Įkraunama...
Įkraunama...

VEDŲ ASTROLOGIJA 2

QUOTE(Indonezija_ @ 2016 10 26, 08:04)
Tai, manau, teikti pagalbą galima ne darbo metu.  smile.gif
O sakykite mes ateiname į šį pasaulį su tam tikru tikslu, kurį nulemia mūsų ankstesnį gyvenimai (karma). Ar sudarant horoskopą galima padėti pakeisti likimą į gerą, išvalyti karmą? unsure.gif
O kokia profesija galėtu būti tinkama šiam žmogui: vyras, 1977-04-09, 16:25, Vilnius.
Šiuo metu verslininkas, teisininkas.  4u.gif

O porų suderinamumą irgi galima įvertinti? Tik pvz. jei poros netinka pagal horoskopą, tai ką daryti?  smile.gif Juk mus sujungia ne šiaip sau, taip jau duota, kad susitinka savo karmomis panašus žmonės.

Zmogaus karma tai ir yra jo gimimo metu vykstanti planetu itaka... Pakeisti ar isvalyti to neimanoma, taciau tai valdyti zinant kas ir kaip turi polinki vykti yra daug lengviau ;)
Sutinki zmogu, kuris tau skirtas pagal planetos padetis ir pakeitus partneri situacija tikrai nepasikeis... mes nuolat grysime prie panasaus zmogaus ar santykiu susiklostymo situacijos... Tik "Nuolankumas" - samoningas, malda, savikontrole gali padeti tai valdyti, bei zinojimas koks likimas mums skirtas.
Atsakyti
Aš galvojau, kad karmą mes atnešame iš praeitų savo gyvenimų. Koks buvau praeitame, tokį kūną ir karmą gauni. Bent jau tai supratau bestudijuodamą Ajurvedą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indonezija_ @ 2016 10 26, 09:14)
Aš galvojau, kad karmą mes atnešame iš praeitų savo gyvenimų. Koks buvau praeitame, tokį kūną ir karmą gauni. Bent jau tai supratau bestudijuodamą Ajurvedą.  ax.gif

Cia yra teorij, viena is dogmu... nepatarciau tuo remtis ir klausineti saves kodel "mano gyvenimas toks?" Toks jis, nes gimete u atitinkamu planetu itaka., viskas paprasta kaip 2x2.

Zmogui, kurio duomenis siuntete karjera teises srityje, bankineje veikloje, mokymuose yra itin gerai tinkanti, su metai tendencija karjerai gereti yra lb puiki, manau taip ir palaipsniui vyks, bet problema yra "perdegimo" tendencija nuolatinis poreikiskeissti darbus, stabilumas karjeros srityje lb mazai tiketinas. Taip pat lb didelis poreikis slepti kas vyksta darbe, su kokiais projektais veikiama, nebendradarbiajama su kitaip bedradarbiais,ieskoma individualios veiklos. Lb gerai tiktudirbti VSD ar kitose valstybines paslaptis sauganciose istaigose. Yra tendencija romanu uzmezgimo darbe, taip pat su media, kuryba darbines veiklos ;)
Atsakyti
Ačiū. 4u.gif
Nebeklausinėju jau kodėl mano gyvenimas toks. smile.gif
Priimu savo gyvenimą tokį koks yra, stengiuosi gyventi dorai. Priimti visus išbandymus ir t.t.
Po trupučiuką ajurveda, vedos sustato viską į vietas, tik laukia ilgas pasikeitimų kelias. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indonezija_ @ 2016 10 26, 09:37)
Ačiū.  4u.gif
Nebeklausinėju jau kodėl mano gyvenimas toks.  smile.gif
Priimu savo gyvenimą tokį koks yra, stengiuosi gyventi dorai. Priimti visus išbandymus ir t.t.
Po trupučiuką ajurveda, vedos sustato viską į vietas, tik laukia ilgas pasikeitimų kelias.  ax.gif

Sekmes siame nauju atradimu kelyje ;)
Atsakyti
Ar galima sudaryti horoskopą trumpam laikui, na pvz. šiems ir kietiems metams.
Ar galės horoskopas pasakyti ar laukia nemalonumai ir kuo baigsis arba ką reikia padaryti, kad viskas kuo sklandžiau baigtusi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indonezija_ @ 2016 10 27, 08:12)
1. Ar galima sudaryti horoskopą trumpam laikui, na pvz. šiems ir kietiems metams.
2. Ar galės horoskopas pasakyti ar laukia nemalonumai ir kuo baigsis arba ką reikia padaryti, kad viskas kuo sklandžiau baigtusi?  biggrin.gif

