Įkraunama...
Įkraunama...

VEDŲ ASTROLOGIJA 2

Sveiki, gal galėtumėte pažiūrėti mano horoskopą. Esu visiškoje tamsoje ir duobėje psichologiškai. Darbas visiškai neteikia džiaugsmo, namai irgi slegia dėl jų netobulumo ir nekokybiškumo, su vyru gyvename kaip su artimu draugu, o ne kaip su vyru (negaliu jo prisileisti, neapsakoma jėga mane stumia nuo jo fiziškai), tiesiog labai sunku gyventi. Gyvenu ir atlieku viską tik iš pareigos. O šiaip - nieko nenorėčiau. Kur man surasti savo vietą po saule? Kokia mano stiprioji gyvenimo pusė? Kuo turėčiau užsiimti?

Savo duomenis atsiųsiu asmenine žinute.
Atsakyti
QUOTE(fortuneafilius @ 2017 09 28, 15:38)
Sveiki, gal galėtumėte pažiūrėti mano horoskopą. Esu visiškoje tamsoje ir duobėje psichologiškai. Darbas visiškai neteikia džiaugsmo, namai irgi slegia dėl jų netobulumo ir nekokybiškumo, su vyru gyvename kaip su artimu draugu, o ne kaip su vyru (negaliu jo prisileisti, neapsakoma jėga mane stumia nuo jo fiziškai), tiesiog labai sunku gyventi. Gyvenu ir atlieku viską tik iš pareigos. O šiaip - nieko nenorėčiau. Kur man surasti savo vietą po saule? Kokia mano stiprioji gyvenimo pusė? Kuo turėčiau užsiimti?

Savo duomenis atsiųsiu asmenine žinute.

Sveiki 4u.gif

Visų pirma Jus yra be galo sunku būti santykiuose ir tai nesvarbu ar tai bus Jūsų esamas vyras ar kažkas kito ir "išvajoto - išsivaizduojamo idealo", Jus tarytumet jaučiatės, kad visą tą šeimyninio gyvenimo virtuvę jau esate patyrusi ir tikrai nenorite jos išgyventi šiame gyvenime, tarytume jaustumėtės, kad privalotote nuveikti kažką daug daugiau nei tik gyventi šeimyninį gyvenimą.
Kitas labai neigiamas aspektas, kad Jūsų minčių padėtis nuolat sukasi apie šeimyninės gerovės, turto auginimą, palikimą ir t.t. Na, bet Jūsų horoskope yra pinigų ir dar artimiausią dešimtmetį viskas tikrai bus stabilu, nepasakyčiau, kad esate ties skurdo riba... Gal jau čia per daug norite iš gyvenimo, per daug save lyginate su šalimais esančiais žmonėmis.
Dabar Jums iki 2019 m. sausio tikrai nėra lengvas periodas dėl to ir puola tokios tamsios mintys, tačiau jas galite puikiai vyti lauk pasinerdama į dvasinio gyvenimo tobulinimą, lankykite Yogą, nes yra puiki yogos mokykla Jūsų mieste prie Nemumo, kurioje teko lankytis pačiai smile.gif Dažniau būkite gryname ore, užsiimkite Jums malonia veikla ir mažiau galvokite apie finansinę gyenimo pusę ax.gif
Tokiais sunkiai momentais būtina kabintis į dvasinio gyvenimo pusę, nes kitaip"paskęsite".
Dabar dėl darbų tai Jums reikia fizinės veiklos ir būtų lb gerai jeigu tai būtų susiję su žmonių grupėmis/kiekiais... Būtinai turite dirbti tarp žmonių, nes mokate puikiai bendrauti, netgi vadovauti ir valdyti organizacinio darbo procesus.
O dėl meilės srities, kad šiek tiek geriau jaustis santykiuose Jums padėtų daug vyresnis vyras, itin dideliu amžiaus skirtumu..., bet lengvi jie niekada nebus, tad čia tikrai ne Jūsų dabartinio vyro kaltė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 29 rugsėjo 2017 - 12:10
QUOTE(Zunkelis @ 2017 09 29, 13:06)

Ačiū Jums.

Labai gerai pasakėte... jaučiu, kad turiu šiame gyvenime nuveikti kažką daugiau, nei tiesiog paprastai gyventi šeimoje ir paprastai dirbti. Man tiesiog ankšta ir liūdna dėl tokio rutininio gyvenimo. Bet kur mano pašaukimas irgi dar nesuprantu...

Taip pat tiesą pasakėte, kad save lyginu su kitais... Tas tikrai vyksta, todėl ir matau visus savo namų ir aplinkos ir netgi pačios savęs trūkumus, nes visada lyginu.

Ačiū ir už pasiūlymą pasinerti į dvasinių ieškojimų ir tobulėjimo kelią. Aš kaip tik to tiesiog trokšte trokštu...Ačiū.

