QUOTE(SADNESS @ 2017 07 25, 13:05)
Sveika, o tarkim jei is jusu uzsisakai issamu ats i klausima kazkurioje srityje, na tarkim mano atveju del sveikatos, as galesiu kazka pskoreguot, ar jau kaip lemta taip ir bus, jus buvote teisi del sveikatos.
SADNESS, Žinokite su ligomis tikrai labai sunku ir nelabai įmanoma ką dėl to padaryti, nes jos mums siunčiamos ne be priežasčių. Spalvų terapija ir brangiųjų akmenų energija taikoma pažeistoms sritims stiprinti, tačiau taip nebūna, kad liga išnyksta, gali tik simptomai susilpnėti.
Dvasingumo tobulinimas ir požiūrio keitimas į visą situaciją gali būti didelis pagalbininkas.
Visiškas išgydymas man nežinomas, aš tik galiu pasakyti kada ligos paūmėjimo periodai, kada palengvėjimas.
Papildyta:
QUOTE(Indonezija_ @ 2017 07 28, 08:22)
Žinau, kad būna nepalankus planetų išdėstymas.
Tai galvoju ar man toks ir yra ar tai tiesiog tinginystė
Labai mėgstu savo darbą, bet po trumpų atostogų net grįžti nenoriu.
Jokios depresijos nėra, viskas kaip ir gerai. Tik į darbą nu žiauriai nenoriu
Geriau pabūti namie, nes ir čia veiklos užtenka.
Tai ir galvoju ar čia planetos, ar čia aš.
Ar galėtumėt pasakyti 1980.09.04, 21:05, Vilnius. Ačiū
Manyčiau jog tokioje situacijoje didžiausią dėmesį reikėtų skirti mėnulio padėčiai. Pas Jus jis 3-ąjame būste, ko pasėkoje visuomet yra itemptoje situacijoje, nuolat turintis daug reikalu ir t.t. Tad manau jog atostogų metu prisikūrėte daug darbų ir idėjų buityje, kurių nespėjote įgyvendinti... dėl to tas noras negryžti ir randasi. Stenkitės sąmoninai riboti ir kurti sunkiai įgyvendinamus planus, nes tikimybė pervargti yra lb didelė.