Įkraunama...
Įkraunama...

VEDŲ ASTROLOGIJA 2

"Vedų Astrologija yra pati seniausia astrologijos rūšis" - deja, ne.

Prisikabinsiu prie pačio pirmo posto ;) Vedų astrologija nėra pati seniausia astrologijos rūšis. Seniausia yra šumerų, Mesopotamijoje gyvenusių žmonių astrologija, ten jos lopšys. Į Indiją astrologija gal net iš Egipto ar net jau buvusi žinoma senovės Graikijoje ir iš šitų šalių paplito Indijoje ir  įgavo savotišką atspalvį, būdingą tik tai šaliai :) :) 

Jei skaitot rusų kalba galiu nurodyti rimtą knygą apie astrologijos istoriją. Ten viską rasit kas po kam.

Atsakyti
QUOTE(MMMarta @ 2018 01 20, 02:45)
<p></p><p></p><p>
"Vedų Astrologija yra pati seniausia astrologijos rūšis" - deja, ne.
</p><p></p><p></p><p>Prisikabinsiu prie pačio pirmo posto ;) Vedų astrologija nėra pati seniausia astrologijos rūšis. Seniausia yra šumerų, Mesopotamijoje gyvenusių žmonių astrologija, ten jos lopšys. Į Indiją astrologija gal net iš Egipto ar net jau buvusi žinoma senovės Graikijoje ir iš šitų šalių paplito Indijoje ir  įgavo savotišką atspalvį, būdingą tik tai šaliai smile.gif smile.gif </p><p></p><p>Jei skaitot rusų kalba galiu nurodyti rimtą knygą apie astrologijos istoriją. Ten viską rasit kas po kam.</p><p></p><p></p><p></p>

Labai butu idomu ;) Zinoma imeskite nuoroda, Aciu.
Atsakyti

Štai knygutė, radau ją visą online internete, net ieškoti iš kur atsisiųsti nereiks: 

http://www.astro-cab...-astrologii.htm

Ten priede antras punktas: Istocniki indijskoj astrologii

Atsakyti
QUOTE(IngaKaunas @ 2018 01 20, 00:29)

Labas vakaras, gal galite pažiürėti kokioje srityje sektusi vystyti verslą?
Esu I.
Gimusi 1990. 06.15
Kaunas. 9.30val.

Visa grožio industrija yra itin stipriai išreikšta, netgi gali būti dizainas, modeliavimas, rakdarbiai, interjero kūrimas, kosmetikos priemonių platinimas, darbas grožio industrijoj. Šiaip rekomenduočiau pabandyti išvykti svetur, bent jau trumpam, todėl, kad Jums pajamos astrologiniu atžvilgiu didėja svetur.
Atsakyti
Laba diena,
Ar sektusi varslas sveikos mitybos srityje?
Gimusi 12.31.1984, Klaipeda, 13:15

Aciu 4u.gif mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fiffan @ 2018 02 09, 12:22)
Laba diena,
Ar sektusi varslas sveikos mitybos srityje?
Gimusi 12.31.1984, Klaipeda, 13:15

Aciu 4u.gif  mirksiukas.gif  wub.gif

Sveika mityba bet kuriuo atveju susijusi su medicina, mokymais, turi būti lb stiprios planeto vandens ženkluose arba šaulyje., aš bent taip išsivaizduočiau 4u.gif