Minėjot kad iki 2019 metų man sunkus laikotarpis. Tai po 2019 m. laukia kažkoks palengvėjimas gyvenime? Gal matote kurioje srityje bus pasikeitimai?

Atsakyti
dvynukiene, teiravotės dėl lemtingo susitikimo ax.gif Tikrai tas žmogus galėtų būti tęstinumas įpareigojančių meilės santykių, greičiausiai tai netgi gerokai vyresnis žmogus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2017 10 26, 13:53)
dvynukiene, teiravotės dėl lemtingo susitikimo  ax.gif  Tikrai tas žmogus galėtų būti tęstinumas įpareigojančių meilės santykių, greičiausiai tai netgi gerokai vyresnis žmogus  ax.gif

Dekui Jums!!!
Atsakyti

Sveikos, panos  :( 

Taip, veidukas liūdnas. Nors ir esu senbuvis, retokai čia apsilankydavau. Žodžiu, atėjau su klausimu ir gal ekspertai skirs laiko ir pakomentuos, ar iš tikro bus viskas uodenon. 

Žodžiu, greitu metu patapsiu žmona. Planuose - balandžio mėnuo. T.y. nuo 14d. vyras paniškai bijo 13d.) iki 29 max. renkamės datą. Aišku, reiktų bent jau penktadienio ar šeštadienio, nes kiti nesupras, neateis ir t.t. Kitu metu netinka dėl rimtų priežasčių (artimojo ligos gydymas ir vaikelio atėjimas vyro aplinkoje). Tai žodžiu...

Ar labai blogai santuokos metu Uranas Saulėje 8 būste (conjunction).? Ar tikrai, jei jau santuokos metu mėnulis oposite Mars yra amžinas karas namuose? I am lost :( Jau ir taip charakteriai įspūdingi ir mano, ir brangiojo. Tai va, jei kas pakomentuotų, būtų neblogai. Vieta - Vilnius.  

Atsakyti
Sveiki, Zunkeli 4u.gif
vieną kartą jau kreipiausi į Jus darbo klausimais ir viską ką rašėt taip ir yra.
Dabar kreipiuosi dėl šeimyninės krizės. Mano viduje viskas verda, kunkuliuoja, jaučiu didelę tuštumą, nieko nebesinori, atrodo, kad nukapsėjo paskutinis lašas ir atėjo laikas skyryboms. Gal galit pažiūrėti, ar pavyks išsiskirti taikiai ir gražiai?
O gal dar verta pabandyti ir pasistengti išsaugoti šeimą, tik ar tos pastangos nebus bevaisės?

labai ačiū Jums iš anksto 4u.gif 4u.gif 4u.gif

P.s. duomenis parašiau į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2017 11 10, 09:53)
<p>Sveikos, panos  verysad.gif </p><p></p><p>Taip, veidukas liūdnas. Nors ir esu senbuvis, retokai čia apsilankydavau. Žodžiu, atėjau su klausimu ir gal ekspertai skirs laiko ir pakomentuos, ar iš tikro bus viskas uodenon. </p><p></p><p>Žodžiu, greitu metu patapsiu žmona. Planuose - balandžio mėnuo. T.y. nuo 14d. vyras paniškai bijo 13d.) iki 29 max. renkamės datą. Aišku, reiktų bent jau penktadienio ar šeštadienio, nes kiti nesupras, neateis ir t.t. Kitu metu netinka dėl rimtų priežasčių (artimojo ligos gydymas ir vaikelio atėjimas vyro aplinkoje). Tai žodžiu...</p><p>Ar labai blogai santuokos metu Uranas Saulėje 8 būste (conjunction).? Ar tikrai, jei jau santuokos metu mėnulis oposite Mars yra amžinas karas namuose? I am lost verysad.gif Jau ir taip charakteriai įspūdingi ir mano, ir brangiojo. Tai va, jei kas pakomentuotų, būtų neblogai. Vieta - Vilnius.  </p>

Sveiki, Hellen ax.gif

Lb įdomus Jūsų klausimas apie kurį pačiai teko galvoti itin ilgą laiką, nes šių metų pavasarį išgyvenau Jūsų situaciją... Ir pasakysiu sprendimo varijantą ir kokias išvadas padariau ;) Visų pirma VESTUVĖMS šeštadienis yra pats didžiausias TABU ir čia astrologijos 1,2,3..., visų pirma dėl to, kad tai yra Saturno diena, o tai nėra palaimos laiko ir energijos diena. Labiausiai tinkama diena PENKTADIENIS (veneros laikas) - kurį pasirinkau ir šiuo atveju pati... Tačiau pirmadienis, ketvirtadienis bei sekmadienis puikios dienos.

