QUOTE(AngelinaBalerina @ 2018 06 19, 21:31)
Labas Zunkeli, Skaiciau suzaveta jusu darbu ir nedrasiai kreipiuosi taip pat. Mane labai jaudina mintis, kad as jau tuoj busiu puse gyvenimo nugyvenusi, taciau cigones likimas busto ir salies prasme tarsi koks prakeiksmas lydi nuo gimimo, nes mano tevai irgi vis kelesi is vietos i vieta. Jaunesnes seses mano jau seniai nurime. As tikrai nebegaliu suskaiciuoti kiek vietu pakeiciau ir kur esu gyvenusi. Stai dabar, po dvieju nepavykusiu santuoku, jau visa desimtmeti laimingai gyvenu su savo issvajotu princu, gausioje seimoje, taciau keliauninko dalia nesibaigia. Gyvenam dabar uzsienyje, patinka, taciau taip pat ilgimes ir Lietuvos, bet finansiskai ten mums visai prastai buvo, o ir visi trys vaikai sia sali jau laiko savo namais. Ketvirtas grizo Lietuvon, nepatiko uzsienis- del jo ilgesys irgi drasko sirdi. Ar kada nors dar sitam gyvenime stabilizuosis mano gyvenimas ir kokioj saly? Labai busiu jums dekinga ♥ 1973 8 20, Vilkaviskis. Mama sake apie 13 valanda.
Ačiū už gražius žodžius ;) ...tikrai lb nedaugelis tai įvertina ir dar padėkoja, maždaug tokiu požiūriu... "žiūrėk, nes čia man reikia", o po to nei Ačiū nepasako ;) Tad smagu kai kažkas parašo ir gražų žodį ;)
Situacija man pažystama savo pačios kailiu, tad lb lb lb gerai Jus suprantu ir tą moterišką poreikį namams ir stabilumui ;)
Šiaip žinkite Jūsų likimas tikrai yra svetur, tačiau yra tikimybė kažkokiu itin lengvu būdu įgyti itin didelius namus, tarytum jie nukristų iš dangaus, gal koks paveldėjimas ar nėra tokios tikimybės??? Ir tai lb tikėtina nuo 2024 m ir vėliau ir pačios planetos laikas tuo metu stovi savuose namuose - gimtoje žemėje, tad manyčiau jog gryžimas namo įvyks būtent nuo to laikotarpio. Ar gyvensite ir gyvenimą baigsite svetur, nežinau, bet manyčiau jog vyks kažkoks nuolatinis važinėjimas pirmyn atgal dar lb ilgą laiką... Susitaikykite su tuo, tai tarsi Jūsų gyvenimo kelias, jau turėjote priprasti... kitaip nebus ;) tad aukštyn nosį