Įkraunama...
Įkraunama...

VEDŲ ASTROLOGIJA 2

Ačiū lb :-) 

Pas mane viskas pavėluotai😆😆

Atsakyti
Sveiki, rašau Jums pirmą kartą. Turiu rūpimą klausimą. Ar nusimato pokyčiai asmeniniuose santykiuose? Ar yra tikimybė artimiausiu metu pakeisti gyvenamą vietą?
Ačiū Jums....Ačiū , kad atrasite laiko! wub.gif

1990-06-15 gimusi Kaune Miško g. Tarp 9-10 val. Ryto
Atsakyti
QUOTE(IngaKaunas @ 2017 07 04, 09:16)
Sveiki, rašau Jums pirmą kartą. Turiu rūpimą klausimą. Ar nusimato pokyčiai asmeniniuose santykiuose? Ar yra tikimybė artimiausiu metu pakeisti gyvenamą vietą?
Ačiū Jums....Ačiū , kad atrasite laiko! wub.gif

1990-06-15 gimusi Kaune Miško g. Tarp 9-10 val. Ryto

Laikas tarp 9-10, visų pirma nėra tinkamas tiksliai astrologinei prognozei. Ėmiau 9:30 laiką, tuoktis lb neskubėkite, nemaža tikimybė vyro kitos šalies piliečio.
Atsakyti
Gal galėtumėte patarti dėl sklypo pirkimo. Pernai su vyru nusižiūrėjome sklypą su ežero pakrante ir mišku. Jis mus labai sužavėjo, bet nesiryžome pirkti. Atėjus pavasariui vis pakslbėdavome apie jį, bet pardavime jo jau nebebuvo. Neseniai su mumis susidirkė sklypo savininkas ir pasiūlė pirkti tą sklypą. Vertiname taip kaip ženklą, kad reiktų pirkti. Tačiau abejonių yra. Gal galite pažiūrėti šią situaciją. Mano gimimo data 1978.04.11 13.30. Ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciainga: 05 liepos 2017 - 16:05
QUOTE(ciainga @ 2017 07 05, 14:01)
Gal galėtumėte patarti dėl sklypo pirkimo. Pernai su vyru nusižiūrėjome sklypą su ežero pakrante ir mišku. Jis mus labai sužavėjo, bet nesiryžome pirkti. Atėjus pavasariui vis pakslbėdavome apie jį, bet pardavime jo jau nebebuvo. Neseniai su mumis susidirkė sklypo savininkas ir pasiūlė pirkti tą sklypą. Vertiname taip kaip ženklą, kad reiktų pirkti. Tačiau abejonių yra. Gal galite pažiūrėti šią situaciją. Mano gimimo data 1978.04.11 13.30. Ačiū!

nuo 39 iki 44 m., itin aktyvuojamas laikotarpis gerinti buities, namų, nekilnojamo turto gerovei kurti/gerinti. Tad nežinau ar pirksite būtent tą sklypą, tačiau kažkokį nekilnojamą turtą tikrai įgysite šiame laike mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fiffan @ 2017 04 12, 18:49)
Sveiki?
Domina  santykiai su draugais ( tenka vis nusivilti,vis smugis i nugara) Ir finansine seimos padetis? Mano gimimo diena 1984.12.31, 13.15, Klaipeda, vyro- 1983.05.21, 21.20, N.Akmene. Dekui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(fiffan @ 2017 07 10, 18:06)

fiffan, prašau patiksilinti ką turite omenyje, draugais? Cia vyrai-vaikinai? Ar socialinio rato draugai?
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2017 07 10, 23:09)
fiffan, prašau patiksilinti ką turite omenyje, draugais? Cia vyrai-vaikinai? Ar socialinio rato draugai?