Vedinėje astrologijoje laikas parenkamas rementis Mahurtos kalendoriumi., t.y. pagal būtent tą dieną ir valandą žiūrimas planetų sukritimas į tam tikrus būstus. Aš rinkausi šiuo būdu, man asmeniškai viskas klostėsi kaip sviestu patepta, tai buvo nuostabus savaitgali ne tik mums, bet ir mūsų artimiesiems... Manau jog tai padarė gerą startą, nes kol kas viskas lb gerai ir sėkmingai klojasi ax.gif

Tai jog marsas opozicijoje Jūs negalite matyti tik iš dienos, nes būtina žiūrėti ir valandą... Bet man iš Jūsų posto pasirodė jog Jūs pati nelabai tikite šios ateinančios santuokos sėkme ir GALBŪT ieškote būdų jos išvengti ax.gif Klausykite savo intuicijos nes jeigu jaučiate jog tai ne Jums neikite tuo keliu. Jeigu domina Mahurtos laiko parinkimas rašykite man asmeniškai 4u.gif

Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eridra @ 2017 11 30, 13:03)
Sveiki, Zunkeli  4u.gif
vieną kartą jau kreipiausi į Jus darbo klausimais ir viską ką rašėt taip ir yra.
Dabar kreipiuosi dėl šeimyninės krizės. Mano viduje viskas verda, kunkuliuoja, jaučiu didelę tuštumą, nieko nebesinori, atrodo, kad nukapsėjo paskutinis lašas ir atėjo laikas skyryboms. Gal galit pažiūrėti, ar pavyks išsiskirti taikiai ir gražiai?
O gal dar verta pabandyti ir pasistengti išsaugoti šeimą, tik ar tos pastangos nebus bevaisės?

labai ačiū Jums iš anksto  4u.gif  4u.gif  4u.gif
P.s. duomenis parašiau į AŽ

Visų pirma užuojauta dėl tokios gyvenimiškos situacijos, tačiau aš siūlyčiau Jums lukterti iki kitų metų rudens, nes šiuo metu einate per lb nepalankų laikotarpį, kuris itin aktyvuoja iškreiptas mintis ir pačią situaciją. Ir netgi Jūsų mintys nėra pačios stipriausios esate linkusi į asmenybės destrukciją vienu ar kitu atveju... Neįsižeiskite, tačiau manyčiau jog itin aktyviai mąstote tik apie save ir savo poreikių tenkinimą šeimyniniame gyvenime. O pagrindinė sėkmingo šeimyninio gyvenimo taisyklė yra gyventi ir tenkinti partnerio poreikius... nes sėkmė ateina tik per sugebėjimą duoti! Žinoma aš nematau Jūsų vyro žemėlapio, tad daugiau pakomentuoti negaliu, galbūt jis ne ką geresnis už Jus., tačiau šioje situacijoje tikrai nėra kaltas tik jis. Jums gyventi santuokoje niekada nebuvo lengva ir tai tikrai nepriklauso nuo partnerio gerumo ar blogumo... Tai Jūs pačios žemėlapyje atsispindi kaip kažkas ko Jums nereikia, neteikia pasitenkinimo, varžo Jus ir pan.
Jeigu priimsite sprendimą skirtis, manau jog tai pavyks padaryti ganėtinai palankiai Jums., nes nesimato jokių rimtų skolinių įsipareigojimų ar finansinių vargų. Bet Jūs dar neskubėkite taip elgtis 4u.gif
Atsakyti

Sveiki,  :) ar galima būtų paklausti, ko galėčiau tikėtis iš ateinančių metų (artėja gimtadienis)? Ilgą laiką sukuosi tose pačiose aplinkybėse, taip norėtųsi kažko naujo karjeros srityje, taip pat sužinoti, ar naujai meilei būtų palankus laikas. Taip pat domintų santykiai su vienu vyru, ar iš to galėtų kažkas rimto išeiti, ar geriau tiesiog jį paleisti, kokie tie santykiai iš astrologinės perspektyvos. Jei galima, duomenis atsiųsčiau asmenine žinute. Būčiau labai dėkinga!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etcetera: 06 gruodžio 2017 - 13:12
QUOTE(etcetera @ 2017 12 06, 11:09)
<p>Sveiki,  smile.gif ar galima būtų paklausti, ko galėčiau tikėtis iš ateinančių metų (artėja gimtadienis)? Ilgą laiką sukuosi tose pačiose aplinkybėse, taip norėtųsi kažko naujo karjeros srityje, taip pat sužinoti, ar naujai meilei būtų palankus laikas. Taip pat domintų santykiai su vienu vyru, ar iš to galėtų kažkas rimto išeiti, ar geriau tiesiog jį paleisti, kokie tie santykiai iš astrologinės perspektyvos. Jei galima, duomenis atsiųsčiau asmenine žinute. Būčiau labai dėkinga!</p>

Manau jog tikitės lb daug iš viešos konsultacijos ax.gif Trumpai galiu pažiūrėti tik ar vyks pokyčiai 4u.gif Visa kita asmeninė konsultacija.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 08 gruodžio 2017 - 00:49

Gerai, būsiu dėkinga ir lauksiu tuomet trumpos apžvalgos dėl pokyčių bei svarstysiu dėl asmeninės konsultacijos. :)

Atsakyti