Tad galiu pasakyti tik tiek, kad Jūs turite itin daug naudingų žinių sveikos gyvensenos srityje, Jūsų intelektas itin intensyvus, stiprus, lb mėgstate mokytis, tai puikus požymiai profesionalios veiklos pradžiai. Tačiau Jūs galite būti nepastovi, aptingti, užsisvajoti, Jums gali pritrūkti ryžto tame kelyje, tad manyčiau jog sėkmingam verslui plėtoti reikia stipresnių asmeninių savybių žmogaus.
Atsakyti
Laba diena, kaip džiaugiuosi atradusi šią temą 4u.gif Su sužadėtiniu ketinam tuoktis, tačiau bendrose apžvalgose prisiskaitėm, kad šią vasarą daug užtemimų ir nepalankių laikotarpių, o taip norėtųsi naujai pradžiai gero starto, tad klausimas, ar galima pas Jus kreiptis dėl palankių dienų parinkimo? Labiausiai domina liepos pabaiga ir rugpjūčio pradžia, nors jei jau tikrai nieko gero tas laikotarpis nežada, ribas galim ir praplėsti smile.gif Jau skaičiau, kad šeštadienis nėra tam palanki diena, bet vis dėlto tikriausiai reikėtų ieškoti palankiausio šeštadienio... kol kas linkstam prie 08.04 labiausiai, kaip jis? Aišku, penktadienių ir po to kitų dienų irgi nesam išbraukę, bet jau būtų nepatogiau kai kuriems svečiams. Dar šiek tiek neramina, ar artimo žmogaus sveikata nepablogės ir galės dalyvauti mūsų šventėje, nes man tai labai svarbu. Jei galit pažiūrėti, atsiųsiu duomenis a.ž.
Atsakyti
QUOTE(moranda @ 2018 02 22, 16:12)
Laba diena, kaip džiaugiuosi atradusi šią temą  4u.gif  Su sužadėtiniu ketinam tuoktis, tačiau bendrose apžvalgose prisiskaitėm, kad šią vasarą daug užtemimų ir nepalankių laikotarpių, o taip norėtųsi naujai pradžiai gero starto, tad klausimas, ar galima pas Jus kreiptis dėl palankių dienų parinkimo? Labiausiai domina liepos pabaiga ir rugpjūčio pradžia, nors jei jau tikrai nieko gero tas laikotarpis nežada, ribas galim ir praplėsti  smile.gif Jau skaičiau, kad šeštadienis nėra tam palanki diena, bet vis dėlto tikriausiai reikėtų ieškoti palankiausio šeštadienio... kol kas linkstam prie 08.04 labiausiai, kaip jis? Aišku, penktadienių ir po to kitų dienų irgi nesam išbraukę, bet jau būtų nepatogiau kai kuriems svečiams. Dar šiek tiek neramina, ar artimo žmogaus sveikata nepablogės ir galės dalyvauti mūsų šventėje, nes man tai labai svarbu. Jei galit pažiūrėti, atsiųsiu duomenis a.ž.

Lb įdomus klausimas ;) bet atsakymas Jus tikrai nuvils, nes bet kokiu atveju aš nerekomenduosiu Jums tuoktis šeštadienį patinka tai Jums ar Ne! Nes šeštadienis yra saturno diena, sunkaus darbo/atsidavimo/pasiaukojimo, tad susituokus šią dieną santuoka pavirs į slegiančią gyvenimo patirtį, o rinktis reikia Jums... Gal dėl to lietuvių santuokos ir yra tokios nestabilios ir sekinančios...
Tinkamiausia diena tuontis yra ketvirtadienis ir penktadienis, o jeigu siekiate didelės vaisingos šeimos tuokitės pirmadienį ;)

Aš pati tuokiausi penktadienį, pasirinkusi tinkamą laiką ir pakol kas nenusivyliau ;)

Tuoktis liepos pb - rugpj pb lb netinkamas laikas, venkite jo. O jeigu domina konkretus laiko parinkimas, tuomet man reikalinga minėtų dienų data, tad rašykite į privatą ;) bet tai neturi būti šeštadienis!!!

Kad susituoksite tai faktas iki 33m. ir netgi aplankys atžalos tai irgi faktas! Bet padarykite tai sėkmingai ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 24 vasario 2018 - 14:26
QUOTE(Zunkelis @ 2018 02 24, 15:23)
Lb įdomus klausimas ;) bet atsakymas Jus tikrai nuvils, nes bet kokiu atveju aš nerekomenduosiu Jums tuoktis šeštadienį patinka tai Jums ar Ne! Nes šeštadienis yra saturno diena, sunkaus darbo/atsidavimo/pasiaukojimo, tad susituokus šią dieną santuoka pavirs į slegiančią gyvenimo patirtį, o rinktis reikia Jums... Gal dėl to lietuvių santuokos ir yra tokios nestabilios ir sekinančios...
Tinkamiausia diena tuontis yra ketvirtadienis ir penktadienis, o jeigu siekiate didelės vaisingos šeimos tuokitės pirmadienį ;)

Aš pati tuokiausi penktadienį, pasirinkusi tinkamą laiką ir pakol kas nenusivyliau ;)

Tuoktis liepos pb - rugpj pb lb netinkamas laikas, venkite jo. O jeigu domina konkretus laiko parinkimas, tuomet man reikalinga minėtų dienų data, tad rašykite į privatą ;) bet tai neturi būti šeštadienis!!!

