija reikalauja ypatingai tikslių matematinių skaičiavimų. Pažiūrėsiu tik perspektyvą meilės iš moters pusės, nes kitaip to padaryti neįmanoma.

Nelb tikėtina, kad šie santykiai išaugs į kažką daugiau, nes laikas santykių plėtojimui nėra palankus. Ištekėti šiai moteriai didžiausia tikimybė tik po 36 m.

Šeimyninį gyvenimą arba partnerio susiradimą ypatingai neigiamai gali veikti "autoritetingas" moters vaidmuo (jos pačios), toks ganėtinai egoistinis dėmesio ir pripažinimo reikalavimas, tad ypatingai reikėtų valdyti šį aspektą, kad būtų kuo mažiau "Aš", "Mano", "Man" ir t.t. Žmogui reikėtų mokytis gerbti ir kito nuomonę, nes kitu atveju santykiai gali kentėti, šiaip bendradabiavimui ar verslo reikalams tai lb neigiama savybė, tad greičiausiai daugiausiai bet kokie bendri planai su artimais draugais pasibaigia kivirčais ar plano išbaigimo neįvykdymu.
Atsakyti