Įkraunama...
Įkraunama...

VEDŲ ASTROLOGIJA 2

QUOTE(Zunkelis @ 2018 03 12, 20:20)
jolantėle1030, Tu visų pirma turi suvokti, kad aš neturiu jokios teisės tau pasakyti ir sužlugdyti tavo viltis surasti gyvenimo meilę!
Didžioji problema čia ta jog Tu esi atsiskyrėlė ir mėgsti būti įlindusi į savo kiautą bei savąjį pasaulėlį. Tokiems žmonėms nėra lengva santykiuose, tačiau aš Tau matau lb aktyvų laikotarpį meilės srityje nuo 2019 m. vasaros iki 2022 m pr., netgi lb didelė tikimybė tame laikotarpyje ištekėti. Vyras tavo gali būti kitatautis arba sutiktas svetur, turėk tai omenyje. Santuoka itin pagerins tavo finansinę padėtį, padės įgyti savus namus ir jie bus ganėtinai prašmatnūs.

Verslas Tau tikrai tinkama sritis, o ypač kas susiję su rūpinimuisi žmonėmis/vaikais/mityba ir t.t., fantazijos turi taip pat, bet ar padarysi iš to verslą abejoju. Netgi lb didelė tikimybė po santuokos valgyti duoną iš verslo srities.

Pinigų pas tave pačią nėra daug, bet Tau nemažas jų srautas ateina per santuoką-partnerystę.

Aciu uz atsakyma. Taip esu atsiskyrele. Toks mano budas. Bet kiekvienas juk esam su savo charakteriu ir budu. O kalbant apie pinigus kad santuoka pagerins finansine padeti. Gal ir taip. Tik kad pinigai man nerupi. Mano kitos vertybes. Be meiles man santykiai nieko verti. Gal per didele romantike esu. Bet man svarbiau meile pagarba ir supratimas. Pinigai paskutineje vietoje. Nebent ta zmogu visa tai man duosianti tikrai mylesiu. Nes kitu atveju tai butu pievos visiskos. Kaip ir del vyro kitataucio. Nebent jis butu cia Lietuvoje gyvenantis. Vietinis turiu omenyje. Rusas, lenkas ar panasiai. Nes aplamai uzsienieciai manes nedomina. O pati i uzsieni vykt tikrai nesiruosiu. Net per trumpas keliones pazinciu nemezgu. Tai nezinau del tu kitatauciu. Turiu viena itarima. Bet nenoriu klaust. Nes bijau nusivilt. Ko gero meile teks palikt savieigai.
O del verslo. Tai tos sritys kurias isvardijot irgi manes netraukia. Tiesiog butent rupybai esu per jautri. Saltu nervu tam reikia. Esu socialine pedagogika baigusi bet butent del jautrumo ir saltu nervu stokos negaleciau to dirbt. O maisto sritis aplamai manes netraukia net jei man ir tinka. O stai kuryba tie papuosalai atvirksciai. Netgi labai traukia smile.gif aisku suprantu kad jus tik pasidalijot tuo ka jums rodo. Esu dekinga ir uz tiek smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Norėčiau paklausti apie man "numatomus" meilės santykius smile.gif Šiuo metu bendraujam su žmogumi, tačiau santykiai klostosi keistokai (bent jau mano supratimu). Būtų įdomu sužinoti, ką žvaigždutės apie tai kalba? Ką jos sako apie mano asmeninių santykių perspektyvas? Aš - L 1974.01.31, draugas D 1974.07.22

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2018 03 21, 11:16)
Laba  4u.gif
Norėčiau paklausti apie man "numatomus" meilės santykius smile.gif Šiuo metu bendraujam su žmogumi, tačiau santykiai klostosi keistokai (bent jau mano supratimu). Būtų įdomu sužinoti, ką žvaigždutės apie tai kalba? Ką jos sako apie mano asmeninių santykių perspektyvas? Aš - L 1974.01.31, draugas D 1974.07.22

Ačiū  smile.gif

Sveiki,

Reikalingas tikslus gimimo laikas, h ir min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 21 kovo 2018 - 13:43
QUOTE(Zunkelis @ 2018 03 21, 13:42)
Sveiki,

Reikalingas tikslus gimimo laikas, h ir min.

mano 12:05 Kaunas
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2018 03 21, 11:16)
Laba  4u.gif

Ačiū  smile.gif

Na Jūsų simpatija iš pirmo greito žvilgsnio atrodo kaip ganėtinai rimtas mergišius, Mintys jo taip pat itin egoistinės ir visas pasaulis turi suktis aplink jį, o pats nė piršto nepajudins... Neatrodo tai lb palankus varijantas šeimos kūrimui ar ramiam gyvenimui.

O dėl Jūsų pačios tai pati turite Venerą priartėjusią prie žemės savo gimimo laiku kas meilės srityje itin veikia prieš Jūsų sėkmę šioje srityje... Jūs itin giliai ir visa dūšia atdiduodate santykiams ir nemokate atsiriboti, prarandate save pačią, tarytum paskęstate... tai lb blogai ir tokiems žmonėms kaip Jus būtina surasti partnerį tik su panašia Veneros padėtin nes kitu atveju Jūs nesuprasite kodėl Jūs tiek daug atiduodate, o Jums nieko!
Pakilimas meilė srityje lb akivaizdus 21-23 m.
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2018 03 21, 23:21)
Na Jūsų simpatija iš pirmo greito žvilgsnio atrodo kaip ganėtinai rimtas mergišius, Mintys jo taip pat itin egoistinės ir visas pasaulis turi suktis aplink jį, o pats nė piršto nepajudins... Neatrodo tai lb palankus varijantas šeimos kūrimui ar ramiam gyvenimui.