Tikslinu- socialinio rato draugai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fiffan @ 2017 07 11, 10:28)
Tikslinu- socialinio rato draugai  4u.gif

Jūsų socialinių draugų ratą valdo Saturnas, o tai yra sunki ir išgyvenimus bei verčianti tobulėti (nevisada pačiais lengviausiais būdais) planeta. Taip pat socialiniai santykiai turi ypatingai nuostalingą ryšį dėl jungties su Ketu, tad greičiausiai draugai dingsta iš Jūsų gyvenimo, sukėlę Jums kažkokių išgyvenimų, bet tai Saturno pamokos, kurių turite išmokti šiame gyvenime ir jos kartosis kol neįsisąmoninsite ką darote negerai. Draugystės su užsieniečiais taip pat yra labai nepalankios, turėkite tai omenyje. Saturnas paprastai pradeda šiek tiek atpalaiduoti valdomas sritis nuo 36-ųjų gyvenimo metų, tad antrojoje gyvenimo pusėje draugystės gal nekels tiek daug išgyvenimų.
Finansiškai palankus periodas prasidės nuo 2019 m., pr ir truks net desimtmetį, tad naudokitės proga ;)
Atsakyti
Sveika, o tarkim jei is jusu uzsisakai issamu ats i klausima kazkurioje srityje, na tarkim mano atveju del sveikatos, as galesiu kazka pskoreguot, ar jau kaip lemta taip ir bus, jus buvote teisi del sveikatos.
Atsakyti
Žinau, kad būna nepalankus planetų išdėstymas.
Tai galvoju ar man toks ir yra ar tai tiesiog tinginystė biggrin.gif
Labai mėgstu savo darbą, bet po trumpų atostogų net grįžti nenoriu. smile.gif
Jokios depresijos nėra, viskas kaip ir gerai. Tik į darbą nu žiauriai nenoriu biggrin.gif Geriau pabūti namie, nes ir čia veiklos užtenka.
Tai ir galvoju ar čia planetos, ar čia aš.
Ar galėtumėt pasakyti 1980.09.04, 21:05, Vilnius. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2017 07 25, 13:05)
Sveika, o tarkim jei is jusu uzsisakai issamu ats i klausima kazkurioje srityje, na tarkim mano atveju del sveikatos, as galesiu kazka pskoreguot, ar jau kaip lemta taip ir bus,  jus buvote teisi del sveikatos.

SADNESS, Žinokite su ligomis tikrai labai sunku ir nelabai įmanoma ką dėl to padaryti, nes jos mums siunčiamos ne be priežasčių. Spalvų terapija ir brangiųjų akmenų energija taikoma pažeistoms sritims stiprinti, tačiau taip nebūna, kad liga išnyksta, gali tik simptomai susilpnėti.
Dvasingumo tobulinimas ir požiūrio keitimas į visą situaciją gali būti didelis pagalbininkas.

Visiškas išgydymas man nežinomas, aš tik galiu pasakyti kada ligos paūmėjimo periodai, kada palengvėjimas.

Papildyta:
QUOTE(Indonezija_ @ 2017 07 28, 08:22)
Žinau, kad būna nepalankus planetų išdėstymas.
Tai galvoju ar man toks ir yra ar tai tiesiog tinginystė  biggrin.gif
Labai mėgstu savo darbą, bet po trumpų atostogų net grįžti nenoriu.  smile.gif
Jokios depresijos nėra, viskas kaip ir gerai. Tik į darbą nu žiauriai nenoriu  biggrin.gif Geriau pabūti namie, nes ir čia veiklos užtenka.
Tai ir galvoju ar čia planetos, ar čia aš.
Ar galėtumėt pasakyti 1980.09.04, 21:05, Vilnius. Ačiū  4u.gif

Manyčiau jog tokioje situacijoje didžiausią dėmesį reikėtų skirti mėnulio padėčiai. Pas Jus jis 3-ąjame būste, ko pasėkoje visuomet yra itemptoje situacijoje, nuolat turintis daug reikalu ir t.t. Tad manau jog atostogų metu prisikūrėte daug darbų ir idėjų buityje, kurių nespėjote įgyvendinti... dėl to tas noras negryžti ir randasi. Stenkitės sąmoninai riboti ir kurti sunkiai įgyvendinamus planus, nes tikimybė pervargti yra lb didelė.
Atsakyti