Šiaip imant bendrąja prasme Jums gyvenime santykiai su vyru/ais (čia jau priklauso nuo Jūsų pačios) yra duoti ganėtinai harmoningi, tad neieškokite problemų tose srityse. Didžioji problema yra pasitikėjimo savimi stoka, nemokėjimas už save pastovėti, gali būti netgi ne itin stipri imuninė sistema ar pati sveikata... Va čia sritys ties kuriomis reiktų dirbti
Miela, m.s., Jums santykiai suteikia pasitikėjimo savimi, be jų Jūs nesijaučiate gyva/laiminga. Tačiau aš tikrai nepasakyčiau jog Jums vyras kažkaip ypatingai įtakotų pinigų uždirbimą, čia jau yra Jūsų pačios minčių kontrolės balansas. Tačiau, kažkaip iš pačio posto supratau jog stengiatės tarytum užgožti savo partnerį, konkuruoti su juo... NEDARYKITE TO, leiskite vyrui rūpintis Jumis ir džiaukitės tuo, kitaip nerasite savo laimės niekada, nes kūrybinė santykių jėga slypi tik Jumyse
Šiaip imant bendrąja prasme Jums gyvenime santykiai su vyru/ais (čia jau priklauso nuo Jūsų pačios) yra duoti ganėtinai harmoningi, tad neieškokite problemų tose srityse. Didžioji problema yra pasitikėjimo savimi stoka, nemokėjimas už save pastovėti, gali būti netgi ne itin stipri imuninė sistema ar pati sveikata... Va čia sritys ties kuriomis reiktų dirbti
Esate teisi tiek dėl santykių, tiek dėl nepasitikėjimo savimi... Ačiū
Aš negaliu pakomentuoti Jūsų suderinamumo, nes nėra vyro gimimo laiko. Be viso to į Jūsų klausimą nėra atsakymo, nes atsakymą žinote tik Jūs pati. Sėkmės
Zunkelis, aš taip pat labai laukčiau jūsų atsakymo!
Norėčiau jog dar kartą perskaitytumėt savo gimimo detales ir atsiūstumėte taip kaip reikia.
Darbinė sritis atrodo ganėtinai sudėtinga dėl to, kad turite sunkumų paklusti darbdaviams ir vykdyti nurodymus, lb dažnai tokiems žmonėms sunku būna persilaužti ir jie atranda savo sėkmę tik dirbdami patys sau.
Pastojimas lb realus greitu metu jeigu vyksta aktyvus veiksmas, tikrai nematau tam jokių kliūčių.
Dėkoju už atsakymą
Dekui!
Laba diena, niekaip nepavyksta įsitvirtinti gyvenime (finansiškai). Jau jaučiuos nevykėlė.. o taip norisi tvirtai stovėt ant kojų gal galit patart kurioj srity ieškot savęs? (1983.09.13. Apie 23 val. Šilutė)
Zunkelis, perskaitykit asmenines zinutes. Turiu jums klausima, o pastas rodo, kad deja net neskaitet.