Įkraunama...
Įkraunama...

VEDŲ ASTROLOGIJA 2

QUOTE(Kis Kis Kis @ 2018 05 03, 03:56)
<p>Laba diena, niekaip nepavyksta įsitvirtinti gyvenime (finansiškai). Jau jaučiuos nevykėlė.. o taip norisi tvirtai stovėt ant kojų  rolleyes.gif  gal galit patart kurioj srity ieškot savęs? (1983.09.13. Apie 23 val. Šilutė)</p>

Sveiki,

Na ganėtinai sunkus likimas Jums duotas ir jau vien dėl įtemptos minčių padėties, taip pat turite polinkį manipuliuoti žmonėmus bei situacijomis... O žmonės nėra kvaili, visada atminkite, kad ką Jūs išsiunčiate Visatai tai visa tai sugrįžta Jums pačiai ;) Būkite budri!!!
Jokiais būdais nevažiuokite svetur, namuose Jums gyventi daug palankiau... Pagerėjimą matau tiek 2026 m., toks daug šviesesnis finansinis laikas, bet tikrai ne kažkas ypatingo, tiesiog viskas palankiau dėliosis į vietas ;)
Atsakyti

Labai aciu uz atsakyma🙂 toki greita 😉 

Atsakyti

P.s. gal galit paaiskinti kas yra itempta minciu padetis?

Atsakyti
Sveiki, prasau paziurekit mano klausima del suderinamumo ir asmenine zinute, kur nurodziau abieju partneriu laikus.
Labai dekinga!
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2018 05 03, 21:29)
<p>P.s. gal galit paaiskinti kas yra itempta minciu padetis?</p>

Pačiame silpniausiame galimame ženkle, o tai neduoda Jums minčių, idėjų stabilumo, manyčiau neesate konkreti, nežinote ko norite ir t.t. Tai yra duotybė ir jos nepakeisite
Papildyta:
QUOTE(MioMio @ 2018 05 04, 04:16)
Sveiki, prasau paziurekit mano klausima del suderinamumo ir asmenine zinute, kur nurodziau abieju partneriu laikus.
Labai dekinga!

Tik Vidutiniškas, didelė pagalba yra ta, kad abiejų mėnulių padėtys po tuo pačiu ženklu tad mąstote tikrai panašiai. Tačiau Jūs santykiuosi esate lb įsitempusi su degtuko sindromu, Jus viskas erzina, o po didelio barnio ar lėkščių svaidymo pabaiga dažniausiai užbaigiama itin aistringu seksu biggrin.gif wh ha... Su Jumis gyvenant ramybės nelb gali būti, o vyrai kaip katinai... nelb mėgsta įtampos ;) Taip, kad ieškokite nusirminimui praktikų... beja Jūsų vyras dažnai gali būti tingus, nesąžiningas, "suktas" tas taip pat Jums priduoda pykčio sklindančio link jo... Jūs idealizuojate santykius, norite jų pavyzdinių ir nelb suvokiate jog taip NEBŪNA. Santykiai tai nuolatinis darbas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 04 gegužės 2018 - 10:50
Sveiki. Šiuo metu ieškau darbo užsienyje. Ar rasiu ir kaip man seksis? 4u.gif

Prienai. 1986 birželio 5 d. 23:35
Atsakyti
QUOTE(Laimeta @ 2018 05 04, 17:49)
Sveiki. Šiuo metu ieškau darbo užsienyje. Ar rasiu ir kaip man seksis? 4u.gif

Prienai. 1986 birželio 5 d. 23:35

Sveiki 4u.gif

...tikrai nenoriu Jūsų itin liūdinti, bet "maukit" iš to užsienio kuo greičiau, Jums ten būti netgi yra pavojinga sveikatai bei gyvybei ypač šiuo einamuoju laikotarpiu. Sėkmės aš Jums ten nematau, deja :/ geriau kurkite verslą LT, nes panašu jog likimas vis vien atves link to ;)
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2018 05 05, 00:33)
Sveiki  4u.gif

...tikrai nenoriu Jūsų itin liūdinti, bet "maukit" iš to užsienio kuo greičiau, Jums ten būti netgi yra pavojinga sveikatai bei gyvybei ypač šiuo einamuoju laikotarpiu. Sėkmės aš Jums ten nematau, deja :/ geriau kurkite verslą LT, nes panašu jog likimas vis vien atves link to ;)