1. Ne negalima arba tai bus itin trumpas ir aiskus atsakymas. Vedų Astro yra gyvenimo filosofija ir horo daromas pagrindiniems žmogaus gyvenimo metams nuo 20 - 60 m., kuomet žmogus aktyviausiai gyvena gyvenimą.
2. Taip horoskopas gali pasakyti kuomet yra nemalonumų ir sunkių laikotarpių etapai ir kada jų galima pabaiga. Taip puikiai matoma pagal planetarinius laikotarpius, kurie valdo gyvenimą viename ar kitame tarpsnyje.
Atsakyti
Zunkeli, gal galėtumei ir man 'žvaigždes paskaityti'? ax.gif 1983.08.08 11:15 Vilnius

Šiuo metu mane neramina karjeros perspektyvos. Ar pagaliau atrasiu savo kelią? Ar galiu save realizuoti interjero dizaino srityje? Ar visgi turėčiau pasukti kitu keliu?

Kitas, ne mažiau opus klausimas: kokios perspektyvos romantinėje srityje? Kokie šansai pagaliau sutiktį Tą-man-skirtąjį ir įsimylėti bei sukurti šeimą? Vis dažniau apima jausmas, kad laikas bėga kažkur pro šalį..

Be galo dėkinga!
Atsakyti
QUOTE(Lucidity @ 2016 10 31, 23:17)
Zunkeli, gal galėtumei ir man 'žvaigždes paskaityti'?  ax.gif  1983.08.08 11:15 Vilnius

Šiuo metu mane neramina karjeros perspektyvos. Ar pagaliau atrasiu savo kelią? Ar galiu save realizuoti interjero dizaino srityje? Ar visgi turėčiau pasukti kitu keliu?

Kitas, ne mažiau opus klausimas: kokios perspektyvos romantinėje srityje? Kokie šansai pagaliau sutiktį Tą-man-skirtąjį ir įsimylėti bei sukurti šeimą? Vis dažniau apima jausmas, kad laikas bėga kažkur pro šalį..

Be galo dėkinga!

Lucidity, Sveika 4u.gif

Karjeros padėtis deja silpnoka ir nuolat vedanti į kintamumą, nepasitenkinimą, atleidimą ir pan. Labiausiai mano supratimu Jums tiktų matematinės, logistinės, vadybos, aministravimo sritys... bet itin didelės sėkmės deja nelb yra, stenkitės save valdyti ir išsilaikyti ilgiau vienoje vietoje tik tuomet pasieksite kažko daugiau.

Meilės sritis Jums šiuo metu ypatingai aktuali, sakyčiau jog buvo lb lb suaktyvėjusi iki rimtų įsipareigojimų 2011-2013 m., bet greičiausiai kažkas nepavyko... Jūsų vietoje lb neskubėčiau tuoktis, būkite protinga tai nėra ta sritis kur galėsite pasiekti ypatingos sėkmės. Gal jeigu Jums priimtinas varijantas pagyveni ilgeliau, susilaukti vaikų (nes laukas jau pradeda spausti) ir tik tada žiūrėti kaip teisiškai įsipareigoti vienas kitam. Sakyčiau kažkokie rimtesni meilės santykiai pradės rastis tik nuo 37 m.

Turėkite omenyje, kad Jūs atėjote į šį gyvenimą išmokti labai svarbią pamoką susijusią su santykiais ir antrąja puse ir deja ta pamoka gali būti lb skausminga jeigu nepaklusite jos mokytojui - Visatai.

Stiprybės Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2016 11 02, 16:15)
Lucidity, Sveika  4u.gif
...
Stiprybės Jums  4u.gif

Ačiū Zunkeli.
Kažkaip tik dar liūdniau pasidarė.. Negalvojau, kad abi sritys bus visai nieko gero nežadančios..
O iš viso bent kas nors gero nusimato? angel_sadangel.gif

Dėl šeimos, tai man teisinis jos aspektas mažai rūpi. Man pirmiausia svarbu surastį savo žmogų, su kuriuo norėčiau kažką kurti. O vaikai ir būtų tos kūrybos dalis.. Atvirkšinis variantas, deja, manęs visiškai nežavi..

Dėl darbo, vis gaunasi taip, kad tenka dirbi mažai kvalifikuotą darbą, nors turiu du aukštuosius. Tarsi kažkas vis kiša koją susirasti kažką, kur jausčiausi reikalinga, naudinga ir save realizuojanti. O gal tai tik aš pati.. unsure.gif

O gal man šalis, kuriuoje dabar gyvenu, visiškai netinka? Gal sulaukčiau didesnės sėkmės, jeigu išvažiuočiau kitur? Ar grįžčiau į Lietuvą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucidity: 02 lapkričio 2016 - 18:29
QUOTE(Lucidity @ 2016 11 02, 16:28)
Ačiū Zunkeli.
Kažkaip tik dar liūdniau pasidarė.. Negalvojau, kad abi sritys bus visai nieko gero nežadančios..
O iš viso bent kas nors gero nusimato? angel_sadangel.gif

Dėl šeimos, tai man teisinis jos aspektas mažai rūpi. Man pirmiausia svarbu surastį savo žmogų, su kuriuo norėčiau kažką kurti. O vaikai ir būtų tos kūrybos dalis.. Atvirkšinis variantas, deja, manęs visiškai nežavi..