O dėl Jūsų pačios tai pati turite Venerą priartėjusią prie žemės savo gimimo laiku kas meilės srityje itin veikia prieš Jūsų sėkmę šioje srityje... Jūs itin giliai ir visa dūšia atdiduodate santykiams ir nemokate atsiriboti, prarandate save pačią, tarytum paskęstate... tai lb blogai ir tokiems žmonėms kaip Jus būtina surasti partnerį tik su panašia Veneros padėtin nes kitu atveju Jūs nesuprasite kodėl Jūs tiek daug atiduodate, o Jums nieko!
Pakilimas meilė srityje lb akivaizdus 21-23 m.

ačiū smile.gif
Atsakyti

Laba diena, būčiau be galo dėkinga, jei galėtumėt pakomentuoti mano ir šio vyro suderinamumą. Ar įmanoma santuoka? Ar vyras patikimas ilgalaikėje perspektyvoje? Abu dirbam kūrybinius darbus, tai bijau gresiančių ego konfliktų, konkurencijos prtofesinėje sferoje... Tad ar ši sąjunga nepakenktų mano karjerai? Kūrybai? Ar nebūčiau užgožta? 

P.S. Man tai būtų antra santuoka.

Duomenis siunčiu Jums pm.

Iš anksto ačiū už Jūsų laiką :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(m.s. @ 2018 04 06, 07:39)
<p>Laba diena, būčiau be galo dėkinga, jei galėtumėt pakomentuoti mano ir šio vyro suderinamumą. Ar įmanoma santuoka? Ar vyras patikimas ilgalaikėje perspektyvoje? Abu dirbam kūrybinius darbus, tai bijau gresiančių ego konfliktų, konkurencijos prtofesinėje sferoje... Tad ar ši sąjunga nepakenktų mano karjerai? Kūrybai? Ar nebūčiau užgožta? </p><p></p><p>P.S. Man tai būtų antra santuoka.</p><p></p><p>Duomenis siunčiu Jums pm.</p><p></p><p>Iš anksto ačiū už Jūsų laiką 4u.gif​ </p><p></p><p></p>

laiško negavau, prašau siūskite detales dar kartą tik įsitikinkite jog turite gimimo laiką TAIP PAT
Atsakyti

Išsiunčiau laišką dar kartą, tikiuosi, šįkart pavyko Jus pasiekti :)

Atsakyti

Laba diena,

norėčiau suižinoti savo darbo perspektyvas. Taip pat, domina pastojimo klausimas. Ačiū  :4u: 

Gimusi Vilniuje, laikas 15.30 val.

Atsakyti
QUOTE(m.s. @ 2018 04 10, 07:42)
<p>Išsiunčiau laišką dar kartą, tikiuosi, šįkart pavyko Jus pasiekti smile.gif</p>

Suderinamumo pakomentuoti aš Jums tikrai negaliu nes nėra vyro tikslaus laiko. Tačiau turėkite omenyje kad jam nėra lengva išbūti ilgalaikėj sąjungoj, jam nuolat reikia kažkios ugnies/pakurstymo/spontaniškumo. O Jūsų pačios horo yra lb sėkmingo žmogaus, tikrai nedaug tokių tenka matyti ;) Tačiau Jūs save lb nuvertinate, jaučiatės dugne bei susidūrus su problemomis bėgate nuo jų, o ne jas spręndžiate. Dirbkite su šiomis sritimis ;)
Atsakyti

Suderinamumo pakomentuoti aš Jums tikrai negaliu nes nėra vyro tikslaus laiko. Tačiau turėkite omenyje kad jam nėra lengva išbūti ilgalaikėj sąjungoj, jam nuolat reikia kažkios ugnies/pakurstymo/spontaniškumo. O Jūsų pačios horo yra lb sėkmingo žmogaus, tikrai nedaug tokių tenka matyti ;) Tačiau Jūs save lb nuvertinate, jaučiatės dugne bei susidūrus su problemomis bėgate nuo jų, o ne jas spręndžiate. Dirbkite su šiomis sritimis ;)

Supratau, labai ačiū Jums ir už tiek! Iš tiesų esu ambicinga, bet niekur labai toli ar labai aukštai (bent tiek, kiek norėčiau) su tom ambicijom nepavyksta nueiti, nes vis jaučiuosi nepakankamai gera, atrodo, visi aplink talentingesni, geresni, vertesni, vidinis kritikas paralyžiuoja... O dar tas nepastovumas! Galva pilna idėjų, o valios joms įgyvendinti dažnai pritrūksta. Tiesa, man vienas astrologas kadaise buvo minėjęs, kad mano sėkmė ir karjera priklauso nuo partnerio/santuokos, kad atseit viena nieko negaliu padaryti. Nejaugi aš jau tokia pririšta prie kito žmogaus? Nes aš pati iš asmeninių stebėjimų matau, kad partnerystėje gaunu emocinį stabilumą, materialinę gerovę, bet drauge ir blokuojama mano asmeninė sėkmė, tarsi viską užsidirbu ne pati, bet per vyrą ateina (nors noro būt nuo vyro priklausoma toli gražu neturiu). O kol buvau viena - gebėjau ir savo sėkmę turėti, ir didesnius pinigus. Tiesiog kažkokia keista proporcija... 

Atsakyti