Oho, tikrai nuliūdinote. Na, planuose tikrai saugi šalis. O kas gali tokio atsitikti? unsure.gif
Ar tai kalbant apie bet kurią pasaulio šalį?.. Galbūt tai psichologinis nusiteikimas, kuris įtakoja tokias prognozes? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimeta @ 2018 05 05, 07:21)
Oho, tikrai nuliūdinote. Na, planuose tikrai saugi šalis. O kas gali tokio atsitikti? unsure.gif
Ar tai kalbant apie bet kurią pasaulio šalį?.. Galbūt tai psichologinis nusiteikimas, kuris įtakoja tokias prognozes?  unsure.gif

Užsienio šalį valdanti planeta, gyvenimas svetur pas Jus yra pavojingam 8-ąjame būste. Tai yra pavojinga padėtis, gali nuolat persekioti visokios nelaimės. Yra ir kitas lb neigiamas aspektas tarp Rahu ir Ketu padėčių šioje srityje, panašu jog nuo kažko LT bandėte pabėgti..., bet čia gali būti šuolis nuo musės ant dramblio. Bet Jūs pasiteiraukite ir kt astrologų nuomonės, nes negalima remtis tik viena įžvalga. Tikiu jog rasite teisingą sprendimą ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 07 gegužės 2018 - 01:53
QUOTE(Zunkelis @ 2018 03 12, 20:20)
jolantėle1030, Tu visų pirma turi suvokti, kad aš neturiu jokios teisės tau pasakyti ir sužlugdyti tavo viltis surasti gyvenimo meilę!
Didžioji problema čia ta jog Tu esi atsiskyrėlė ir mėgsti būti įlindusi į savo kiautą bei savąjį pasaulėlį. Tokiems žmonėms nėra lengva santykiuose, tačiau aš Tau matau lb aktyvų laikotarpį meilės srityje nuo 2019 m. vasaros iki 2022 m pr., netgi lb didelė tikimybė tame laikotarpyje ištekėti. Vyras tavo gali būti kitatautis arba sutiktas svetur, turėk tai omenyje. Santuoka itin pagerins tavo finansinę padėtį, padės įgyti savus namus ir jie bus ganėtinai prašmatnūs.

Verslas Tau tikrai tinkama sritis, o ypač kas susiję su rūpinimuisi žmonėmis/vaikais/mityba ir t.t., fantazijos turi taip pat, bet ar padarysi iš to verslą abejoju. Netgi lb didelė tikimybė po santuokos valgyti duoną iš verslo srities.

Pinigų pas tave pačią nėra daug, bet Tau nemažas jų srautas ateina per santuoką-partnerystę.

Laba diena ir vel jus patrukdysiu. Tiesiog vis neiseina vienas dalykas is galvos. O horoskopas gali parodyti ar tas zmogus tas kitatatautis vaikinas apie kuri kalbejot jau yra man pazistamas ar dar ji tik sutiksiu? 4u.gif parasysiu jums i pm savo duomemis.
Ir dar vienas dalykas. Pakeiciau darba. Bet nesu juo patenkinta. Nezinau ar teisingai pasielgiau ten nueidama dirbti. Ir kas toliau mano darbibej srityj nusimato. Dirbu poliklinikoje registraturoje.
Aciu jums labai is anksto smile.gif atleiskit gal anakart ir nelabai taktiskai sureagavau i jusu atsakyma. Tiesiog tuo laiku nuotaika bloga buvo.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif noreciau pasiteirauti, ar butu kas, kas galetu pasiziureti mano asmenini horoskopa? smile.gif
Atsakyti

Labas Zunkeli, Skaiciau suzaveta jusu darbu ir nedrasiai kreipiuosi taip pat. Mane labai jaudina mintis, kad as jau tuoj busiu puse gyvenimo nugyvenusi, taciau “cigones” likimas busto ir salies prasme tarsi koks prakeiksmas lydi nuo gimimo, nes mano tevai irgi vis kelesi is vietos i vieta. Jaunesnes seses mano jau seniai nurime. As tikrai nebegaliu suskaiciuoti kiek vietu pakeiciau ir kur esu gyvenusi. Stai dabar, po dvieju nepavykusiu santuoku, jau visa desimtmeti laimingai gyvenu su savo issvajotu princu, gausioje seimoje, taciau keliauninko dalia nesibaigia. Gyvenam dabar uzsienyje, patinka, taciau taip pat ilgimes ir Lietuvos, bet finansiskai ten mums visai prastai buvo, o ir visi trys vaikai sia sali jau laiko savo namais. Ketvirtas grizo Lietuvon, nepatiko uzsienis- del jo ilgesys irgi drasko sirdi. Ar kada nors dar sitam gyvenime stabilizuosis mano gyvenimas ir kokioj saly? Labai busiu jums dekinga ♥ 1973 8 20, Vilkaviskis. Mama sake apie 13 valanda.
Atsakyti