QUOTE(moranda @ 2018 02 22, 16:12)
Laba diena, kaip džiaugiuosi atradusi šią temą
Su sužadėtiniu ketinam tuoktis, tačiau bendrose apžvalgose prisiskaitėm, kad šią vasarą daug užtemimų ir nepalankių laikotarpių, o taip norėtųsi naujai pradžiai gero starto, tad klausimas, ar galima pas Jus kreiptis dėl palankių dienų parinkimo? Labiausiai domina liepos pabaiga ir rugpjūčio pradžia, nors jei jau tikrai nieko gero tas laikotarpis nežada, ribas galim ir praplėsti
Jau skaičiau, kad šeštadienis nėra tam palanki diena, bet vis dėlto tikriausiai reikėtų ieškoti palankiausio šeštadienio... kol kas linkstam prie 08.04 labiausiai, kaip jis? Aišku, penktadienių ir po to kitų dienų irgi nesam išbraukę, bet jau būtų nepatogiau kai kuriems svečiams. Dar šiek tiek neramina, ar artimo žmogaus sveikata nepablogės ir galės dalyvauti mūsų šventėje, nes man tai labai svarbu. Jei galit pažiūrėti, atsiųsiu duomenis a.ž.
Lb įdomus klausimas ;) bet atsakymas Jus tikrai nuvils, nes bet kokiu atveju aš nerekomenduosiu Jums tuoktis šeštadienį patinka tai Jums ar Ne! Nes šeštadienis yra saturno diena, sunkaus darbo/atsidavimo/pasiaukojimo, tad susituokus šią dieną santuoka pavirs į slegiančią gyvenimo patirtį, o rinktis reikia Jums... Gal dėl to lietuvių santuokos ir yra tokios nestabilios ir sekinančios...
Tinkamiausia diena tuontis yra ketvirtadienis ir penktadienis, o jeigu siekiate didelės vaisingos šeimos tuokitės pirmadienį ;)
Aš pati tuokiausi penktadienį, pasirinkusi tinkamą laiką ir pakol kas nenusivyliau ;)
Tuoktis liepos pb - rugpj pb lb netinkamas laikas, venkite jo. O jeigu domina konkretus laiko parinkimas, tuomet man reikalinga minėtų dienų data, tad rašykite į privatą ;) bet tai neturi būti šeštadienis!!!
Kad susituoksite tai faktas iki 33m. ir netgi aplankys atžalos tai irgi faktas! Bet padarykite tai sėkmingai ;)
Facebooke ***AstroVaida*** kas domitės astrologija-numerologija kviečiu užsukti ;)