Kad susituoksite tai faktas iki 33m. ir netgi aplankys atžalos tai irgi faktas! Bet padarykite tai sėkmingai ;)

Dėkoju už atsakymą smile.gif žinokit, dėl to šeštadienio vakar vakare kažkaip ir sužadėtinis jau suabejojo, nors jis astrologija labai daug ir nesidomi, tad atsižvelgiant i Jūsų patarimus rinksimės penktadienį. Jei gerai supratau, reikėtų parašyti privačiai mus dominančią datą? Ir rugpjūčio 3 geriau nesirinkti?
Atsakyti
QUOTE(moranda @ 2018 02 24, 13:32)
Dėkoju už atsakymą smile.gif žinokit,  dėl to šeštadienio vakar vakare kažkaip ir sužadėtinis jau suabejojo, nors jis astrologija labai daug ir nesidomi, tad atsižvelgiant i Jūsų patarimus rinksimės penktadienį. Jei gerai supratau, reikėtų parašyti privačiai mus dominančią datą?  Ir rugpjūčio 3 geriau nesirinkti?

Rinkitės pačią liepos pr., vidurį arba tik rugpj antrą pusę.
Atsakyti
Sveiki. Is vienos forumietes isgirdau apie jus geru atsiliepimu. Todel irgi nusprendziau parasyt. Juodai nesiseka meiles srityje. Tai butu idomu suzinot ar pagal horoskopa isvis istekesiu ir turesiu vaiku. Taip pat domina ir finansine sritis truputi. Darbu esu patenkinta tik atlyginimas ne per didziausias. Todel galvoju papildomai uzsidirbti kurdama papuosalus. Atrodo tas tikrai traukia. Ir ideju yra. Tik vat kazkaip nesirealizuoja tai. Nes mastau kad turiu tame issiskirti kazkuo. Kad sudomint zmones. Bet taip ir netrandu to viduriuko kaip sakant. O kurt ta pati ka kitos kuria nesinori. Norisi kazko savo. Tai vat idomu ar aplamai ar verta tuo uzsiimt. Nes pvz lankau siuvimo kursus bet jie manes visai netraukia. Ne taip kaip papuosalai. Savo duomenis atsiusiu jums i p.m. aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
jolantėle1030, Tu visų pirma turi suvokti, kad aš neturiu jokios teisės tau pasakyti ir sužlugdyti tavo viltis surasti gyvenimo meilę!
Didžioji problema čia ta jog Tu esi atsiskyrėlė ir mėgsti būti įlindusi į savo kiautą bei savąjį pasaulėlį. Tokiems žmonėms nėra lengva santykiuose, tačiau aš Tau matau lb aktyvų laikotarpį meilės srityje nuo 2019 m. vasaros iki 2022 m pr., netgi lb didelė tikimybė tame laikotarpyje ištekėti. Vyras tavo gali būti kitatautis arba sutiktas svetur, turėk tai omenyje. Santuoka itin pagerins tavo finansinę padėtį, padės įgyti savus namus ir jie bus ganėtinai prašmatnūs.

Verslas Tau tikrai tinkama sritis, o ypač kas susiję su rūpinimuisi žmonėmis/vaikais/mityba ir t.t., fantazijos turi taip pat, bet ar padarysi iš to verslą abejoju. Netgi lb didelė tikimybė po santuokos valgyti duoną iš verslo srities.

Pinigų pas tave pačią nėra daug, bet Tau nemažas jų srautas ateina per santuoką-partnerystę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 12 kovo 2018 - 20:22