Dėl darbo, vis gaunasi taip, kad tenka dirbi mažai kvalifikuotą darbą, nors turiu du aukštuosius. Tarsi kažkas vis kiša koją susirasti kažką, kur jausčiausi reikalinga, naudinga ir save realizuojanti. O gal tai tik aš pati..  unsure.gif

O gal man šalis, kuriuoje dabar gyvenu, visiškai netinka? Gal sulaukčiau didesnės sėkmės, jeigu išvažiuočiau kitur? Ar grįžčiau į Lietuvą?

Na nesupykite labai ant manes, patikekite tikrai man nesmagu sakyti tokias, o ne - kitokias zinias zmogui... Darbinei sriciai koja ir kisa tokia planetu padetis, tiesiog Jus niekada neatsirasite tinkamu laiku tinkamoje vietoje kad padaryti kazkokia ispudinga karjera, nes planeta valdanti Jūsų karjera yra itin silpna. Turėtumėte turėti lb gerą vaizduotę, tad pasistenkite ją panaudoti savo gyvenime ieškant naujų sričių, gal galėtumėte pradėti kažką naujo.

Meilės padėtis nelengva, bet pagerejimas matomas nuo 37 m., tad naudokites proga, šį laikotarpį teks pralaukti, kitaip nebus. Tikiu, kad netgi ir ištekėsite tarp 2021-2023 m., tad nėra viskas taip jau ir blogai tiesiog reikia luktelti ir apsisarvuoti kantrybe 4u.gif

Astrografija as nelb tikiu, nes tik 50 proc., pasikeicia padėtys, taciau pradinės gimimo vietos vis vien visą gyvenimą lieka valdancios zmogaus gyvenimą. Pažiūrėjau Jums išvykimo galimybės taigi jos tikrai neblogos financiniu atžvilgiu, manau Jums pavyktų įsitvirtinti neblogai svečioje šalyje. Realiai nuo 2018 m., tikrai galite rimtai griebti šią idėją už ragų ir vykdyti šį planą... Manau pamėginti vertėtų vien dėl financinės sėkmės, kur bus tikrai naudinga Jums. Juk prarasti nelb yra ką., bet turėkite omenyje, kad svečioje šalyje sutikti antąją pusę bus dar sunkiau. Gal vis tik vertėtų pabandyti internetines pažintis... manau ten rimtai ieškant ir žinant ko nori galimybių ypatingai daug ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 02 lapkričio 2016 - 18:51
QUOTE(Zunkelis @ 2016 11 02, 19:40)
Na nesupykite labai ant manes patikekite tikrai man nesmagu sakyti tokias, o ne kitokias zinias zmogui... Darbinei sriciai koja ir kisa tokia planetu padetis, tiesiog Jus niekada neatsirasite tinkamu laiku tinkamoje vietoje kad padaryti kazkokia ispudinga karjera, nes planeta valdanti Jūsų karjera yra itin silpna. Turėtumėte turėti lb gerą vaizduotę, tad pasistenkite ją panaudoti savo gyvenime ieškant naujų sričių, gal galėtumėte pradėti kažką naujo.
...
Gal vis tik vertėtų pabandyti internetines pažintis... manau ten rimtai ieškant ir žinant ko nori galimybių ypatingai daug  ax.gif

Nepykstu tikrai, juk ne jūs tas mano planetas taip sudėliojot smile.gif

Man tik liūdna, kad nei meilės, nei karjeros.. Paprastai žmonės būna ties viena sritimi labiau susikoncentravę ir sėkmingi, tad gaunasi, jog kita kenčia. O aš tokia iš viso be nieko.. Dar nuo viso šito streso ir sveikata kenčia.

Dėl gyvenamosios vietos, tai aš jau dabar esu užsienyje. Bet vat ir galvoju, ar bandyti kokį kitą užsienį, ar namo grįžti..

O dėl internetinių pažinčių - bandžiau ir jas. Bet internetu neįmanoma chemijos pajusti. Kažkaip daug energijos taip išnaudoju (kurios pas mane ir taip nėra daug), o rezultatas - vis tiek nulinis.

Atsakyti